#HFarma: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε!

 

#HFarma: Έπεσε και... τσακίστηκε η Κάτια Δέδε όσο έκοβε ξύλα! Καρέ καρέ το ατύχημα! - Έσκασαν οι νέοι παίκτες στο ριάλιτι - Οι συστάσεις και οι πρώτες αντιδράσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

 Η Κάτια Δέδε είχε ένα μικρό ατύχημα την ώρα που έκοβε ξύλα και άκουσε... Και τι δεν άκουσε από τους συμπαίκτες της. 

H παίκτρια του ριάλιτι αγροτών του ΑΝΤ1 μόλις είχε απολαύσει το μπάνιο της και πήγε να κόψει ξύλα όταν ο αρχηγός αυτής της εβδομάδας, ο Θανάσης Πάτρας της το ζήτησε.

Μόνο που μία... φαεινή ιδέα που είχε την οδήγησε σε... πτώση στο έδαφος, μέσα στα χώματα.

Συγκεκριμένα η Κάτια ενώ έκοβε ένα κούτσουρο στα δύο, είχε την ιδέα να πατήσει πάνω του για να κοπεί πιο εύκολα, μόνο που δεν σκέφτηκε ότι το κούτσουρο θα άνοιγε στα δύο και θα έχανε την ισορροπία της.

Πράγματι έτσι έγινε και έτσι η Κάτια Δέδε, σωριάστηκε στο χώμα, κάνοντας τους πάντες γύρω της να σαστίσουν. Όταν διαπίστωσαν ότι ήταν καλά και ότι η ίδια, παρ' όλο που είχε το ατύχημα γελούσε, άρχισαν να τη... βρίζουν χαριτωμένα για την ιδέα που είχε. 

Αφίξεις, εντάσεις, πολλές δουλειές και... ροχαλητά που προκαλούν εκνευρισμό ήταν όσα είδαμε απόψε στο σπίτι όπου ζουν οι τηλεοπτικοί αγρότες. 

Απόψε ένας ακόμα παίκτης θα αποχωρούσε από την κατά τα άλλα πολύ όμορφη τηλεοπτική φάρμα και για ακόμα μία φορά η όλη διαδικασία ήταν πράγματι ιδιαίτερα έντονη.

Λίγο πριν τη μονομαχία όμως, προηγήθηκαν πολλά γεγονότα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: #HFarma προαναγγείλει την είσοδό του Τάσου Ξιαρχό και εκείνος γιορτάζει τα γενέθλιά του έξω!

 

Όπως η άφιξη των νέων παικτών του ριάλιτι, τον Τάσο Ξιαρχό και τον Κώστα Γκρέκα τους οποίους υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά οι αγρότες. 

Ο Τάσος από την πρώτη σχεδόν στιγμή έδειξε αποφασισμένος να φέρει νέο αέρα στη Φάρμα και παρ' όλο που πριν μπει στο παιχνίδι δήλωνε σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις του πως επρόκειτο να μπει μέσα για να τα βάλει με τον Στράτο Τζώρτζογλου καθώς δεν του άρεσε καθόλου η συμπεριφορά του, όταν πέρασε την πόρτα της Φάρμας απέκτησαν μία πολύ καλή χημεία και επικοινωνία μεταξύ τους σε σημείο που έκαναν πλάκα. 

 

Μάλιστα, ο Τάσος δεν πρόλαβε καλά καλά να μπει στο παιχνίδι και κέρδισε το reward game, στο τέλος του οποίου ο νικητής θα έτρωγε λαχταριστό γύρο κοτόπουλο. Η νίκη ήταν για... δύο αφού τη μοιράστηκε με τον Στράτο Τζώρτζογλου.

 

Από κοινού αποφάσισαν εφόσον είχαν το δικαίωμα, να απολαύσουν τον γύρο τους με τις δύο μονομάχους, την Κυριακή Κατσογρεσάκη και τη Μαρία Τοτόμη. 

Στα της αποχώρησης τώρα, αφού η Κυριακή επέλεξε για μονομάχο της τη Μαρία Τοτόμη, οι παίκτες συγκεντρώθηκαν για ακόμα μία φορά στον αχυρώνα για να παρακολουθήσουν τη μονομαχία των δύο γυναικών. Ποια κέρδισε όμως; 

Η δοκιμασία αποτελούνταν από πέντε φάσεις όπου η καθεμιά έδινε διαφορετικούς πόντους. Ανάμεσα σε άλλα είδαμε την Κυριακή Κατσογρεσάκη και την Μαρία Τοτόμη να εξασκούν τον στόχο τους και να έχουν απόλυτη συγκέντρωση, χρησιμοποιώντας όσα μέσα είχαν στην διάθεσή τους για να ολοκληρώσουν τον γύρο τους. Στην τελευταία δοκιμασία οι δύο πάλεψαν με τον χρόνο και με σκοπό να γεμίσουν ένα καλάθι με πουγκιά αλλά στο τέλος μία αναδείχθηκε η νικήτρια. 

Αυτή που αποχώρησε ήταν η Μαρία Τοτόμη, χάνοντας στο πιο κρίσιμο σημείο της δοκιμασίας από την Κυριακή Κατσογρεσάκη, που από την αρχή κέρδιζε όλους τους γύρους

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!