Ζαλίζουν οι αμοιβές των πρωταγωνιστών του «Friends: The Reunion»

 

 

 

Το reunion έκανε πρεμιέρα και το Twitter υποκλίθηκε - Οι πολλοί special, Α list, super stars, καλεσμένοι

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Τα λατρεμένα «Φιλαράκια», η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, η Λίζα Κούντροου, ο Ματ Λε Μπλανκ, ο Μάθιου Πέρι, ο Ντέιβιντ Σουίμερ, είναι όλοι μαζί για πρώτη φορά, 17 χρόνια μετά το τέλος των «Friends» και επιτέλους επιστρέφουν με μια εξαιρετική παραγωγή, σε μια σπάνια για τα τηλεοπτικά δεδομένα, γλυκιά, νοσταλγική συνάντηση.  

 Η προβολή της δημοφιλούς σειράς άρχισε τον Σεπτέμβριο του ‘94 από το «NBC» και τέλειωσε τον Μάιο του 2004, καταγράφοντας ασύλληπτη τηλεθέαση όλα εκείνα τα χρόνια. Το τελευταίο επεισόδιο, μάλιστα, το παρακολούθησαν 52,5 εκατομμύρια αμερικανοί τηλεθεατές

 

 

Το καστ της θρυλικής σειράς, συναντά ξανά τη Ρέιτσελ, τη Μόνικα, τη Φοίβη, τον Τζόι, τον Τσάντλερ, τον Ρος, στον άνετο καναπέ του «Central Perk», σε μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη αναμνήσεις, ανεξέλεγκτο γέλιο, δάκρυα χαράς και συγκίνησης, αλήθειες και αποκαλύψεις από άγνωστα περιστατικά, που ξαφνιάζουν, αλλά και πολλούς special καλεσμένους.

Ντέιβιντ Μπέκαμ, Τζάστιν Μπίμπερ, Σίντι Κρόφορντ, Κάρα Ντελεβίν, Lady Gaga, Κιτ Χάριγκτον, Τόμας Λένον, Τζέιμς Κόρντεν, Μίντι Κάλινγκ, το συγκρότημα BTS αλλά και η Μαλάλα Γιουσαφζάι, η νεότερη κάτοχος Νόμπελ Ειρήνης, που τιμήθηκε για τον αγώνα της για το δικαίωμα των κοριτσιών στην εκπαίδευση.

 

 

Στο επετειακό επεισόδιο «Friends: The Reunion», που προβλήθηκε την Πέμπτη στην πλατφόρμα του συνδρομητικού «HBO Max», έγινε και μία αποκάλυψη. Άνιστον και Σουίμερ παραδέχτηκαν ότι ήταν και στην πραγματικότητα ερωτευμένοι όταν έπαιζαν τον Ρος και τη Ρέιτσελ.

Όπως ήταν λογικό το twitter πήρε φωτιά. Το hashtag #FriendsReunion έγινε trend, ενώ οι περισσότεροι χρήστες εξέφρασαν την συγκίνησή τους και ανέφεραν πως δάκρυσαν βλέποντας ξανά την αγαπημένη παρέα.

 

 

Ζαλίζουν οι αμοιβές των πρωταγωνιστών

Η αμοιβή των έξι πρωταγωνιστών στο πρώτο κύκλο της σειράς ήταν 22.500 δολάρια για κάθε επεισόδιο, ενώ στον 10ο κύκλο έφτασαν να παίρνουν -σύμφωνα με το «Metro»- μέχρι και 1 εκατομμύριο για κάθε επεισόδιο. Σύμφωνα με το AP ο καθένας τους έλαβε από 3 εκατομμύρια για το «Friends Reunion».

To τηλεοπτικό κοινό μπορεί να απολαύσει την επανασύνδεση της θρυλικής παρέας την ερχόμενη Τετάρτη 2 Ιουνίου στο STAR, στις 23:15.

 

Οι Κινέζοι θαυμαστές της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς εξέφρασαν τη δυσφορία τους, μετά την αφαίρεση των σκηνών με τη Λέιντι Γκάγκα, τον Τζάστιν Μπίμπερ και το νοτιοκορεατικό συγκρότημα BTS από την ειδική εκπομπή της πολυαναμενόμενης επανένωσης των πρωταγωνιστών.

Το ειδικό αυτό επεισόδιο, με το reunion των έξι πρωταγωνιστών της σειράς της δεκαετίας του 1990 έπειτα από απουσία 17 ετών, προβλήθηκε σε τρεις κινεζικές πλατφόρμες. Όμως, οι εμφανίσεις των παραπάνω διασήμων, που έχουν προκαλέσει την οργή του κυβερνώντος κομμουνιστικού κόμματος της Κίνας, αφαιρέθηκαν από όλες τις εκδοχές.

Στην Αμερικανίδα τραγουδίστρια Λέιντι Γκάγκα απαγορεύτηκε να κάνει περιοδεία στην Κίνα το 2016, μετά τη συνάντησή της με τον Δαλάι Λάμα, το πνευματικό ηγέτη του Θιβέτ.

Ο Καναδός τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ παραμένει αποκλεισμένος από το Πεκίνο, από το 2014, όταν είχε αναρτήσει μια φωτογραφία του στο αμφιλεγόμενο μνημείο Yasukuni στο Τόκιο.

Όσο για τα μέλη του νοτιοκορεατικού συγκροτήματος της K-pop, BTS, είχαν προκαλέσει την οργή του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας τον περασμένο χρόνο, παραλείποντας κάθε αναφορά στους Κινέζους στρατιώτες που πέθαναν στον Πόλεμο της Κορέας, όταν είχαν μιλήσει για τη θλιβερή ιστορία της περιοχής.

Η λογοκρισία και οι κομμένες σκηνές

Οι Κινέζοι φαν των «Friends» παρατήρησαν, επίσης, ότι στις εκδοχές του reunion, που προβλήθηκαν στην Κίνα, είχε λογοκριθεί κάθε αναφορά στην κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ. Το ειδικό αυτό επεισόδιο ήταν μικρότερο σε διάρκεια κατά πολλά λεπτά σε σύγκριση με την εκδοχή των 104 λεπτών, που πρόβαλε την Πέμπτη η αμερικανική πλατφόρμα HBO Max.

Οι κινεζικές υπηρεσίες streaming iQiyi, Youku και Tencent Video δεν απάντησαν στα ερωτήματα του Γαλλικού Πρακτορείου σχετικά με τους λόγους της λογοκρισίας.

Οι θαυμαστές των «Friends» εξέφρασαν την οργή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Περίμενα εδώ και εβδομάδες για να παρακολουθήσω την επανένωση των Friends και ανακάλυψα ότι η εκδοχή που προβλήθηκε στην Κίνα ήταν κομμένη», γράφει ένας εξ αυτών. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη