O Αλέξης Παππάς ζητά δημόσια συγγνώμη για το «καρκίνωμα» στο #SurvivorGR

 

Ο Αλέξης Παππάς φιλοξενήθηκε στο «Έλα Χαμογέλα», το πρωί της Κυριακής. Ο 34χρονος ηθοποιός δέχτηκε βροχή ερωτήσεων για το #SurvivorGR και όλα όσα έχει πει και έχουν γίνει καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών των μηνών και βρέθηκε «αντιμέτωπος» με την Alessia Demetz και το μόνοπετρο...

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου τον ρώτησε σχετικά με τη λέξη «καρκίνωμα» προς την Άννα Μαρία Βέλλη, ο Αλέξης Παππάς ανέφερε: «Πώς μπορείς να πάρεις κάτι πίσω και να αλλάξεις τον χρόνο; Η λέξη “καρκίνωμα” για εμένα σημαίνει ότι είναι ένα ξένο σώμα που φέρει βλάβες στο υπόλοιπο κορμί. Είπα και φεύγοντας δεν έχω καλλιεργήσει κανένα συναίσθημα μίσους, το ότι ήμουν πιο οξύς αυτό είναι σίγουρο. Είχαμε και βρισιές μέσα στο παιχνίδι. Εγώ θέλω να πω ότι η μητέρα μου έχει περάσει καρκίνο και δεν ήθελα να πω στους ανθρώπους αυτούς που έχουν αυτό το πρόβλημα ότι δεν με ενδιαφέρουν. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Έχουμε μπει στην μικρή τελική ευθεία, εβδομάδες που μετρούνται στο ένα χέρι» Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του #SurvivorGR- Ο Λιανός έκανε έκπληξη με αποκαλύψεις στον Μουτσινά

 

Ήταν μια λέξη που χρησιμοποιήσω χωρίς να φιλτράρω εκείνη τη στιγμή. Και αν πείραξε κάποιον τόσο έντονα, τότε ζητώ συγγνώμη. Είναι ένα ριάλιτι το παιχνίδι, και πάνω στην επίθεση που δέχεσαι από κάποια άτομα, δε μπορείς να φιλτράρεις όλες τις στιγμές».

 

 

Λίγο διάστημα μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ο Αλέξης Παππάς επισημοποιεί τη σχέση του με την Αλέσια, αφού της έκανε δώρο ένα μονόπετρο;

Η ίδια το έδειξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά: «All i need is to love you»!

 

Κι εκεί που καθόταν αμέριμνος ο Αλέξης Παππάς στο «Έλα Χαμογέλα», εμφανίζεται στο παράθυρο η Alessia Demetz. Την αρχική έκπληξη του πρώην παίκτη του Survivor διαδέχτηκαν οι ερωτήσεις για το περιβόητο μονόπετρο που ανάρτησε στα social η Alessia.

«Εγώ νομίζω ότι το έδωσε κάποιος άλλος, γιατί ούτε εγώ το είχα δώσει αυτό. Μάλλον ήθελε να με πειράξει λίγο, το πήρε από κάποια φίλη της και το έβαλε», είπε ο Αλέξης Παππάς και η Alessia Demetz επιβεβαίωσε: «Ήταν μιας φίλης μου το δαχτυλίδι και ήθελα να τον πειράξω».

«Τώρα γνωριζόμαστε σιγά σιγά, βγαίνοντας από το παιχνίδι, ερχόμαστε κοντά, μαθαίνουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον», είπε η πανέμορφη καλλονή για το γνωστό μοντέλο.

«Θέλω να κάνω έκπληξη στον Αλέξη στην επόμενη συνάντησή μας», είπε η Alessia δίχως να αποκαλύψει πότε θα ξανασυναντήσει τον αγαπημένο της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears