Δεν κατάφερε να σπάσει την κλίκα ο Παύλος κι αποχώρησε από το #SurvivorGR

 

Το έπαθλο επικοινωνίας που έφερε αποκαλύψεις, οι επιθέσεις στον Τζέιμς και η κουκλάρα Γερμανίδα φίλη του, το βίντεο έκπληξη από την Άννα Μαρία Βέλλη για τον Νίκο Μπάρτζη, απογοητευμένη η Μαριαλένα θέλει να εξηγήσει στον Γιώργο Λιβάνη για τον Σάκη και το παράπονο του Ντάφυ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Παύλος Γαλακτερός δεν κατάφερε να μπει ανάμεσα σε Τζέιμς Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη, καθώς το κοινό φάνηκε πως θέλει τους δυο φίλους να συνεχίσουν στο Survivor 4 και τους κράτησε στο παιχνίδι επιβίωσης βάζοντας στην βάρκα της επιστροφής τον 23χρονο audio & light expert και γιο του πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα Νάσου.

Η προσπάθεια κάθαρσης απο το αχώριστο δίδυμο Τζειμς-Νίκου συνεχίστηκε και την επόμενη ημέρα του συμβουλίου που έφερε «τα φιλαράκια super αυτοκολλητα» για πρώτη φορά μαζί στον… τάκο έχοντας ανάμεσα τους και τον Παύλο Γαλακτερό, ο οποίος πιστεύει ότι οι συνυποψήφιοι του τα φέρνουν όλα ακριβώς όπως τα θέλουν. Ο αγρότης του Survivor ακόμα αναρωτιέται τι έχουν κάνει.

 

Ο Γιώργος Κόρομι απορούσε που είναι η Mπλε ομάδα  και ο Ηλίας Μπόγδανος έδειξε ότι θα ήθελε παραμονή Παύλου γιατί μετά τα τελευταία γεγονότα και τον χαρακτηρισμό που του έδωσε ο Νίκος, ότι είναι αντικαταστάτης του Αλέξη Παππά, για τον τραγουδιστή Τζέιμς και Νίκος δεν υπάρχουν.

 

Ο Τριαντάφυλλος ρώτησε τον Τζέιμς γιατί δεν απαντάει όταν ακούγονται διάφορα γι’ αυτόν και το Νίκο, με τον «πρίγκιπα» να εξηγεί ότι δεν θέλει να έρθει σε κόντρα με τους υπόλοιπους, ενώ δεν μπορούσε να καταλάβει και το… γύρισμα της μπιφτέκας του Ηλία. Η κόντρα Τζέιμς και Ηλία είχε και συνέχεια.

 

 

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απευθυνόμενη στον Τζειμς αναρωτήθηκε μήπως τελικά έχουν δίκιο οι 10 που είναι εναντίον του και όχι αυτός, με τον Ροδίτη να την παραπέμπει στην ψηφοφορία του κοινού. Πάντως η 25χρονη γυμνάστρια θεωρεί ότι ο Τζέιμς ευθύνεται που η μπλε ομάδα είναι άνω κάτω.

 

Συγκηνιμένος ο Ηλίας για το Έπαθλο Επικοινωνίας

 

Στην ανακοίνωση του επάθλου επικοινωνίας οι παίκτες ενθουσιάστηκαν. «Αν νικήσουν οι μπλε θα δουν για πρώτη φορά εικόνα σε βίντεο τους δικούς τους να τους στέλνουν μηνύματα» είπε ο Γιώργος Λιανός και αμέσως έδωσε τον λόγο στον Τζέιμς, ο οποίος προχώρησε σε αποκαλύψεις για την κοπέλα που τον περιμένει στην Γερμανία.

 

Στο στίβο μάχης οι Mπλε μπήκαν αποφασισμένοι να σπάσουν το σερί νικών των κόκκινων, να απαντήσουν στην ήττα ντροπή (10-2) της προηγούμενης ημέρας, να τους χαλάσουν την ψυχολογία που δεν θα δουν τους δικούς τους και κυρίως να φάνε μπέργκερ και σουβλάκια. Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό καθώς προηγήθηκαν με 3-0 και κράτησαν το προβάδισμα μέχρι τέλους.

 

Την… χαριστική βολή στους Kόκκινους την έριξε ο Τζέιμς κόντρα στον Σάκη γράφοντας το τελικό 10-6, κάνοντας πολλούς να πιστέψουν πως αν συνεχιστεί η κατάρα που θέλει τον υποψήφιο που ταΐζει την ομάδα του να είναι και η τελευταία του στον Άγιο Δομίνικο, ο Ροδίτης θα είναι αυτός που θα αποχαιρετήσει.

 

Ο Τριαντάφυλλος απορούσε πως με μια νίκη όλα έγιναν τέλεια στους Mπλε. Ο Νίκος του απάντησε πως μετά από κουβέντα που έγινε με την υπόλοιπη ομάδα βρήκαν σημείο επαφής, ωστόσο δεν έπεισε τον τραγουδιστή. Ο Τζέιμς έδωσε το παράδειγμα του Ντάφυ που πριν από λίγο καιρό ήταν το… μαύρο πρόβατο των Kόκκινων και ξαφνικά όλα «μέλι-γάλα». Με τον Ντάφυ να εξηγεί ότι δεν έγιναν όλα ξαφνικά «μέλι-γάλα», αντίθετα έκατσε ο ίδιος και έδωσε απαντήσεις στην ομάδα του, σε αντίθεση με τον Τζέιμς που δεν απαντά σε τίποτα και επιμένει να κατηγορεί τους άλλους αντί να βλέπει τα όσα κάνει ο ίδιος

 

Πριν οι Mπλε έρθουν σε επικοινωνία με τους δικούς τους φρόντισαν να γεμίσουν τα στομάχια τους με δυο σουβλάκια και ένα μπέργκερ που θα ζήλευαν μέχρι και ο «κακός λύκος και τα τρία γουρουνάκια».

Οι νικητές ενθουσιάστηκαν από τα βίντεο που τους έστειλαν φίλοι  και αγαπημένοι τους. Η Έλενη Χαμπέρη σύστησε στους συμπαίκτες της την σχέση της, ενώ ο Τζέιμς απέδειξε γιατί ο Λιανός τον αποκαλεί… γύπα. Μόλις ο Νίκος είδε την Maxine απόρησε τι βγήκε αυτή η κουκλάρα στον φίλο του και του ζήτησε να του την γνωρίσει. «Αυτή είναι η πρώην μου» δικαιολογήθηκε ο Τζέιμς. Μια έκπληξη περίμενε το Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος άλλη περίμενε να δει και άλλη είδε.

Στο Νίκο πάλι κανένας φίλος του, κανένας γνωστός του, κανένας συγγενείς δε βγήκε να μιλήσει, αλλά ηπρώην Survivor, Άννα Μαρία Βέλλη, του έστειλε μήνυμα: «Περισσότερο από όλα μου έχουν λείψει οι καυγάδες μας και μπορεί να το επιβεβαιώσει ο James. Παρόλα αυτά το επόμενο μας ραντεβού αργεί γιατί είναι στον τελικό του Survivor για αυτό κάθισε εκεί που κάθεσαι. Σε αγαπώ πολύ κι ο πρώτος λόγος είναι γιατί δεν γυρνάς κανένα μπιφτέκι, ο άλλος είναι επειδή είσαι ο πιο αυθεντικός κι ο τρίτος είναι… θα τον καταλάβεις όταν βγεις από το παιχνίδι.»

Ο Νίκος Μπάρτζης δεν μπόρεσε παρά να έχει ένα τεράστιο χαμόγελο.

 

H Μαριαλένα Ρουμελιώτη περίμενε να δει κάποιον συγκεκριμένο αλλά αυτό δεν έγινε.

Ο Γιώργος Λιβάνης δεν ήταν στο βίντεο, με τον Τριαντάφυλλο να αναφέρει ότι με αυτά που έχει δει ο άνθρωπος από τον Σάκη και την Μαριαλένα, είναι απολύτως φυσιολογικό. Η ίδια έπειτα πήρε τον λόγο κι είπε: «Έχω πει ότι αυτό που έχω εγώ με τον Σάκη μπορεί να παρεξηγηθεί έξω. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είναι ο Γιώργος και να μου πει δύο κουβέντες. Όμως μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ήταν. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά με τον Σάκη στα πλαίσια του ανθρώπινου επιπέδου. Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό με τον Σάκη, το έχουμε ξεκαθαρίσει κι οι δυο. Από την μεριά του Γιώργου το καταλαβαίνω να μην του αρέσει αυτό. Περιμένω να βγω έξω και να του εξηγήσω κάποια πράγματα κι ελπίζω να καταλάβει.»

 

Από την άλλη ο Σάκης Κατσούλης φάνηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από αυτήν την εξέλιξη, ενώ ο Τριαντάφυλλος… έκραξε την «μαμά» του που στεναχωρήθηκε επειδή δεν έλαβε μήνυμα από τον τραγουδιστή.

 

Νίκος: Η πρώην του James πρέπει να είναι ξαδερφή του και μας κοροϊδεύει

 

Το γεγονός ότι ο Ντάφυ δεν είναι μεταξύ των υποψηφίων προς αποχώρηση έδειξε να τον στενοχωρεί και το έριξε στον ύπνο. Έχασε το νόημα της η εβδομάδα του. «Φέρτε πίσω τις Τρίτες και τις Τετάρτες μας», ζήτησε ο τραγουδιστής.

 

Συζήτηση για το ποιος θα αποχωρήσει

 

Στο συμβούλιο αποχώρησης της εβδομάδας ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε πως από την ερχόμενη εβδομάδα θα μπορούν να ψηφιστούν και τα κορίτσια. Ο Τζέιμς δήλωσε πως θέλει να μείνει αλλά προτιμάει να… θυσιαστεί για τον φίλο του. Ο Νίκος είπε ότι δεν θέλει να ακούσει το όνομα του Ροδίτη φίλου του και αστειευόμενος σημείωσε πως όταν φεύγει θα πάει να κάνει παρέα στη Γερμανίδα φίλη του κολλητού του. Στις εμπειρίες και στα φιλαράκια που έκανε αναφέρθηκε  ο τρίτος υποψήφιος Παύλος Γαλακτερός. Ο Τριαντάφυλλος εξήγησε πως γίνεται από… μισητός στους συμπαίκτες του να έγινε αγαπητός, κάτι που έχει ξαφνιάσει Τζέιμς και Νίκο, οι οποίοι προκάλεσαν για ακόμα μια φορά τις αντιδράσεις των υπολοίπων και η ένταση ανέβηκε.

 

 

Μπορεί οι Survivors να είναι εναντίον των Τζειμς και Νίκου, όμως το τηλεοπτικό κοινό δείχνει να τους στηρίζει και έτσι ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους ήταν ο Παύλος Γαλακτερός, ο οποίος αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - H epic Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»