«Δεν είχα ούτε κατά διάνοια στο μυαλό θρησκευτική πλευρά με το #ElDiablo»

 

Για τις αντιδράσεις που δέχθηκε το #ElDiablo, η συμμετοχή της στην Eurovision για λογαριασμό της Κύπρου, απάντησε η Έλενα Τσαγκρινού στο #The2NightShow. «Για εμένα ήταν κάπου στην μέση γιατί προσπάθησα να το ξεκαθαρίσω από την πλευρά μου κι έπεφτε το βάρος επάνω μου»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η όμορφη και ταλαντούχα ερμηνεύτρια αναφέρεται στον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το τραγούδι «El Diablo», σχολιάζει τις σφοδρές κριτικές που δέχτηκε, εξηγεί το νόημα των επίμαχων στίχων του κομματιού, ενώ αποκαλύπτει πώς θα διεξαχθεί φέτος ο διαγωνισμός της Eurovision, λόγω των συνθηκών και των περιοριστικών μέτρων. Μεταξύ άλλων, μιλάει για τον σύντροφό της, για το πρόβλημα υγείας που εκείνος αντιμετώπισε, αλλά και για την απόφασή της να σταθεί βράχος στο πλευρό του. Επίσης, εξηγεί γιατί τελικά ο Mike δεν θα τη συνοδέψει στο Ρότερνταμ. Η Έλενα Τσαγκρινού μάς δίνει μια μικρή γεύση από τη Eurovision, ερμηνεύοντας ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής το «El Diablo». 

«Από την μία πλευρά αν το είχα πάρει σοβαρά, θα είχα στενοχωρηθεί πάρα πολύ και μπορεί να μην ήθελα να πάω στον διαγωνισμό να σου πω την αλήθεια. Είμαι ένα άτομο που κρατώ μόνο τα καλά από την ζωή… Τώρα νιώθω ότι γίνομαι γυναίκα γιατί πριν την Eurovision δεν το ένιωθα τόσο. Τώρα βρίσκω το πάτημά μου το καλλιτεχνικό και με την αφέλεια την καλλιτεχνική μπορείς να επιλέξεις κάτι που μπορεί να σου κάνει καλό ή κακό.

Για εμένα ήταν κάπου στην μέση γιατί προσπάθησα να το ξεκαθαρίσω από την πλευρά μου κι έπεφτε το βάρος επάνω μου. Είναι μια καλή ευκαιρία να το πω, να μείνουμε στην αφέλεια την καλλιτεχνική που μπορεί να έχει μια τραγουδίστρια και να πάρει στα χέρια της ένα τραγούδι, σκεπτόμενη την μουσική και την παραγωγή και μην έχοντας στο μυαλό ούτε κατά διάνοια την θρησκευτική ή πολιτική πλευρά που πήρε το τραγούδι. Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα ότι με το τραγούδι που θα πάω για πρώτη φορά στην Eurovision, θα φέρει μια τέτοια πλευρά. Στενοχωρήθηκα πολύ αλλά δεν έδωσα βαρύτητα γιατί μπορεί να είχε επίπτωση στον διαγωνισμό. Η πραγματικότητα είναι αυτή, ότι μιλάμε για μια καταστροφική σχέση.»

«Όλο αυτό που έγινε ήταν άσχημο για μένα γιατί δεν μπορώ να απολαύσω αυτό που μου συμβαίνει. Κάνω 5 ώρες πρόβα τη μέρα. Θα έχω γυναίκες χορεύτριες και θα τραβήξει πολύ το ενδιαφέρον πιστεύω.»

Γιατί τελικά ο Mike δεν θα τη συνοδέψει στο Ρότερνταμ;

«Ο Μάικ είναι καλά, απλά έχει μια φοβία παραπάνω γιατί ανήκει σε ευπαθή ομάδα. Θεωρώ αυτονόητο ότι θα ήμουν στο πλευρό του και το έχω πει πολλές φορές.»

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη