#HFarmaGR: Απασφάλισε ο Τανιμανίδης: «Δεν θέλω να το ξανακούσω αυτό»

 

 

#HFarmaGR:Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι παίκτες όταν είδαν τις εβδομαδιαίες προμήθειες - Αυτός είναι ο νέος αρχηγός -  Έξαλλος ο Ιατρόπουλος με τον Τζώρτζογλου: «Αηδίες, ξεράσματα, αστειότητες» -  Πώς υποδέχτηκαν την νέα παίκτρια; - Η στιγμή του σοβαρού τραυματισμού του Ιατρόπουλου - Η συμφιλίωση της Μαρίας με τον επιστάτη και η αγκαλιά - Λύγισε η αγρότισσα - Τα κλάματα στο κρεβάτι της - Απασφάλισε ο Τανιμανίδης: «Δεν θέλω να το ξανακούσω αυτό» - Αυτός είναι ο πρώτος μονομάχος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Όταν έφτασαν τα πράγματα στη «Φάρμα» δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι οι προμήθειες ήταν τόσο λίγες.

Μάλιστα, παραδέχτηκαν πως αυτή τη βδομάδα θα πεινάσουν αρκετά καθώς τα πράγματα που τους πήγαν ήταν πολύ λιγότερα από αυτά που είχαν την πρώτη εβδομάδα.

Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης πήγε στη «Φάρμα» και του μίλησαν γι΄αυτό, εκείνος τους ξεκαθάρισε ότι έτσι είναι όταν ζεις σε μια φάρμα και αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να καλλιεργούν και να παράγουν οι ίδιοι αυτά που θα τρώνε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Η Μαρία Θωμά που αποχώρησε τελευταία, άφησε ένα γράμμα στο οποίο υπέδειξε τον πρώτο υποψήφιο για την αρχηγία.

«Θα ήθελα να ορίσω ως πρώτο υποψήφιο αρχηγό της Φάρμας, τον άνθρωπο που με υποστήριξε στην τελευταία δοκιμασία και αυτός όπως όλοι καταλάβατε είναι ο Στράτος», έγραψε στο γράμμα της η Μαρία Θωμά.

Αμέσως μετά, οι παίκτες έπρεπε να ψηφίσουν έναν άντρα, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, και να αναδείξουν τον δεύτερο υποψήφιο.

Έπειτα λοιπόν από την ψηφοφορία των παικτών της Φάρμας, δεύτερος υποψήφιος για την αρχηγία αναδείχτηκε ο Θανάσης Πάτρας.

Χαμός στη Φάρμας με πρωταγωνιστές ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Ο δεύτερος υποστήριξε ότι δεν ψήφισε τον πρώτο για αρχηγό γιατί ήθελε να τον προστατεύσει.

Έξαλλος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είπε μεταξύ άλλων:

«Αηδίες και ξεράσματα. Δεν χρειαζόμουν αυτή την προστασία. Είναι προσβλητικό. Δεν μπορείς να λες σε έναν άνθρωπο που δουλεύει όλη μέρα ότι χρειάζεται προστασία. Η προστασία μου είμαι εγώ. Πάμε παρακάτω... Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είμαι εγώ υπεύθυνος για όλες τις δουλειές».

Και συνέχισε: «Μη με χαρακτηρίζεις. Πού την είδες την ένταση. Πού είδες ότι είμαι εκρηκτικός;».

Οι δύο άνδρες ρίχτηκαν στον στίβο μάχης και αρχηγός αναδείχτηκε ο Θανάσης Πάτρας. 

Μία νέα παίκτρια εισέβαλε στη Φάρμα και οι παίκτες την υποδέχτηκαν θερμά και αγκαλιάζοντάς την.

Ο λόγος για την Κάτια Δέδε!

Η Κάτια Δέδε είναι blogger και φωτογράφος. Γεννήθηκε στην Ουκρανία και σε ηλικία 5 ετών ήρθε με τη μητέρα της στην Ελλάδα.

Ξεκίνησε να εργάζεται από νεαρή ηλικία και στα 18 της έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση, με τη συμμετοχή της στο σήριαλ «Λούφα και Παραλλαγή».

Στα 22 της, αποφάσισε να δώσει Πανελλαδικές Εξετάσεις και πέρασε πρώτη στο Τ.Ε.Ι Γραφιστικής της Αθήνας. Στη συνέχεια, μπήκε στον χώρο του modeling και μετά τη νίκη της σε διαγωνισμό ομορφιάς, έκανε τα πρώτα της μεγάλα επαγγελματικά ταξίδια σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική.

Οι σπουδές της αλλά και η επαγγελματική της πορεία τής έδωσαν το έναυσμα ώστε να ασχοληθεί επαγγελματικά και με τη φωτογραφία.

Στον ελεύθερο χρόνο της, κάνει ποδήλατο και τον τελευταίο καιρό κάνει μαθήματα surf.

Δηλώνει δυναμική, ευαίσθητη, οξύθυμη και έντιμη. Ήρωάς της είναι η μητέρα της και είναι πολύ περήφανη γι’ αυτήν.

Στη «Φάρμα», θα την δυσκολέψει το κρύο και η έλλειψη ζεστού νερού. Οι αγροτικές εργασίες, όμως, δεν την τρομάζουν, καθώς τα μαστορέματα είναι το δυνατό της χαρτί.

Δηλώνει ότι, αν και συνήθως δε θέτει υψηλούς στόχους, πιστεύει ότι θα μπορούσε να είναι η νικήτρια της «Φάρμας». Αν κερδίσει το έπαθλο θέλει να ανοίξει ένα δικό της γραφείο και να βοηθήσει τους γονείς της. 

Η νέα παίκτρια, Κάτια Δέδε, ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι και προκάλεσε τραυματισμό στον Μιχάλη Ιατρόπουλο.

Η παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά στις 24 Μαρτίου, είχε αποκαλύψει ότι είχε έναν σοβαρό τραυματισμό ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Συγκεκριμένα είχε πει: «Μου ήρθε τώρα μήνυμα θα το πω… Είχαμε ένα ατύχημα στη Φάρμα! Ένα σοβαρό ατύχημα έγινε μέσα στη φάρμα σοβαρό με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο… Η Κάτια Δέδε τη μέρα που μπαίνει μέσα τον πετυχαίνει στο μάτι με ένα σιδερένιο κρίκο και έγινε χαμός… δεν κρατήθηκε και ήταν αντιδραστικός. Δεν γνωρίζω περισσότερα»!

Ενώ όλα κυλούσαν ομαλά η Κάτια Δέδε θέλησε να πειραματιστεί με κάτι σιδερένιους κρίκους με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον Μιχάλη Ιατρόπουλο.

Εκείνος διαμαρτυρήθηκε έντονα ενώ εκείνη όπως είδαμε δεν κατάλαβε τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Μία ατάκα της έφερε και την πρώτη δυσαρέσκεια των υπολοίπων ως προς το πρόσωπό της.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής (26/3) λοιπόν, είδαμε το πώς ακριβώς έγινε ο τραυματισμός, ενώ μάλιστα ο ηθοποιός χρειάστηκε ιατρική φροντίδα. 

Ο αρχηγός Θανάσης Πάτρας, έπρεπε να επιλέξει τους δύο παίκτες που θα έπαιρναν τον άχαρο ρόλο των υπηρετών.

Για να συμβεί αυτό, οι παίκτες έπρεπε να παίξουν ένα κουίζ ερωτήσεων προκειμένου να κερδηθεί και η ασυλία.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως και η νέα παίκτρια, Κάτια Δέδε, δεν ήταν δυνατό να ψηφιστεί γι' αυτή τη θέση καθώς είναι η πρώτη της εβδομάδα και έχει ασυλία.

Ο Θανάσης Πάτρας όμως έπρεπε να κάνει τη δύσκολη επιλογή.

«Η επιλογή μου γι΄αυτή την εβδομάδα από τις γυναίκες είναι η Μαρία Σπυροπούλου. Είναι δύσκολη η απόφασή μου και για τους άνδρες. Είναι πολύ θετικός και ωραίος τύπος αυτός που διαλέγω και είναι ο Ερωτόκριτος», είπε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Πάτρας, ενώ ταυτόχρονα εξήγησε και τους λόγους για τους οποίους έκανε αυτές τις επιλογές. 

 Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τη Μαρία Μιχαλοπούλου την περασμένη εβδομάδα η οποία όμως -ευτυχώς για εκείνη- είχε αίσιο τέλος.

Η παίκτρια της Φάρμας πήρε τη θέση του Αρχηγού της εβδομάδας, μόνο που το πρωινό ξύπνημα αποδείχθηκε δύσκολο για εκείνη.

Όταν μάλιστα μπροστά της βρέθηκε ο επιστάτης, οι παρατηρήσεις που της έκανε ήταν με αρκετά έντονο ύφος.

Η Μαρία παραδέχτηκε πως άργησε να ξυπνήσει, αφού το περασμένο βράδυ έκανε μπάνιο, ενώ η διάθεσή της ήταν αρκετά χαλαρή.

Ο επιστάτης της Φάρμας, Βασίλης Φιλίππου ακούγοντας τα όσα έλεγε η Μαρία, της απάντησε...

