Καταιγιστικές εξελίξεις στο #SurvivorGR! Ποια ομάδα κερδίζει (11/04) το έπαθλο φαγητού;

 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο επεισόδιο του #SurvivorGR. Η ένταση και τα νεύρα κυριαρχούν για ακόμα μια φορά στην παραλία του Άγιου Δομήνικου.  Άγριος καυγάς Παππά, Μπόγδανου - Πήραν σηκωτό τον Ηλία - Επενέβη ο Γιώργος Λιανός! 

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Αν είχατε την εντύπωση πως τα έχουμε δει όλα στο φετινό Survivor, μετά και από αυτό το βίντεο θα αναθεωρήσετε. Δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα!

Μπορεί η Mπλε ομάδα να έχασε την Τετάρτη τη Χριστίνα Κεφαλά, όμως οι εντάσεις συνεχίζονται στην Kόκκινη ομάδα και αυτή τη φορά δεν είναι πρωταγωνιστής ο Τριαντάφυλλος.

Ο Αλέξης Παππάς έχει ξεκάθαρα μία στρατηγική στο μυαλό του την οποία μάλιστα αποκαλύπτει σιγά σιγά όταν μιλάει στις κάμερες. Το θέμα είναι πως ο κόσμος βλέπει πως η συμπεριφορά του είναι αλλιώς στους παίκτες και αλλιώς μπροστά στις κάμερες, καθώς αυτή είναι η στρατηγική του και πολύ δύσκολα αν δεν πάρει την ατομική ασυλία, την επόμενη φορά που θα χάσουν οι Kόκκινοι, θα παραμείνει στο παιχνίδι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αδερφή του Σάκη αποκαλύπτει την αλήθεια: «Τον πλησίασε η παραγωγή και…»

 

Ο παίκτης της Kόκκινης ομάδα οριακά έμεινε στην τελευταία ψηφοφορία και δεδομένου ότι ο Τριαντάφυλλος θα είναι προτεινόμενος ξανά από την ομάδα του, όποτε χάσουν οι Kόκκινοι, το κοινό αυτή τη φορά φαίνεται πως δεν θα κρατήσει μέσα τον Αλέξη.

Βέβαια όλα αυτά είναι υποθέσεις βάσει των όσων έχουμε δει και μπορεί να αλλάξουν μετά και το σημερινό επεισόδιο, όπου θα γίνει χαμός. Ο ΣΚΑΙ έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ, με τον Αλέξη να κάνει επίθεση πίσω από τις κάμερες στην Ηλία, όμως τα πράγματα αγριεύουν στο στίβο μάχης.

Εκεί βλέπουμε τους δυο τους να έχουν μία έντονη λογομαχία, με τον Ηλία να βρίζει τον Αλέξη και τους παίκτες να προσπαθούν να κρατήσουν τον τραγουδιστή.

 Ο ηθοποιός ανακοινώνει πριν το αγώνισμα στον Γιώργο Λιανό και τους συμπαίκτες του ότι ο Ηλίας θα είναι αυτός που θα ψηφίζει σε κάθε ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού.

«Ψήφιζέ με όσο θες, εσύ έχεις θέμα με εμένα. Δεν σε ξαναβλέπω ποτέ, τελείωσε. Άντε φύγε από δώ @@@» ακούγεται να λέει ο τραγουδιστής, με τον παρουσιαστή του ριάλιτι να προσπαθεί να βάλει ένα τέλος.

Μάλιστα ο Νίκος Μπάρτζης παίρνει σηκωτό τον Ηλία για να τον απομακρύνει και να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Όπως καταλαβαίνετε έχουμε πολλά να δούμε ακόμα στον Άγιο Δομίνικο…

Στο αγωνιστικό κομμάτι πρόκειται για έναν στίβο μάχης από τους κλασικούς του Survivor.
 
Ταχύτητα, αντοχή και στόχος θα παίξουν τον πιο σημαντικό ρόλο, την ίδια στιγμή που οι Κόκκινοι θα παίξουν πλήρεις αφού θα αγωνιστεί και ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος όπως βλέπουμε από το trailer χαρίζει νίκη στην ομάδα του!
 
Σύμφωνα με όσα έχουμε δει στο τρέιλερ για την ποιότητα του αγωνίσματος και το βαθμό δυσκολίας του, η ομάδα που θα έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για να πάρει τη νίκη, είναι η Μπλε.

Οι Μπλε, έχοντας πλέον μείνει 7, μετά την αποχώρηση της Χριστίνας Κεφαλά, είναι σε θέση να αισθάνονται πιο ενισχυμένοι, αφού μπορούν σε κάθε τους ματσάρισμα να περιμένουν νίκες. Η Χριστίνα ήταν η πλέον αδύναμη παίκτρια και η αποχώρησή της αποτελεί ξεκάθαρο πλεονέκτημα για την Μπλε ομάδα.

Πλεονέκτημα δεύτερο και το γεγονός ότι θα πρέπει να μένει εκτός από τα αγωνίσματα μία εκ των τριών γυναικών της Κόκκινης ομάδας, που από την άλλη πλευρά, αν αυτή είναι η Ελευθερία, κάπως ισορροπεί για τους Κόκκινους το χάντικαπ από την έξοδο της Χριστίνας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά