#HFarma: Αποχώρησε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στην μονομαχία με τον Κώστα Γκρέκα

 

 

#HFarma: Βαριές κουβέντες Ντούπη σε Κυριακή: «Είσαι γελοία. Έτσι όπως συμπεριφέρεσαι αυτό δείχνεις» - To «άκυρο» της Κυριακής στον Ντούπη μετά το ερωτικό γράμμα - Το φύσαγε και δεν… κρύωνε!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ξεχωριστά τα φετινά γενέθλια για τον παρουσιαστή του αγροτικού ριάλιτι του ΑΝΤ1, Σάκη Τανιμανίδη.

Όπως παρακολουθήσαμε στην αρχή του επεισοδίου της φάρμας, οι παίκτες ετοίμασαν μία μεγάλη έκπληξη με αφορμή τα γενέθλια του Σάκη Τανιμανίδη. 

 Όπως γίνεται μετά από κάθε αποχώρηση, ο παρουσιαστής πηγαίνει στο σπίτι των παικτών με σκοπό να διαβάσει το γράμμα του αποχωρήσαντα και να δείξει τον πρώτο υποψήφιο αρχηγό.

Οι παίκτες καλωσόρισαν τον Σάκη Τανιμανίδη με μία τούρτα έκπληξη και ξεκίνησε να τραγουδούν το γνωστό τραγούδι γενεθλίων.

Ο Σάκης Τανιμανίδης φανερά συγκινημένος και έκπληκτος από αυτό που τον περίμενε έσβησε την τούρτα και ευχαρίστησε θερμά τους παίκτες για την έκπληξη που του ετοίμασαν. 

Μια απίστευτη ένταση σημειώθηκε ανάμεσα στην Κάτια Δέδε και τον Ντούπη αμέσως μετά την ανακοίνωση των υποψήφιων αρχηγών.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, διαβάζοντας το γράμμα της Φένιας, της παίκτριας που αποχώρησε τελευταία από το αγροτικό ριάλιτι ανακοίνωσε στους παίκτες τον πρώτο υποψήφιο αρχηγό της εβδομάδας.

Η Φένια, αποχωρώντας, υπέδειξε υποψήφιο για την αρχηγεία τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο και οι παίκτες αμέσως μετά κλήθηκαν να ψηφίσουν τον δεύτερο και τελευταίο για την κάλυψη της αρχηγίας.

Έτσι η πλειοψηφία έδειξε τον Ντούπη και λίγα λεπτά μετά την αποχώρηση του Σάκη Τανιμανίδη από το σπίτι της Φάρμας ένας καβγάς άνευ προηγουμένου ξεκίνησε ανάμεσα στον Ντούπη και την Κάτια Δέδε.

Ο λόγος; Τα φάσκω και αντιφάσκω του Ντούπη για το αν διαθέτει κάποια στρατηγική στο παιχνίδι, καθώς σύμφωνα με την Κάτια Δέδε δεν μπορεί να ισχυρίζεται πως δεν έχει στρατηγική και από την άλλη να λέει ότι συζητάει κρυφά με τους υπόλοιπους άντρες παίκτες της Φάρμας.

Η Κάτια Δέδε έφτασε κάποια στιγμή στα όριά της και είπε: «Πετάς κακία προς το πρόσωπό μου. Αντιλαμβάνομαι μια άμυνα και δεν ξέρω από που προκύπτει. Βγάλτε με μονομάχο να σηκωθώ να φύγω, βαρέθηκα. Είναι τόσο μικρότητα όλο αυτό» 

Ένα ερωτικό γράμμα δια χειρός Θανάση Πάτρα για λογαριασμό του καλού του φίλου και συμπαίκτη ήταν η αφορμή για το "άκυρο" της όμορφης αεροσυνοδού.

Ο Ντούπης, όντας ερωτευμένος με την Κυριακή Κατσογρεσάκη θέλησε να της εκφράσει τα ερωτικά του συναισθήματα γραπτώς και σε αυτό τον βοήθησε ο Θανάσης Πάτρας.

Το εν λόγω γράμμα είχαν διαβάσει σχεδόν όλοι οι παίκτες εκτός από την Κυριακή και τον παρουσιαστή, Σάκη Τανιμανίδη.

«Εμένα δεν με άγγιξε. Η κίνηση με άγγιξε ναι, είναι πολύ ρομαντικό», είπε στην αρχή η Κυριακή, με τον Σάκη Τανιμανίδη να λέει: «Έχει πολύ ωραίες σκέψεις, καταγεγραμμένες και ξεκάθαρες. Η κίνηση σε συνδυασμό με αυτήν την ξεκάθαρη πρόσκληση είναι κάτι που εμένα θα με συγκινούσε, αν μου το έδινε κάποιος και μπράβο που βρήκες το θάρρος».

Τέλος, ο Ντούπης θέλοντας να πάρει θέση, εξομολογήθηκε: «Η ανατροπή θα γίνει όταν δώσω το δικό μου γράμμα, το οποίο χθες βράδυ το σκέφτηκα και έχω περίπου το 80% το τι θέλω να γράψω και να είμαι σίγουρος ότι θα μπει γκολ». 

Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος είναι ο νέος αρχηγός για αυτή την εβδομάδα και είναι αυτός που κλήθηκε για επιλέξει τον πρώτο μονομάχο για αποχώρηση.

Οι δυο παίκτες που διαγωνίστηκαν για την αρχηγεία της εβδομάδας ήταν ο Ντούπης και ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος.

Ο Σάκης Τανιμανίδης καλωσόρισε τους παίκτες στον στίβο μάχης με σκοπό να μονομαχήσουν για την αρχηγεία. Ο Ντούπης και ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με σκοπό να παραμείνουν για ακόμη μια εβδομάδα στο σπίτι της Φάρμας.

Ο νικητής της διαδικασίας πέρα από την υπόδειξη του πρώτου μονομάχου έχει και το δικαίωμα να χαρίσει σε κάποιον συμπαίκτη του την ασυλία.

Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος ήταν αυτός που κατάφερε να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία και να αναδειχθεί ο αρχηγός της εβδομάδας. Για πρώτο μονομάχο επέλεξε τον Κώστα Γκρέκα, καθώς όπως ισχυρίστηκε είναι ένας δυνατός παίκτης και ήθελε να τον δυσκολέψει κι άλλο.

Ο Κώστας Γκρέκας όπως τόνισε, δεν περίμενε να ακούσει το όνομά του για την υποψηφιότητα και του πήρε λίγη ώρα μέχρι να το συνειδητοποιήσει. 

Λίγο αργότερα, οι παίκτες μαζεύτηκαν στην τραπεζαρία του σπιτιού προκειμένου να υποδείξει ο Κώστας Γκρέκας τον δεύτερο μονομάχο και ταυτόχρονα υποψήφιο προς αποχώρηση, ενώπιον του Σάκη Τανιμανίδη.

Το γνωστό μοντέλο υπέδειξε με μισή καρδιά τον Μιχάλη Ιατρόπουλο για να μονομαχήσουν για την πολυπόθητη παραμονή τους στο σπίτι της Φάρμας.

Ο ηθοποιός ακούγοντας το όνομά του, είπε: «Συγχαρητήρια στον Βασίλη για την στρατηγική του παρά το γεγονός ότι την έκτη εβδομάδα με έβγαλε εκτός παιχνιδιού. Δείχνει ότι είναι παικτούρα. Δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού». 

 Σύννεφα ανάμεσα στην σχέση του Ντούπη και της Κυριακής Κατσογρεσάκη. Αρχίζει να απομακρύνεται ο ένας από τον άλλον.

Η ένταση συνεχίστηκε στη Φάρμα με την συζήτηση που έγινε με αφορμή την απροθυμία του Ντούπη να πάρει την αρχηγία για να μην υποδείξει τον πρώτο μονομάχο.

«Ότι θες και ό,τι νομίζεις και ό,τι συμφέρει εσένα είσαι. Είσαι αναίσθητη, δείχνει ότι δεν εκτιμάς τίποτα. Είναι γελοίο όλο αυτό γιατί γελοία είσαι. Έτσι όπως συμπεριφέρεσαι αυτό δείχνεις», είπε αρχικά ο Ντούπης.

Με την Κυριακή να του απαντάει: «Μια λέξη θα σου πω μόνο, απογοήτευση. Αυτό μόνο. Δεν υπάρχει λόγος ούτε να χαλάμε τις καρδιές μας, ούτε τίποτα. Νευριάζεις, τη μία μου μιλάς καλά, την άλλη άσχημα. Εμένα αυτό μου λέει πολλά για την προσωπικότητα του άλλου».

 Τα spoilers επιβεβαιώθηκαν και η πόρτα της εξόδου για δεύτερη φορά άνοιξε για τον ηθοποιό Μιχάλη Ιατρόπουλο. ο οποίος αποχώρησε οριστικά από το ριάλιτι.

Έτσι οι δυο παίκτες διαγωνίστηκαν σε μια σειρά δύσκολων και απαιτητικών μονομάχων με σκοπό να διασφαλίσουν την παραμονή τους στην Φάρμα. Οι δυο μονομάχοι ήταν ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και ο Κώστας Γκρέκας, όπου ο πρώτος συγκέντρωσε λιγότερους βαθμούς και αποχώρησε οριστικά από το αγροτικό ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Να σας θυμίσουμε πως ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είχε αποχωρήσει πρώτη φορά από την Φάρμα, την έκτη εβδομάδα του παιχνιδιού και η παραγωγή μετά από κάποια αποχώρηση άλλου παίκτη, του ζήτησε να ξανά μπει στο παιχνίδι.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην παίκτης παίκτης της Φάρμας, αποδέχθηκε την ήττα του και αποχώρησε από το σπίτι με καλή ψυχολογία, αφιερώνοντας την αποχώρησή του στην εγγονή του, Χριστίνα που σήμερα έχει τα γενέθλιά της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»