Σπάει τα ρολόγια και τα ρεκόρ ο Ντάφυ! Ξανά στον τάκο, πιάνει τον Ντάνο

 

Κοντά στο να σπάσει το ρεκόρ... τάκου βρίσκεται ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση απο το Survivor 4 για 8η φορά και αν ο κόσμος αποφασίσει να τον κρατήσει στο ριάλιτι επιβίωσης για ακόμα μια φορά τότε Ντάνο...τρέμε!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Η νίκη των μπλε στο αγώνισμα της άρσης σακιών στο επεισόδιο της Κυριακής με τον «Άτλα» Κόρο να… βάζει κάτω όλους τους αντιπάλους του και με ανατροπή να ταΐζει την ομάδα του γεμιστά δεν έκατσε καλά σε κάποιους. Παρόλο που οι κόκκινοι προηγήθηκαν με 5-0 κατηγόρησαν τους αντιπάλους τους ότι πήραν τη νίκη με φοβερή αναρτροπή με πλάγιο τρόπο, επειδή υπήρξαν παίκτες που αποφάσισαν να μην αγωνιστούν υπο το φόβο να τραυματιστούν. Η αμφισβήτηση της νίκης έδειξε να ενοχλεί τους μπλε.

Το άλλο μεγάλο θέμα ήταν η πρόταση του Αλέξη Παππά στον Τζέιμς Καφετζής να βγουν μαζί στον… τάκο για να αποφασίσει ο κόσμος ποιος θα μείνει στον Άγιο Δομίνικο. Ο ηθοποιός κάνει ότι μπορεί για να εξουδετερώσει τον Ροδίτη, ο οποίος φυσικά δεν έκανε πίσω και εξήγησε το λόγο που δέχθηκε την πρόταση. Βέβαια το σχέδιο του Αλέξη δεν σταματάει στον Τζέιμς.

Την ώρα που κάποιοι καταστρώνουν την στρατηγική εξόντωσης των αντιπάλων τους, κάποιοι άλλοι απολαμβάνουν τις χαρές του Άγιου Δομίνικου. Νικολέτα Μαυρίδη, Καρολίνα Καλύβα και Ελένη Χαμπέρη έκαναν τις ασκήσεις τους στην παραλία και παραλίγο να γίνει… ατύχημα. Την απρόσεχτη Καρολίνα φρόντισε να μαλώσει ο Ασημακόπουλος με τον δικό του τρόπο.

Ριάλιτι χωρίς love story θα ήταν σαν χωριάτικη σαλάτα χωρίς ντομάτα. Το ζευγαράκι Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη φρόντισαν να μας χαρίσουν ρομαντικές στιγμές με το ραντεβού στο ηλιοβασίλεμα που μπορεί να μην περιλάμβανε δείπνο, αλλά είχε δωράκι.

Πριν το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας ο Γιώργος Λιανός εξήγησε στον Αλέξη Παππά ότι η παραγωγή δεν επιτρέπει να βγουν μόνο οι δυο τους υποψήφιοι, καθώς το σενάριο θέλει τέσσερις. Ο Τζέιμς έδειξε να κάνει πίσω και δέχθηκε επίθεση από τον Σάκη, με το Νίκο να προτείνει να βγουν στον… τάκο Σάκης, Αλέξης, Τζέιμς και Νίκος. Πρόταση που έγινε αποδεκτή σε περίπτωση που οι δυο ομάδες κατακτήσουν από μια ασυλία.

Αυτή τη φορά η μάχη των δυο ομάδων δεν θα ήταν στατική, αλλά θα είχε κολύμπι, σκαρφάλωμα και στόχους. Οι μπλε ήταν πιο γρήγοροι και πιο εύστοχοι με το ματς να πηγαίνει στο 9-6 και τον τελικό πόντο να τον δίνει πάλι ο Γιώργος Κόρομι στην ομάδα του κερδίζοντας στο νήμα τον φίλο του Ηλία Μπόγδανο.

Με σκορ 10-6 η μπλε ομάδα κατέκτησε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, με τον Γιώργο Λιανό να εξηγεί πως το βράδυ στο συμβούλιο οι γυναίκες δεν θα μπορούσαν να ψηφιστούν λόγο του κανόνα των δυο.

Σε ό,τι αφορά το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας ο Σάκης Κατσούλης και ο Τριαντάφυλλος άντεξαν μέχρι το τέλος, με τον τραγουδιστή να χάνει την ισορροπία του και να κερδίζει ο Σάκης, ο οποίος χάλασε το σενάριο με τους τέσσερις υποψήφιους που είχε συμφωνηθεί νωρίτερα. Ο Ηλίας Μπόγδανος και η Καρολίνα Καλύβα τα έβαλαν με τον Τριαντάφυλλο ο οποίος ακούστηκε να λέει ρίξτο. Από την πλευρά του ο Αλέξης Παππάς κράτησε τον λόγο του.

Η κατάκτηση της ατομικής ασυλίας απο τον Σάκη και η συμφωνία που έσπασε έγινε θέμα απο τους μπλε, μόλις το έμαθαν.

Στο συμβούλιο το βασικό θέμα συζήτησης  ήταν η ατομική ασυλία του Σάκη που για τους μπλε ήταν... γύρισμα της μπιφτέκας, ενώ σε ότι αφορά το αποτέλεσμα της κάλπης των κόκκινων εκεί είχαμε ντέρμπι μεταξύ Τριαντάφυλλου και Ασημακόπουλου με τον τραγουδιστή για μια ψήφο περισσότερη να βγαίνει για 8η φορά στον... τάκο.

 

Δειτε Επισης

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για την αποχώρηση Γιάννη Ξανθόπουλου & Άντζελας Δημητρίου από το #J2US
Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
#SurvivorGR: Η νέα αλλαγή στις ομάδες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Η Celine Dion ποζάρει με τους γιους της για την Ημέρα Ενημέρωσης για το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου
Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ώπα κούκλα μου, που νομίζεις ότι πας;»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του