Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Γιόρτσιου μετά το οριστικό τέλος της εκπομπής του

 

Έριξε οριστική αυλαία το καλύτερο μακγαζίνο που πέρασε ποτέ από το ΡΙΚ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Τίτλους τέλους έριξε το «Happy Hour» την Παρασκευή και μαζί του έκλεισαν τρία χρόνια άκρως επιτυχημένης πορείας του Ανδρέα Γιόρτσιου, στο κρατικό κανάλι. 

Η καθημερινή του εκπομπή αναμφισβήτητα αποτελούσε το καλύτερο χαρτί της κρατικής τηλεόρασης. 

Ότι πιο μοντέρνο και σημερινό είδαμε από το ΡΙΚ και τη φετινή σεζόν.

Αυτό όμως δεν σταμάτησε τον τερματισμό της από το κρατικό κανάλι.

Ο Αντρέας με ένα μήνυμα του, αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό (στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb) και μίλησε από καρδιάς.

«Τρία χρόνια γεμάτα #love και #happymoments

Ότι είχα να πω για το τέλος του Happy Hour στο ΡΙΚ, το είπα στον επίλογο μου της τελευταίας εκπομπής. Το ταξίδι αυτό ήταν ίσως το πιο ωραίο ως σήμερα και ήταν γεμάτο όμορφες και χαρούμενες εμπειρίες. Σε όλα τα ταξίδια μου σημασία είχε πάντα να απολαμβάνω τη διαδρομή και να μην με απασχολεί ο προορισμός.

Τα όποια συναισθήματα πικρίας και αδικίας ένιωθα την Παρασκευή, έχουν πνιγεί από τα αμέτρητα μηνύματα αγάπης και στήριξης που έλαβα και λαμβάνω, τόσο ηλεκτρονικά όσο και δια ζώσης. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη ανταμοιβή. Η αγάπη σας. Αυτή η έκφραση αγάπης είναι που με γεμίζει με δύναμη και αυτή νιώθω να βαρύνει με περισσότερη ευθύνη τους ώμους μου.

Για άλλη μια φορά σάς ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. #StayTuned»

 

 

«Ήρθε η ώρα να σας πω μια ιστορία! Χθες ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ένας υπέροχος κύκλος τριών χρόνων στο ΡΙΚ, με το "Happy Hour".

Όταν το καλοκαίρι του 2018 με πήρε τηλέφωνο ο Ανδρέας για να συνεργαστούμε και με ενημέρωσε για το concept, αρχικά είχα τους ενδοιασμούς μου. Φοβόμουν αν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά που είχα στο μυαλό μου. Έκανα λάθος, έκανα πολλά περισσότερα απ' όσα είχα φανταστεί. Μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια άλλαξα, έγινα καλύτερος άνθρωπος, πάτησα πιο γερά στα πόδια μου, πλέον δεν τρομάζω να πω την άποψή μου.

Έγινα καλύτερος, σε όλα τα επίπεδα. Αυτό οφείλεται στην άψογη ομάδα της εκπομπής, τους επαγγελματίες που γνώρισα και συνεργάστηκα. Ευχαριστώ τους κινηματογραφιστές, τους μοντέρ, τα παιδιά στο στούντιο, τα κορίτσια κάτω στο μακιγιάζ, τα ρούχα κτλ. Ήταν τα καλύτερα χρόνια μου στην τηλεόραση.

Έφυγα με ένα τεράστιο χαμόγελο και μια κούτα αναμνήσεις που θα με συντροφεύουν για πάντα, όπου κι αν βρεθώ. Ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά στο ΡΙΚ που με βοήθησε σε ότι κι αν χρειάστηκα, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστώ τον κόσμο που συνάντησα έξω στα γκάλοπ που έκανα, χωρίς εσάς δεν θα ήμουν σήμερα εδώ. Ευχαριστώ και τους γονείς μου, που με άφησαν να ονειρευτώ και πορεύτηκαν μαζί μου σε όλο αυτό το ταξίδι... χρόνια τώρα.

Ξέρετε κάτι; Πάντα λέω πως το μέλλον ανήκει σ' αυτούς που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους. Έτσι έκανα και εγώ... δεν φοβήθηκα. Μετά από μια δυσκολία, έρχεται πάντα μια καλύτερη μέρα. Όταν το 1998 σε ηλικία 12 ετών βρέθηκα στο στούντιο του ΡΙΚ με το δημοτικό μου για μια εκπομπή, ήξερα πως κάποια στιγμή θα επέστρεψα. Είκοσι χρόνια μετά, το 2018 μπήκα ξανά στο ίδιο στούντιο και ξεκινήσαμε το "Happy Hour"... δεν είναι αυτό μαγικό;

Από το ταξίδι αυτό δεν κρατώ την επιτυχία, τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, τα εύκολα και τα δύσκολα! Κρατώ την αγάπη του τηλεοπτικου κοινού, όλους εσάς που σταθήκατε στο πλευρό μας και ακούσατε τις αλήθειες μας.

Δεν λέω ποτέ αντίο, λέω πάντα «εις το επανιδείν»

Αντρέα, Αλεξία, Σόφη, Έλενα, Λουκία, σας αγαπώ! Είστε οικογένεια

Μην σταματάτε να ονειρεύεστε!» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό και ο έτερος συμπαρουσιαστής στην εκπομπή, Κωνσταντίνος Ιάσωνος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου