Τρίτη, 18 Μαΐου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Συγκινεί η Σοφία Μαργαρίτη-«Έχω βιώσει πολλών ειδών βία»

  20/04/2021 11:59
Συγκινεί η Σοφία Μαργαρίτη-«Έχω βιώσει πολλών ειδών βία»

Συγκινεί η Σοφία Μαργαρίτη-«Έχω βιώσει πολλών ειδών βία»

  20/04/2021 11:59

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε η Σοφία Μαργαρίτη, η οποία παραδέχτηκε ότι έχει πέσει θύμα σωματικής και λεκτικής βίας, ενώ μίλησε ανοιχτά για τον λόγο που αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο «Survivor 4».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

«Μεγαλώνω δύο παιδιά μόνη μου με πολλές δυσκολίες, αλλά θεωρώ ότι αυτή την ευκαιρία έπρεπε να την εκμεταλλευτώ. Ο λόγος ήταν καθαρά οικονομικός. Η απόφαση του χωρισμού μου ήταν δύσκολη γιατί δεν υπήρχε ένα οικονομικό υπόβαθρο να με στηρίξει. Έφυγα και ήμουν άνεργη. Δεν είχα τους γονείς μου να με στηρίξουν. Έπρεπε να φροντίσω και γι’ αυτούς και για τα παιδιά μου και για εμένα γι’ αυτό και έφτασα σε ένα σημείο να κάνω δύο δουλειές. Ήταν δύσκολο γιατί έπρεπε να σκεφτώ τι είναι καλύτερο για τα παιδιά μου».

Για τη δημοσιότητα που πήρε η προσωπική της ζωή, λόγω του «Survivor», ανέφερε ότι «απογοητεύτηκα γιατί δεν περίμενα να πάρει τέτοια έκταση. Καταλαβαίνω όμως για ποιο λόγο έγινε και που αποσκοπούσε όλο αυτό. Προσπάθησα να προστατεύσω τα παιδιά μου από την προβολή που πήρα λόγω της συμμετοχής μου στο παιχνίδι και νομίζω ότι ως ένα βαθμό τα έκανα καλά. Κάποια πράγματα όμως δεν μπορούσα να τα ελέγξω όσο ήμουν στον Άγιο Δομίνικο και δεν είχα και τη δυνατότητα να απαντήσω σε αυτά. Στενοχωρήθηκα γιατί αναφέρθηκαν τα ονόματά τους και δεν μπορούσα να κάνω κάτι γι’ αυτό. Δεν μετάνιωσα που μπήκα στο παιχνίδι. Πάω ξανά, δηλαδή, χθες. Για μένα δεν ήταν δύσκολα εκεί. Εγώ θεωρώ ότι όπως μπήκα στο παιχνίδι έτσι βγήκα. Δεν έκανα προσπάθεια για να αλλάξω κάτι επάνω μου και να καταπιεστώ γιατί γενικότερα είμαι προσεχτική και με ενδιαφέρει να μείνω ακέραιη επειδή το παιχνίδι το έβλεπαν τα παιδιά μου».

Τέλος, η Σοφία Μαργαρίτη αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα σωματικής και λεκτικής βίας, όταν ήταν παντρεμένη. «Έκανα μία προβολή στο μέλλον και είδα ότι αν παραμείνω σε αυτό το τοξικό περιβάλλον δεν θα είμαι καλά. Θα είχα πάρα πολλά νεύρα, θα ξεσπούσα στα παιδιά. Έχω ζήσει πολλών ειδών βία. Αυτή η συμπεριφορά είχε διάρκεια, ήταν 4 χρόνια. Αλλά επειδή τα παιδιά ήταν μωρά ήμουν προσηλωμένη σε αυτά και ξεχνούσα τον εαυτό μου. Τον άφησα στην άκρη για χάρη των παιδιών και ας περνούσα ότι περνούσα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας