Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο σύντροφος George Michael, κέρδισε αποζημίωση, για την περιουσία 98 εκατ. δολ.

  14/05/2021 09:23
Ο σύντροφος George Michael, κέρδισε αποζημίωση, για την περιουσία 98 εκατ. δολ.

Ο σύντροφος George Michael, κέρδισε αποζημίωση, για την περιουσία 98 εκατ. δολ.

  14/05/2021 09:23

Ο τραγουδιστής δεν τόν συμπεριέλαβε στη διαθήκη του - Έχασε όλη του την περιουσία συντηρώντας εκείνον και την οικογένειά του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο πρώην σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ, Κέννυ Γκος κέρδισε τη δίκη για αποζημίωση του από την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή, αφού μοιράστηκε μαζί του ολόκληρη την περιουσία του αξίας 98 εκατ. δολαρίων, όπως ισχυρίζεται. 

Ο έμπορος έργων τέχνης δήλωσε πως η 13χρονη σχέση τους ήταν ο λόγος να εγκαταλείψει την καριέρα του, καθώς ο σύντροφος ήθελε από εκείνον να έχει το ρόλο της «νοικοκυράς», γεγονός που επιβεβαιώνουν και άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον. Υποστηρίζει επίσης, πως συντηρούσε την αδερφή, καθώς και τον πατέρα του σταρ, στέλνοντας τους σε μηνιαία βάση 15.000 δολάρια. Το αποτέλεσμα ήταν ο ίδιος να μείνει απένταρος. 

3902160508793736 NINTCHDBPICT000499910617

Η δίκη ξεκίνησε όταν δημοσιοποιήθηκε η κληρονομιά, που άφησε ο Τζορτζ Μάικλ μετά τον ξαφνικό του θάνατο, όταν και διαπιστώθηκε πως δεν είχε αφήσει τίποτα στον σύντροφο του, μετά από όσα έκανε για εκείνον. Αρχικά, η οικογένειά του δε δέχτηκε τους ισχυρισμούς του και προχώρησε την υπόθεση στα δικαστήρια, διεκδικόντας  «ό,τι τούς ανήκει».

Στο μεταξύ, το γεγονός ότι η αδερφή του Τζορτζ Μάικλ, Μέλανι, απεβίωσε το 2019 δημιούργησε αρχικά πολλές δυσκολίες στην εξιχνίαση της υπόθεσης, καθώς ορισμένοι από τους ισχυρισμούς και των δύο πλευρών δεν μπορούσαν να επιβεβαιωθούν. Τα πράγματα όμως, δεν πήγαν όπως τα περίμενε η οικογένεια του τραγουδιστή, καθώς όλα τα αποδεικτικά στοιχεία ήταν υπέρ του Γκος.

Θέλοντας, λοιπόν, να αποφύγουν το δημόσιο σκάνδαλο, οι συγγενείς του συμφώνησαν στο να αποζημιώσουν τον πρώην σύντροφο του Τζορτζ Μάικλ με ένα γενναιόδωρο ποσό, το οποίο αποφασίστηκε να μην αποκαλυφθεί, παρά μόνο στους δικηγόρους  και των δύο πλευρών. 

3902160315663260 gm2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας