Οι κριτές αρνήθηκαν να δοκιμάσουν! Μαγείρευε με ματωμένο δάχτυλο

 

 

Tο ντροπιαστικό θέαμα, η ακαταστασία και η απίστευτη ατάκα του Ιωαννίδη στο #MasterChefGR! - «Η υγειονομική υπηρεσία θα μας είχε κλείσει χειροπόδαρα» - Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρίνα: «Δεν το συγχωρώ αυτό σε ανθρώπους»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 Εικόνες ντροπής με βρώμικους πάγκους!

Το συμβούλιο με τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για τα λάθη αλλά και για όλα εκείνα, που πέτυχαν οι τέσσερις ομάδες.

Λίγο πριν ξεκινήσει το βαθμολογικό κομμάτι της βραδιάς οι κριτές ήρθαν σε δύσκολη θέση αφού κλήθηκαν να σχολιάσουν τους βρώμικους πάγκους τους κατά τη διάρκεια της μαγειρικής τους.

«Αν υπήρχε χθες υγειονομική υπηρεσία θα μας είχαν κλείσει μέσα. Δεν έχουμε ξαναδεί χειρότερη ακαταστασία», τους είπε σε έντονο ύφος ο Πάνος Ιωάννιδης, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να συμπληρώνει:

«Η εικόνα δεν ήταν καλή, δεν ήταν σωστή. Ο κανόνας είναι ένας, από βρώμικη κουζίνα δεν βγάζεις καλό φαγητό», τους είπε με τους παίκτες να νιώθουν ντροπή!

 
 

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε! Τη νίκη πέρασε στην πράσινη ομάδα.

 

Από καλές φίλες… άσπονδοι εχθροί Μαρίνα και Κωνσταντίνα!

Και όλο αυτό με αφορμή μια ατάκα της Κωνσταντίνας η οποία ενόχλησε ιδιαίτερα την Μαρίνα. Η ομάδα της Μαρίνας, Κωνσταντίνας και Παύλου συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία η οποία φυσικά συνοδεύτηκε από κακή κριτική.

Το βασικό τους υλικό ήταν η κολοκύθα και τα περισσότερα πιάτα, ιδέες της Μαρίνας, γεγονός που αυτόματα την έκανε «στόχο».

Μετά την ανακοίνωση η Κωνσταντίνα με ύφος γύρισε και είπε στους δυο συμπαίκτες της ότι ξεφτιλίστηκαν!

Αυτή η ατάκα έκανε την Μαρίνα να ξεσπάσει!

Με κλάματα μιλώντας στην κάμερα είπε χαρακτηριστικά πως αυτή η συμπεριφορά είναι το μοναδικό πράγμα που δεν συγχωρεί στους ανθρώπους ιδίως από εκείνους που νιώθει κοντά της.

 

Οι τέσσερις ομάδες δεν ικανοποίησαν και ιδιαίτερα τους κριτές με την κόκκινη να φτάνει πολύ κοντά την πράσινη σε βαθμολογία, θεωρώντας άδικη τη συμμετοχή της στη δοκιμασία ασυλίας, που ακολούθησε αφού βρισκόταν στην ίδια μοίρα με εκείνους που έχασαν με 20 πόντους διαφορά!

Οι κανόνες όμως ορίζουν τα πράγματα και σίγουρα μέρος όλων των παιχνιδιών είναι να ξέρει κάποιος και πως να χάνει.

Το συμβούλιο με τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ήρθε και ξεκαθάρισε το τοπίο για τα λάθη αλλά και για όλα εκείνα, που πέτυχαν οι τέσσερις ομάδες με την ανακοίνωση των ηττημένων και των κερδισμένων.

Στη συνέχεια όμως ήρθε μια ακόμη ανακοίνωση που αυτή τη φορά πάγωσε τους παίκτες.

 

Διονύσης, Ανους, Λία και Τζαμάλ απόλαυσαν μια βραδιά με prive δείπνο που λίγο έλειψε να χάσουν την όρεξη τους όταν ο Γιάννης Αποστολάκης κόντεψε να τους κάνει να ξεχάσουν και τα βασικά μαθηματικά που γνωρίζουν.

Στη συνάντησή του με τους παίκτες λοιπόν πέταξε μια απίστευτη ατάκα. Αρχικά ρώτησε γιατί είναι λίγοι στο τραπέζι με τους παίκτες να προσπαθούν επί ώρα να του εξηγήσουν πώς είχαν χωριστεί οι ομάδες, με εκείνον να τους αφήνει έκπληκτους, γιατί κατάλαβαν ότι δεν παρακολουθεί το παιχνίδι.

«Γιατί είμαστε τόσο λίγοι;», ρώτησε με τον παίκτη να του εξηγεί: «Έχει να κάνει ξεκάθαρα με την ομαδική», του είπε με τον ίδιο να επιμένει: «Έχετε μείνει 8;», αναρωτήθηκε με τους παίκτες να ξεσπούν σε γέλια αφού προσπαθούσαν να του εξηγήσουν πως ήταν τέσσερις ομάδες από τρεις παίκτες και ένας ο Τζάμαλ 13.

Γιατί αν είχαν μείνει 8 βρε Γιάννη θα οδεύαμε προς το τέλος του παιχνιδιού.

 

Δεν έχει ξαναγίνει παρόμοιο σκηνικό σε δοκιμασία!

Τι συνέβη και οι τρεις κριτές αρνήθηκαν να δοκιμάσουν το πιάτο που ετοίμασε ο Ιωάννης;

Κατά τη διάρκεια της μαγειρικής δοκιμασίας που θα χάριζε την ασυλία σε μια από τις ομάδες, ο Ιωάννης κόπηκε σε σημείο που σχεδόν δεν το κατάλαβε. Ο παίκτης παρά τον τραυματισμό του και το αίμα που άρχισε να τρέχει, συνέχισε να μαγειρεύει δίχως να ζητήσει να του το απολυμάνουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί είναι οι παίκτες που φτάνουν στην χρυσή 10άδα του #MasterChefGR!

Ο Ιωάννης μάλιστα δεν έβαλε καν ένα γάντι μιας χρήσης. Συνέχισε να κάνει την προετοιμασία του με γυμνά χέρια ενώ τύλιξε το ωμό προσούτο με το δάχτυλο που είχε τραυματίσει.

Αυτό οι κριτές το θεώρησαν τραγικό λάθος καθώς απαγορεύεται ρητά ένας σεφ να μαγειρεύει τραυματισμένος με γυμνά χέρια.

Όταν πήγε το πιάτο, οι κριτές του εξήγησαν τον λόγο που αρνήθηκαν να δοκιμάσουν με τον ίδιο και τους συμπαίκτες να μην μπορούν να το καταλάβουν.

Μετά από αυτό το σκηνικό ο Ιωάννης λύγισε μιλώντας στην κάμερα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!