Ο Κρατερός δημοσίευσε βίντεο, μετά την αποχώρηση του από την εκπομπή – «Θα τα λέμε»

 

 

Ο Κρατερός Κατσούλης μας αιφνιδίασε, ανακοινώνοντας, ότι μετά από 7 χρόνια στην πρωινή ζώνη αποχωρεί από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κουκου», κάνοντας την Κατερίνα Καραβάτου να λυγίσει, παρά το γεγονός ότι εκείνη το γνώριζε αρκετές μέρες τώρα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Το βράδυ της Τετάρτης, ο ηθοποιός, ο οποίος επισήμανε ότι αποχωρεί από την εκπομπή για να αφοσιωθεί στην ταινία που θα πρωταγωνιστήσει τη «Σμύρνη μου αγαπημένη», δημοσίευσε στα προσωπικά του social media ένα συγκινητικό βίντεο ευχαριστώντας όλους για τα λόγια αγάπης και λέγοντας «θα συνεχίσουμε να τα λέμε, με κάθε τρόπο»…

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κρατερός αποχωρεί από τη «Φωλιά των Κου Κου» – Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα

 

«Ένας κύκλος ολοκληρώνεται ,ένας νέος ,σχεδόν😂 ,αρχίζει ή συνεχίζεται…! Ευγνώμων για όλα. Και πριν από όλα και πάνω από όλα για τις ανθρώπινες σχέσεις που δημιουργήσαμε και συμπορευτήκαμε. Εμείς οι ίδιοι είναι που δίνουμε αξία στην κάθε μέρα μας. Με μια θετική μάτια ,ένα χαμόγελο, την παρουσία μας και το ενδιαφέρον μας ο ένας για τον άλλο. Πάντα θα βρισκόμαστε με κάποιον τρόπο και θα επικοινωνούμε. Η επιλογή είναι δίκη μας. Με αγάπη και φως . Σας ευχαριστώ έναν έναν και όλους μαζί . 

Καλή αντάμωση»

Δες το βίντεο με το μήνυμά του

 

Λίγες ώρες μετά το τέλος της εκπομπής, οι συνεργάτες του θέλησαν να γράψουν μερικά λόγια αποχαιρετισμού για όλα όσα έζησαν μέσα σε αυτά τα χρόνια στο πλευρό του Κρατερού Κατσούλη.

  • Στέφανος Κωνσταντινίδης

«Τέσσερις τηλεοπτικές σεζόν (παρά 2 μήνες) και σ’ ευχαριστώ για τις αληθινές, εποικοδομητικές συζητήσεις που είχαμε στα backstages. Και επειδή πολλοί με ρωτάτε στο δρόμο, γιατί «τσακωνόμαστε» με τον @krateroskatsoulis on air, θα σας ομολογήσω ότι ΠΟΤΕ, μα ποτέ δεν έχουμε τσακωθεί off air. Καλέ μου άνθρωπε και «διπλανέ» μου για τέσσερα χρόνια, χαίρομαι που «χαμογελάς επειδή συνέβη».

 

  • Τζώρτζια Γεωργίου

«Μια φωτογραφία από τότε που ο @krateroskatsoulis μας κέρδιζε όλους στην ΚουΚουΒιζιον παρ όλες τις απέλπιδες προσπάθειες μας να τα καταφέρουμε και εμείς! Τεράστια η αγάπη του κόσμου αλλά και η δική μας για σένα! Τέσσερις σχεδόν τηλεοπτικές σεζόν συνεργάτες στην εκπομπή @starkoukou και το μόνο που σκέφτομαι και νιώθω είναι χαρά και ευλογία που είχα την τιμή να είμαι σ’αυτή την ομάδα και να μαθαίνω από σένα! Ευχές για τα καλύτερα καλέ μου άνθρωπε!».

 

  • Λάμπρος Βακιάρος

«Σχεδόν 4 σεζόν μαζί στην εκπομπή ήσουν από τους ανθρώπους που στήριξες εμένα και τη δουλειά μου με τον καλύτερο τρόπο on και off air. Θα μας λείψεις από αύριο που δεν θα είσαι κοντά μας, αλλά τα κινηματογραφικά πλατώ σε περιμένουν! Έχω να θυμάμαι μόνο κάλές στιγμές από αυτή την συνεργασία, αλλά και σίγουρα τη μεγάλη σου αγάπη για το σκόρδο…(βέβαια, για να λέμε και την αλήθεια, η πραγματική, πραγματική σου βοήθεια αποτυπώνεται στη φωτογραφία! Τιμούσες το φαγητό μου!) Σας ευχαριστώ πολύ για όλα κύριε Κατσούλη». 

Την παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Star συνάντησε σήμερα το πρωί η κάμερα του «Ευτυχείτε» και ο Σπύρος Κεραμμύδας. Η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε πως είναι μεν μια απόφαση που είχε παρθεί εδώ και καιρό, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως δεν αισθάνεται άγχος και αμηχανία. 

«Η ανακοίνωση του Κρατερού ήταν ξαφνική για όλους τους υπόλοιπους, όχι για εμάς. Το είχαμε συζητήσει καιρό πριν. Δεν έχω να δηλώσω κάτι περισσότερο από αυτό που είπα. Είναι περίεργη η συνθήκη γιατί δουλεύουμε μαζί τα τελευταία επτά χρόνια, οπότε και για μένα που ναι μεν ήμουν πολλά χρόνια πριν στη δουλειά είναι κάτι καινούργιο. Υπάρχει αυτή η αμηχανία για το καινούργιο. Θέλω να πάνε όλα τα πράγματα καλά, φυσικά για τον Κρατερό γιατί αυτό συμβαίνει για καλό και φυσικά για την Φωλιά μας. Νομίζω η στήριξη του σταθμού διαφάνηκε. Σήμερα πρώτη μέρα αισθάνομαι περίεργα» είπε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;