Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Μπάρτζη! Παραμείνει στο #SurvivorGR;

 

 

 

Tη Δευτέρα έρχεται η μεγάλη αλλαγή στο #SurvivorGR! - Ο Aλέξης Παππάς επιστρέφει; Αυτή είναι η αλήθεια -  Τι απαντά ο ίδιος - Ξεσηκώθηκε όλο το χωριό για την αποχώρηση του James - Παγώνουν τα στοιχήματα
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του James Καφετζή από το Survivor, ο καλός του φίλος, Νίκος Μπάρτζης, βρίσκεται στο νοσοκομείο, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day» η κατάσταση του παίκτη της μπλε ομάδας είναι σοβαρή.

«Η μαγνητική έδειξε έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο του και οι πληροφορίες λένε ότι φεύγει από το ριάλιτι επινίωσης. Ωστόσο, αν ο Νίκος Μπάρτζης αποφασίσει τελικά να αποχωρήσει, δεν θα υπάρξει επιστροφή άλλου παίκτη στο Survivor, αλλά ούτε και νέα αποχώρηση.

«Κυκλοφορεί από χθες μια φήμη που θέλει τον Αλέξη Παππά να επιστρέφει στο Survivor λόγω της οικειοθελούς αποχώρησης του Τζέιμς Καφετζή. Δεν ισχύει αυτό, ο Δημήτρης Βραχάμης που τον ξέρει και επικοινώνησε μαζί του μας είπε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και ότι του το διέψευσε κατηγορηματικά» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

 

Σύμφωνα με την εκπομπή, «Ευτυχείτε» και την Έλενα Πολυκάρπου ο Ατζούν έχει φέρει γιατρό από την Αμερική για να τον… εξετάσει, αφού αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τα γόνατά του και την Κυριακή θα αποχωρήσει από το παιχνίδι!

Η οικογένειά του επικοινώνησε με την παραγωγή και θέλησε να του στείλει ένα μήνυμα ότι «πάνω απ’ όλα είναι η υγεία του παιδιού μας, δεν θέλουμε τίποτα, να επιστρέψει…»!

Να αναφέρουμε ότι ο Νίκος Μπάρτζης πήρε την απόφαση να μπει στο Survivor προκειμένου να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο αφού το έχει ανάγκη και το έχει αναφέρει και ο ίδιος!

Η οικογένειά του λοιπόν του έστειλε μήνυμα μέσω της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης και εκείνος την Κυριακή θα φύγει οριστικά και θα το ανακοινώσει ο ίδιος στους παίκτες!

Στο επεισόδιο της Κυριακής όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, «Ευτυχείτε», θα υπάρξει ένα αφιέρωμα στον δυνατό παίκτη της Μπλε ομάδας, Νίκο Μπάρτζη που φεύγει οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο. Και τη Δευτέρα έρχεται η μεγάλη αλλαγή στο Survivor!

Ποια είναι αυτή; Το παιχνίδι από ομαδικό θα γίνει… ατομικό και όπως λέγεται το survivor μετά τις τελευταίες εξελίξεις δεν θα πάρει παράταση έως τις 15 Ιουλίου αλλά θα τελειώσει πιο νωρίς!

 

Ξεσηκώθηκε όλο το χωριό για την αποχώρηση του Τζέιμς

Ολόκληρο πάρτι στήθηκε στο χωριό του πρίγκιπα... του φετινού Survivor, του James Καφετζή στήθηκε μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης. 

Ο νεαρός Ροδίτης και διοργανωτής boat party, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης έπειτα από την τεράστια ψυχολογική πίεση που ένιωθε. Όπως είπε στην ανακοίνωσή του ο Τζέιμς, είχε αρχίσει να νιώθει ότι χάνει το μυαλό του και να ξεχνά εικόνες από την έξω του ζωή, κάτι που δεν του άρεσε. Προκειμένου λοιπόν να βρει την ψυχολογική του ηρεμία ο Τζέιμς Καφετζής αποφάσισε να πάρει την απόφαση να επιστρέψει στη χώρα μας αφήνοντας πίσω τον καλό του φίλου Νίκο Μπάρτζη.

Η απόφαση αυτή φαίνεται πως βρήκε απόλυτα σύμφωνους, όχι μόνο την οικογένειά του αλλά και ολόκληρο το χωριό του που έχει βγει στους δρόμους και πανηγυρίζει περιμένοντας να επιστρέψει στο νησί.

 

Παγώνουν τα στοιχήματα του Survivor μετά την αποχώρηση του Τζέιμς έχουν παγώσει τα στοιχήματα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!