Όπως κάνουν όλοι οι…πρώην, η Μαριαλένα και ο Σάκης κοιμούνται αγκαλιά μαζί

 

Μετά τα δάκρυα, τις αγκαλιές μέσα στο νερό, είδαμε νέο πλάνο του Σάκη και της Μαριαλένας να κοιμούνται αγκαλιά στο #SurvivorGR! «Στην αγκαλιά μου και απόψε σαν άστρο κοιμήσου...»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης μπορεί να χώρισαν όμως έχουν έρθει κοντά μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Μετά τον χωρισμό τους στο survivor, οι δύο παίκτες δεν έπαψαν λεπτό να στεναχωριούνται που δεν είναι στην ίδια ομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Τόσο η Μαριαλένα όσο και ο Σάκης μίλησαν με τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλον μετά τον χωρισμό τους!

«Το Survivor είναι ένα παιχνίδι το οποίο έχει να κάνει καθαρά με την ψυχολογία και εμένα έχουν παίξει ήδη δύο φορές με την ψυχολογία μου. Μαζεύω τα κομμάτια μου... Η μία φορά ήταν όταν φέρανε τον Σάκη από την Ελλάδα και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Αργότερα τον συνήθισα και πλέον είναι ο πιο δικός μου άνθρωπος μέσα στο παιχνίδι», είχε πει η Μαριαλένα με δάκρυα στα μάτια.

Και είχε αναφέρει: «Τώρα, πάλι αυτόν τον δικό μου άνθρωπο, το παιχνίδι μου τον πήρε και τον πήγε στην αντίπαλη ομάδα για να είμαστε αντίπαλοι. Λύγισα, ένιωθα δυνατή, αλλά είμαι ευαίσθητη. Προσπαθούσα τόσο καιρό να μείνω δυνατή και να μην κλάψω, αλλά δεν γίνεται».

 

Και ο Σάκης Κατσούλης είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στον Γιώργο Λιανό«Το παιχνίδι μου έδωσε την ευκαιρία να έρθουμε ξανά κοντά με τη Μαριαλένα. Είναι ο άνθρωπος που ξέρει τα πάντα για εμένα και ξέρει να με διαχειρίζεται στο 100% . Παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Υπάρχουν κανόνες και πρέπει να τους ακολουθήσουμε. Αυτό θα κάνω κι εγώ και θα δώσω τα πάντα για την Kόκκινη ομάδα πλέον»!

 

Aμέσως μετά το αγώνισμα, ο παίκτης των Kόκκινων πια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Παιδιά η Μαριαλένα μου λείπει πολύ… συγνώμη». Τότε, όλοι οι συμπαίκτες του θέλησαν να δώσουν στο σύνθημα όχι το δικό του όνομα αλλά της αντιπάλου, Μαριλένας!

Κάτι που γοήτευσε, αν μη τι άλλο, την παίκτρια των Μπλε που χαμογέλασε

 

Ενώ χτες η Μαριαλένα στεναχωρήθηκε για τη ήττα της ομάδας της και πήγε για παρηγοριά... στην αντίπαλη, καθώς δεν μπορεί να νιώσει μια γροθιά με τους Μπλε...

 

Μετά από αυτές τις υπέροχες δηλώσεις και από τους δύο, ήρθαν τα πλάνα με τις αγκαλιές και στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε το πλάνο όπου κοιμούνται αγκαλιά!

Και μπορεί να μην ξέρει κανείς τι τρέχει ανάμεσα στους δύο πρώην αγαπημένους, όμως οι πράξεις τους μιλάνε από μόνες τους.

 

«Η Μαριαλένα βρίσκεται σε σύγχυση μετά την είσοδο του Σάκη στο παιχνίδι». Ο Ανδρέας Τσαμπούκος, φίλος της Μαριαλένας και του Γιώργου Λιβάνη, μιλά στο «Ευτυχείτε».

 

Ο φίλος του Σάκη Κατσούλη, Σωτήρης Λαμαΐ μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για τη σχέση τους, κάνοντας μάλιστα και μια αποκάλυψη για την οντισιόν της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για το ριάλιτι επιβίωσης:

«Αν αυτό που βλέπουμε δεν είναι σκηνοθετημένο, υπάρχει σοβαρό θέμα. Ο Σάκης έχει περισσότερο το μάρκετινγκ, στο τι φαίνεται προς τα έξω, είναι προσεκτικός σε αυτά που λέει. Δεν είχαν και την καλύτερη σχέση, ήταν πολύ έντονη με μικρούς τσακωμούς. Πολύ έντονος χωρισμός, για αυτό παραξενεύομαι που έχουν τόση αγάπη. Ίσως κάνει η Μαριαλένα κουτσουκέλα με αυτά που ακούγονται με τον Λιβάνη. Όταν ξεκινήσε η Μαριαλένα για το Survivor είπε στην οντισιόν ότι ήταν και ο πρώην της εκεί. Ήταν αναμενόμενο. Τι θέλει η τηλεόραση;»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears