«Είμαι σε ένα κομβικό σημείο – Σκέφτομαι το επόμενο βήμα μου»

 

Η Μαρία Μπεκατώρου σοκαρίστηκε με την ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το συμβόλαιο της

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Τον αγαπημένο της φίλο και πρώην συνεργάτη, Γρηγόρη Αρναούτογλου συνάντησε η Μαρία Μπεκατώρου το βράδυ της Τρίτης στο πλατό του #The2nightShow στον ΑΝΤ1. Η λαμπερή παρουσιάστρια του #YFSF– Αll Star δηλώνει υπερήφανη που είναι μέρος αυτού του show και αποκαλύπτει ποιο θα ήθελε να είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα μετά το «Still Standing» και την ολοκλήρωση των τηλεοπτικών γυρισμάτων για αυτή την χρονιά, ενώ δεν έκρυψε την αμηχανία της στην ερώτηση που δέχθηκε από τον παρουσιαστή για το συμβόλαιο της! 

«Μια χαρά σε βλέπω… Κούκλα σε βλέπω… Τελειώνει και το συμβόλαιο» υπογράμμισε με νόημα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. «Τι έπαθες; Σοκ; Σοκαρίστηκε η Μαρία Μπεκατώρου στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το τι συμβαίνει με το συμβόλαιο της».

Με τη σειρά της, η Μαρία Μπεκατώρου ανέφερε χαρακτηριστικά πως «πολύ ωραία χρονιά, φανταστική χρονιά με το #StillStanding μου νομίζω να έκανε τον κύκλο του. Απλά, ουσιαστικά, βάζω ένα ερωτηματικό σε αυτό γιατί δεν έχω ακόμα επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι ότι ολοκληρώνεται. Έτσι νιώθω όμως».

«Θα ήθελα να παραμείνω στον ΑΝΤ1. Θέλω να είμαι κάπου που να νιώθω ότι με αγαπούν και με φροντίζουν. Αυτό είναι θέμα ασφάλειας, θέμα χαρακτήρα» συμπλήρωσε, στη συνέχεια της συνέντευξης, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

 «Θέλω να πω» είπε η Μαρία «ότι στις αρχές όταν δεν πήγαιναν καλά τα νούμερα με πήρες τηλέφωνο και μου έλεγες να μη νοιάζομαι και θα το θυμάμαι αυτό» είπε η Μαρία στον Γρηγόρη

Τότε ήταν που, με χαμόγελο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πρόσθεσε πως «η επιθυμία μου είναι να είσαι εδώ και τα επόμενα χρόνια και να είμαστε παρέα στο κανάλι».

Για το YFSF All Star: Είμαι περήφανη που κάνω αυτό το show. Γίνεται με χαρά και αγάπη και είναι ένα οικογενειακό σόου, Θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στο βιογραφικό μου.

Για την καριέρα της στην τηλεόραση: Είναι κομβικό το σημείο στην πορεία μου. Σκέφτομαι πολύ το επόμενό μου βήμα. Αυτό που θέλω να κάνω σίγουρα είναι ψυχαγωγία. Όταν με σατίριζαν μου άρεσαν πάρα πολύ. Το περίμενα πως και πως. Ο Βαγγέλης Περρής  με έμαθε από ένα φανατικό μου τηλεθεατή στο Τηλε – άστυ που του έστειλε κασέτα και του είπε να με προσέξει. Δεν θέλω να κάνω πρωινό. Θέλω χαρά… Να κάνω κάτι με χαρά

«Είμαι ευκολόπιστη, αλλά μετά από τόσα χρόνια, έχω πονηρευτεί. Όταν με βλέπω τις Κυριακές στο YFSF, συγκινούμαι. Ειδικά την πρώτη φορά έκλαιγα. Προσπαθώ πάντως να μην πετάω στα σύννεφα.»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»