Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Καταπέλτης η μαμά της Μαριαλένας του #SurvivorGR στην πρώτη της συνέντευξη!

  14/05/2021 11:02
 Καταπέλτης η μαμά της Μαριαλένας του #SurvivorGR στην πρώτη της συνέντευξη!

Καταπέλτης η μαμά της Μαριαλένας του #SurvivorGR στην πρώτη της συνέντευξη!

  14/05/2021 11:02

Οι ατάκες «φωτιά» της μητέρας της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Γεωργίας Χαραλαμποπούλου που σε συνέντευξή της εκφράζει τη γνώμη της για τον Σάκη Κατσούλη υπογραμμίζοντας ότι αυτός παίζει παιχνίδια στην πλάτη της κόρης της προκειμένου να αποκτήσει δημοσιότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Πέντε μήνες συμμετοχής έχει συμπληρώσει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor και όλο αυτό το διάσημα λέγονται και γράφονται πάρα πολλά για την κόρη της, τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη, τον Γιώργο Λιβάνη και τη συμπεριφορά της. Η μητέρα της, Γεωργία Χαραλαμποπούλου, μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» και τη Φανή Πλατσατούρα που κυκλοφορεί αύριο.  

3902220655827031 unnamed

Μερικές από τις ατάκες-φωτιά προβλήθηκα στο «Ευτυχείτε», το πρωί της Παρασκευής.

«Η Μαριαλένα δεν νιώθει τίποτα ερωτικό για τον Κατσούλη, είμαι σίγουρη γι’ αυτό. Ο Κατσούλης παίζει παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου και το κάνει ξεκάθαρα για τη δημοσιότητα. Και να τη θέλει, μετά το παιχνίδι θα την πετάξει. Θα πάρει τη δημοσιότητά του, άλλωστε γι’ αυτό μπήκε, γιατί αν ήθελε τη Μαριαλένα πραγματικά, έξι μήνες που ήταν χωριστά, θα την είχε διεκδικήσει. Δεν θα την είχε μπλοκαρισμένη στο τηλέφωνό του. Αλλά αυτή είναι η στρατηγική του, τον ξέρω πολύ καλά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όταν πρωτομπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι, έστειλα ένα μήνυμα στον πατέρα του και του είπα “Μια φορά την κατέστρεψε και πάει και για δεύτερη;”. Δεν μου απάντησε ποτέ».

Η κόρη σας γιατί τον αφήνει να την προσεγγίζει;

«Το μυαλό της Μαριαλένας είναι αλλού, ξέρετε όλοι που είναι»

Αναφέρεστε στον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη;

«Τον Γιώργο τον συμπαθώ και αν τα βρουν με την κόρη μου μετά το παιχνίδι δεν θα έχω καμία αντίρρηση. Είναι πραγματικά πολύ καλό παιδί, τον έχω δει τέσσερις φορές. Τον αγκάλιασα και μπήκε απευθείας στην καρδιά μου. Το αντίθετο από τον Κατσούλη. Πιο πολύ έχω στενοχωρηθεί για τον Γιώργο και αυτά που άκουσα από τον κόσμο, παρά για το παιδί μου. Γιατί του έκαναν επίθεση».

Όλο αυτό το διάστημα προσπαθήσατε να επικοινωνήσετε με την παραγωγή;

«Στην αρχή τους έπαιρνα πολλές φορές τηλέφωνο και τους έλεγα “σταματήστε να κάνετε μοντάζ. Ο πατέρας της είναι άρρωστος”».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας