Aνω κάτω η Πάρος με το ριάλιτι «Are You the One?» που γυρίζεται στο νησί

 

 

 

Oι παίκτες διαγωνίζονται στο ποιος θα σπάσει το ρεκόρ σεξουαλικής συνεύρεσης αναμεταξύ τους - Διαφήμιση για το νησί το επίμαχο ριάλιτι, υποστηρίζει ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, που έχει νοικιάσει για δεύτερη σεζόν την εξοχική του κατοικία στη γερμανική παραγωγή - Δυσφημιστικά τα όσα διαδραματίζονται εντός και εκτός των χώρων που γυρίζεται το σκληρό ριάλιτι, ισχυρίζονται οι ιδιοκτήτες πολυτελούς βίλας που συνορεύει με τις δυο όμορες κατοικίες που μίσθωσαν οι παραγωγοί του «Are You the One?»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Προκαλεί, ταράζει και διχάζει την Πάρο το γερμανικό σοφτ πορνό ριάλιτι «Are You the One?» Για χάρη των γυρισμάτων του, η γαλήνια παραλία του Φάραγγα, μία από τις πλέον ειδυλλιακές γωνιές του νησιού, έχει μετατραπετους τελευταίους μήνες έχει μετατραπεί σε μια άναρχη αρένα αυθαιρεσίας και ρύπανσης κάθε είδους - φυσικά με φόντο την πλήρη έκλυση των ηθών και το παρατεταμένο σεξουαλικό όργιο που υποτίθεται ότι ζουν παίκτες και συντελεστές του ερωτικού ριάλιτι.

Αυτή είναι επιγραμματικά η εικόνα που παρουσιάζει η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων την οποία υπέβαλε η επιχείρηση εκμετάλλευσης της πολυτελούς, βιοκλιματικής βίλας «Secret Garden House» στον Φάραγγα. Θεωρώντας ότι τα συμφέροντά της θίγονται κατάφωρα απ’ ό,τι γίνεται πίσω από τη μεσοτοιχία του «Secret Garden House» με τις γειτονικές κατοικίες όπου φιλοξενείται η δράση του ριάλιτι επί 24ωρης βάσης, η Faraggas IKE καταφεύγει σε ένδικα μέσα. Με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, η οποία έχει ήδη συζητηθεί στο Ειρηνοδικείο Πάρου, η Faraggas IKE στρέφεται κατά της ελληνικής εταιρείας που έχει αναλάβει την εκτέλεση παραγωγής του «Are You the One?», καθώς και ενάντια στους ιδιοκτήτες δύο γειτονικών ακινήτων. Πρόκειται ακριβώς για τις εξοχικές επαύλεις που χρησιμοποιούνται για τα γυρίσματα του τολμηρού ριάλιτι.

Η μία ανήκει σε Ελληνοϊταλίδα επιχειρηματία, ενώ ιδιοκτήτης της δεύτερης ο κ. Σπύρος Καπράλος, πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ο οποίος μιλώντας στο «protothema.gr» καταθέτει μια άποψη εντελώς αντίθετη από εκείνη της Faraggas IKE. Συγκεκριμένα, ισχυρίζεται ότι «τα γυρίσματα και η προβολή της συγκεκριμένης εκπομπής στη Γερμανία αποτελούν μεγάλη διαφήμιση για το νησί της Πάρου. Το “Are You the One?” είναι το αντίστοιχο “Survivor” από άποψη τηλεθέασης. Μονοπωλεί το ενδιαφέρον των Γερμανών τηλεθεατών. Δεν νομίζω ότι η παραγωγή δημιουργεί προβλήματα σε κατοίκους του νησιού ή σε ενοίκους της περιοχής. Αντιθέτως, το νησί ζει από αυτή την παραγωγή. Διακόσια και πλέον άτομα που εργάζονται για το σόου έχουν νοικιάσει σπίτια, τρώνε στα εστιατόρια του νησιού και είναι η δεύτερη χρονιά που συμβαίνει αυτό. Οι ομορφιές της Πάρου προβάλλονται σε μια ζώνη υψηλής τηλεθέασης στη Γερμανία, καθώς περιλαμβάνονται γυρίσματα σε παραλίες και άλλα χαρακτηριστικά σημεία του νησιού. Για εμάς είναι η δεύτερη σεζόν του ριάλιτι, το δεύτερο καλοκαίρι που τους παραχωρούμε το σπίτι μας και όλα κυλούν ομαλά».

Η αποθέωση του σοφτ πορνό

Διαφωνώντας κάθετα με τον κ. Καπράλο, στο κείμενο της αίτησης για τα ασφαλιστικά μέτρα που διεκδικεί, η Faraggas IKE κάνει λόγο για «παράνομο καταυλισμό», ενώ χαρακτηρίζει το «Are You the One?» ένα «τηλεοπτικό προϊόν (reality show)υποβαθμισμένης ποιοτικής απόψεως με έντονο σεξουαλικό περιεχόμενο, που απευθύνεται προφανώς στα κατωτέρα ένστικτα του τηλεοπτικού κοινού. Συμμετέχουν νεαρά ανύπαντρα άτομα, δέκα άνδρες και δέκα γυναίκες, οι οποίοι συμβιώνουν σε κοινή κατοικία με σκοπό να δημιουργήσουν ερωτικές σχέσεις».

Μάλιστα, προς ενημέρωση των αρμοδίων λειτουργών της Δικαιοσύνης, το δικηγορικό γραφείο Ν.Τ. Αγαπηνός και Συνεργάτες, που εκπροσωπεί τη Faraggas IKE, παραθέτει link με σχετικό βίντεο στο YouTube, μέσω του οποίου ο Ειρηνοδίκης Πάρου μπορεί να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι περί τίνος πρόκειται: Το «Are You the One?» («Είσαι το ταίρι μου;» σε ελεύθερη απόδοση) ανήκει στην κατηγορία των ριάλιτι τύπου «Big Brother», αλλά με ξεκάθαρη στόχευση στη διέγερση ερωτικών φαντασιώσεων - και όχι μόνο με υπονοούμενα. Τα πάντα είναι ενορχηστρωμένα για να ερεθίζουν παίκτες και κοινό.

Σφιχτή ημίγυμνη ή και τελείως γυμνή σάρκα, ορμόνες στα πρόθυρα της έκρηξης, αφθονία από γυμνασμένα νεανικά κορμιά, γλυπτές καμπύλες και ονειρεμένη μυϊκή διάπλαση, διάχυτη προθυμία για ερωτοτροπίες, ατμόσφαιρα διαρκούς ερωτικής πρόκλησης που υποδαυλίζεται με τις δοκιμασίες που ορίζει ο σκηνοθέτης για τους συμμετέχοντες, περιπτύξεις, διαχύσεις κ.λπ., όλα στο πνεύμα της οριακά κατάλληλης για μαζική προβολή οφθαλμοπορνείας. Το «Are You the One?» είναι μια πολύ επιτυχημένη, διεθνής συνταγή σε ό,τι αφορά στην τηλεθέαση. Βεβαίως, το σόου επικρίνεται με σφοδρότητα ως ένα τηλεοπτικό υποπροϊόν που προβάλλει ποταπά -έως και σεξιστικά- πρότυπα και προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, προκαλώντας ενίοτε ακόμη και ανεπανόρθωτες παρενέργειες στους πρωταγωνιστές. Προφανώς όμως οι αρνητικές πτυχές του δεν απασχολούν τους παραγωγούς του «Are You the One?» ή τους σταθμούς RTL και TV NOW μέσω των οποίων προβάλλεται στη Γερμανία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της