«Τώρα μιλάς σοβαρά... αυτή είναι η απάντησή σου. Ξέρεις ποιες είναι οι αρμοδιότητές σου; Έχει αντιληφθεί; Είσαι η αρχηγός, πώς αλλιώς να στο πω; Ακριβώς αυτό που είπες... όλη η ομάδα ήταν στο πόδι. Εσύ πού ήσουν; Τώρα που σηκώθηκες από το κρεβάτι σου, έφαγες πρωινό ή μεσημεριανό».

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (26/3) οι δυο τους τα βρήκαν και μάλιστα αγκαλιάστηκαν κιόλας. 

Η παίκτρια της «Φάρμας» και πρώην παίκτρια του GNTM, ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι της και την είδαμε να κλαίει, ενώ στο πλευρό της ήταν από την πρώτη στιγμή ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και ο Θανάσης Πάτρας.

«Ήρθαν και τα παιδιά και ο Μιχάλης και ο Θανάσης και μου είπαν να πάω μέσα αλλά ήθελα λίγο χρόνο να σκεφτώ τα δικα΄μου, τα προσωπικά μου. Με όλα αυτά που γίνονται δεν έχεις χρόνο για εσένα», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Μιχαλοπούλου μιλώντας στην κάμερα, θέλοντας να διευκρινήσει πως δεν συνέβη κάτι στη Φάρμα αλλά σκέφτεται τα προσωπικά της ζητήματα.​

Ο παρουσιαστής εισέβαλε στη «Φάρμας» και ενώ ο Στράτος Τζώρτζογλου τον υποδέχτηκε και του έφτιαξε τη διάθεση λέγοντάς του ότι από τότε που μπήκε στο παιχνίδι του έφυγαν οι ρυτίδες, ένα περιστατικό τον εκνεύρισε.

Πιο συγκεκριμένα, ένας από τους παίκτες, κατηγοριοποίησε τις δουλειές σε ανδρικές και γυναικείες και αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Σάκη.

«Το συγκεκριμένο καθάρισμα δεν είναι μόνο αρμοδιότητα των υπηρετών αλλά όλης της ομάδας και ευθύνη του αρχηγού για να δώσει την αρμοδιότητα να το κάνει κάποιος. Δεν θέλω να το ξανακούσω χαρακτηρισμό για συγκεκριμένες δουλειές. Δεν υπάρχει γυναικεία και ανδρική δουλειά. Και οι άνδρες καθαρίζουμε και πλένουμε πιάτα και μαγειρεύουμε, συμφωνείτε;», είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Τανιμανίδης. 

Ο Θανάσης Πάτρας, μετά από αγώνα απέναντι στον Στράτο Τζώρτζογλου, αναδείχτηκε αρχηγός της εβδομάδας και όρισε ως υπηρέτες τη Μαρία Σπυροπούλου και τον Ερωτόκριτο Κιμιωνή, γνωρίζοντας πως ένας από τους δύο θα ήταν και υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, επισκέφτηκε τη φάρμα και ζήτησε από τον Θανάση Πάτρα να δώσει τη μαύρη πέτρα σε έναν από τους δύο παίκτες.

Εκείνος λοιπόν, έδωσε τη μαύρη πέτρα ορίζοντας ως πρώτη μονομάχο στη Μαρία Σπυροπούλου.

«Θα δώσω τη μαύρη πέτρα στην Μαριώ», είπε ο αρχηγός και εξήγησε τους λόγους που προέβη σε αυτή την επιλογή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η παίκτρια θα πρέπει να επιλέξει μια από τις γυναίκες του παιχνιδιού για να μονομαχήσει. 

Ένας καβγάς έλαβε χώρα στη Φάρμα με αφορμή κάποιες δηλώσεις που έκανε ένας από τους παίκτες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ερωτόκριτος, μιλώντας με τον Σάκη Τανιμανίδη, έκανε λόγο για ακαταστασία και ανέφερε πως κάποιες δουλειές που έκανε εκείνος έπρεπε να έχουν γίνει και από τους προηγούμενους αρχηγούς και δεν είχαν γίνει.

Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης έφυγε και οι παίκτες έμειναν μόνοι τους, δεν το άφησαν ασχολίαστο και έστησαν τον Ερωτόκριτο στον τοίχο.

«Δεν έχει κανένα νόημα αυτό που έκανες με αυτό που πρεσβεύεις. Μας έβγαλες βρωμιάρηδες. Θα μπορούσες να μας πιάσεις και να μας το πεις όχι να μας κάνεις ρόμπα. Μην νομίζεις ότι είσαι άξιος να με θυμώσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να με θυμώσεις», είπε μεταξύ άλλων και με πολύ έντονο ύφος η Σοφία Παυλίδου.

Τι άλλο ειπώθηκε και πώς αντέδρασε εκείνος; 

 Δες ολόκληρο το επεισόδιο

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ! Ποιος θα είναι μαζί του;
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!