Ντάφυ - Παππάς στον τάκο με τον αδι-ανόητο Παπαδόπουλο και το οπλοπολυβόλο

 

Τα μαθήματα καράτε στον Ντάφυ Τσαν, τα... όπλα της Χριστίνας κόντρα στους Σουγκλάκους ο περίπατος των Kόκκινων στο αγώνισμα ασυλίας και ο αδιανόητος Παπαδόπουλος επιμένει προκλητικά και αμετόνοητα «Ο Τριαντάφυλλος δεν αγωνίζεται, να μην τρώει κιόλας». Ο Παππάς ξεμπρόστιασε σε ένα μεγαλοπρεπές show τον James

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Οι superstar Τριαντάφυλλος και Αλέξης Παππάς απο τους Kόκκινους και Χριστίνα Κεφαλά και Κώστας Παπαδόπουλος απο τους Mπλε είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση απο το Survivor 4 και το κοινό θα αποφασίσει ποιοι απο τους τρείς θα μείνουν στον Άγιο Δομίνικο και ποιος θα μπει στη βάρκα της επιστροφής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Ο πέντε φορές υποψήφιος προς αποχώρηση Τριαντάφυλλος ήταν το θέμα κοροιδίας της Kόκκινης ομάδας μετά το χθεσινοβραδινό συμβούλιο του Survivor, όχι γιατι βγήκε στον… τάκο ξανά, αλλά γιατί αποφάσισε να γίνει και Τσάκι Τσαν. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη προσφέρθηκε να του μάθει καράτε και η Ελευθερία Ελευθερίου έδειχνε να το διασκεδάζει.

 

Το πρωί η Μαριαλένα προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το ταλέντο του Ντάφυ και να τον διδάξει την τέχνη του καράτε, ενώ στα μαθήματα πήρε μέρος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Η «Σενσέι» της Μπλε ομάδας στη συνέχεια έβαλε τον Νταφυ Τσαν και τον Ασημακοπου-Λι να αγωνιστούν, ενώ  έκανε και επίδειξη υψηλής τεχνικής εκτελώντας ένα κάτα.

 

Και αν ο Ντάφυ έχει ως όπλο το χιούμορ του και όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, η Χριστίνα Κεφαλά της Μπλε ομάδας έχει άλλα όπλα για να… πολεμήσει τα υπόλοιπα κορίτσια του ριάλιτι επιβίωσης. Άλλωστε για να νικήσεις τους Σουγκλάκους, όπως αποκάλεσε τις υπόλοιπες 5 κοπέλες η 28χρονη κατα συρροή παίκτρια ριάλιτι, πρέπει να το κάνεις με… διαφορά στήθους.

 

Η Χριστίνα μετακόμισε δίπλα στον Τριαντάφυλλο

 

Πριν το αγώνισμα για την δεύτερη ασυλία ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Τριαντάφυλλο αν έχει έρθει με διάθεση να αγωνιστεί, με τον τραγουδιστή να δηλώνει πως είχε μεγαλύτερο άγχος αν θα κατάφερνε να αγωνιστεί ο Ηλίας Μπόγδανος παρά αυτός. Τελικά ο Ντάφυ έδειξε ανέτοιμος, παρά την προπόνηση καράτε που είχε κάνει νωρίτερα, ενώ ο Ηλίας μπήκε κανονικά στο στίβο μάχης και ανακούφισε τους συμπαίκτες του.

 

Αλέξης: Ο Ηλίας εμφανιζόταν ως leader των Κόκκινων και τώρα τα βρίσκει με τον αρχηγό των Μπλε

 

Η Ελευθερία Ελευθερίου θέλησε, μάλιστα, να εκφράσει την πλέον θετική της άποψη για τον τραγουδιστή και νυν συμπαίκτη της στην κόκκινη ομάδα αν και τον ψήφισε στο συμβούλιο του νησιού. «Ντάφυ μου σε έχω πάρα πολύ ψηλά. Και μετά από εκείνο που έκανες χθες για μένα έχεις εκτοξευθεί» πρόδωσε η γοητευτική τραγουδίστρια στην καλύβα.

«Μετά την κίνηση που έκανε ο Τριαντάφυλλος, αφού τον είχα πάρα πολύ ψηλά, για μένα έχει εκτοξευθεί στα ουράνια» τόνισε η Ελευθερία Ελευθερίου στην κάμερα του Survivor. “Είναι φοβερό παιδί, ο πιο αληθινός άνθρωπος για μένα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Σάκης Κατσούλης για την ψήφο που έδωσε στον Τριαντάφυλλο.

Την ίδια άποψη, ωστόσο, δεν είχε η ομάδα των Μπλε…

 

Ασημακόπουλος: Κουβαλάω μαζί μου τις προμήθειες γιατί πολλά γίνονται εδώ στον Άγιο Δομίνικο

 

Η σκάλα ισορροπίας, το τρέξιμο μέσα στο νερό και οι στόχοι… καλάθια έδειξαν να ταιριάζουν περισσότερο στο αγωνιστικό στιλ των κόκκινων, οι οποίοι νίκησαν με 10-5 τους μπλε και στο συμβούλιο θα πήγαιναν ως θεατές.

 

Η Μαριαλένα στεναχωρήθηκε για τη ήττα της ομάδας της και πήγε για παρηγοριά στην αντίπαλη, καθώς δεν μπορεί να νιώσει μια γροθιά με τους μπλε.

 

Ο Αλέξης Παππάς μετά τη νίκη μίλησε για αρχηγούς του νησιού, ο Κώστας Παπαδόπουλος πήρε το λόγο και απάντησε ότι ο καλύτερος του νησιού είναι ο Τριαντάφυλλος που δεν έπαιξε και τελικά θα φάει με τον Παππά να του απαντάει  και οι τόνοι να ανεβαίνουν.

«Ο καλύτερος του νησιού είναι ο Τριαντάφυλλος, αλήθεια. Δεν έτρεξε, δεν ίδρωσε και θα φάει κιόλας. Συγχαρητήρια» είπε χαρακτηριστικά ο ζαχαροπλάστης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ για τον αντίπαλο του. «Εγώ είμαι εδώ και αγωνίζομαι. Αυτός δεν αγωνίζεται και τρώει κιόλας».

Όταν, δε, στην κουβέντα προσπάθησε να συμμετάσχει η Νικολέτα, ο Τριαντάφυλλος την έκοψε με αποτέλεσμα η παίκτρια να αναφωνήσει πως «μάλλον αρπάζεται γιατί έχει τη μύγα πάνω του».

«Εγώ τιμάω το μπλε που φοράω, έδωσα τα πάντα για την ομάδα μου, αλλά αυτός τιμάει το κόκκινο που φοράει;” αναρωτήθηκε, εκ νέου, ο Κώστας Παπαδόπουλος για τον γνωστό τραγουδιστή. “Κώστα, το τίμησα χθες που χάσαμε και είπα στην ομάδα μου να με ψηφίσει” απάντησε ο Τριαντάφυλλος με τη σειρά του.

«Εγώ μπορώ να μείνω και να σε γλεντάω χορεύοντας» πρόσθεσε ο Τριαντάφυλλος με τον αντίπαλο του να του ζητάει να είναι πιο ταπεινός και να μην προκαλεί!

«Χθες που χάσαμε στην ασυλία, είπα στην ομάδα μου να με ψηφίσει. Είναι χάλια το πόδι μου και είμαι προτεινόμενος και θα φύγω. Τι άλλο θες; Να φύγω από σήμερα; Να μη φάω; Έλα να φας το φαγητό μου. Ανήκω στην κόκκινη ομάδα και είμαι ο πιο παλιός. Το πόδι μου το είδε γιατρός».

 

Αλέξης: Τον Κώστα τον τσούζει που χάνει απ' τους Κόκκινους

 

James: Δεν φοβάμαι ότι θα ψηφιστώ

 

Στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας αυτοί που άντεξαν περισσότερο ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος με τον Γιώργο Κόρομι, όμως στο τέλος το τοτέμ στο λαιμό του φόρεσε ο Κόρο.

 

Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Κόρομι που έχουν την ατομική ασυλία θα πρέπει να υποδείξουν ακόμα δυο παίκτες από την ομάδα τους να αποχωρήσουν από το παιχνίδι. Αν και δεν έκαναν γνωστές τις προθέσεις τους, Αλέξης, Ντάφυ και Χριστίνα έκαναν μινι συμβούλιο για την ψήφο.

 

Στο συμβούλιο ο Αλέξης Παππάς τα έβαλε ξανά με τον Τζέιμς Καφετζή χαρακτηρίζοντας τον το μεγάλο αγκάθι στο φετινό Survivor, ενώ η… μπάλα πήρε και τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος απόρησε πως μπήκε στην κουβέντα.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του συμβουλίου στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ο ηθοποιός και παίκτης – πλέον – των Κόκκινων σημείωσε εμφανώς ενοχλημένος πως «το μεγάλο αγκάθι στο φετινό Survivor είναι ο Τζέιμς. Είτε το θέλετε είτε δεν το θέλετε όλοι έχουμε καταλάβει, ακόμα περισσότερο τώρα που βλέπω όλα τα παιδιά κόκκινους και μπλε, είναι πασιφανές πως είναι αυτός που λειτουργεί και από κάτω και από πλάγια. Καθόλου ευθεία. Για να φέρει τα πράγματα εκεί που θέλει».

«Είναι τεράστιο λάθος, τώρα, του Ηλία να κάνει παρέα με αυτό τον άνθρωπο που έχει αποδείξει πολλές φορές ότι η τακτική του δεν δουλεύει και θα μας πάρει η μπάλα όλους όσο συνεχίζει να κάνει παρέα μαζί του» απάντησε, με τη σειρά του, ο Τζέιμς Καφετζής. «Ο Τζέιμς είναι το μεγάλο αγκάθι του φετινού Survivor. Πρέπει να φύγει αυτός ο άνθρωπος. Υπάρχει πρόβλημα».

«Ο Τζέιμς είναι εδώ, σαν κοράκι, για να κόψει κεφάλια… Έχει αποδεδειγμένα εμφανιστεί ως ένα μυαλό το οποίο είσα σαθρό και επικίνδυνο».

 

Τριαντάφυλλος σε Κώστα: Χαλάρωσε μεγάλε, θα σου δώσουμε αντιβίωση για Τριαντάφυλλο

 

Όταν ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας οι Μπλέ έβγαλαν στον... τάκο την Χριστίνα Κεφαλά.

 

Απο την πλευρά του ο Ηλίας Μπόγδανος υπέδειξε τον Αλέξη Παππά  και ο Γιώργος Κόρομι τον Κώστα Παπαδόπουλο και εξήγησαν τους λόγους της απόφασης τους.

 

Κώστας πάλι εναντίον Αλέξη και Τριαντάφυλλου

 

James: Η πεντάδα μας έλεγε ότι είμαστε οι πιο μισητοί παίκτες

 

Ο Γιώργος Λιανός ζήτησε ένα τελευταίο σχόλιο απο τους τέσσερις υποψήφιους με τον  Τριαντάφυλλο  να λέει και ένα τραγουδι του Αντώνη Ρέμου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»