Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Όπου πήγαινα, έπαιρνε τηλέφωνο και έλεγε να με διώξουν επί 15 χρόνια»

  27/03/2021 11:32
«Όπου πήγαινα, έπαιρνε τηλέφωνο και έλεγε να με διώξουν επί 15 χρόνια»

«Όπου πήγαινα, έπαιρνε τηλέφωνο και έλεγε να με διώξουν επί 15 χρόνια»

  27/03/2021 11:32

Η Νικολέττα Βλαβιανού αποκαλύπτει το bullying που βίωσε από πολύ γνωστό σκηνοθέτη, ο οποίος την έκοβε από δουλειές για χρόνια

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μιλώντας στο «Secret» των «Παραπολιτικών» και την Μαριάνθη Κούνια, η Νικολέττα Βλαβιανού εξομολογείται:

«Στην καριέρα μου έχω δεχτεί ένα πολύ ισχυρό bullying επί 15 χρόνια από πολύ γνωστό σκηνοθέτη, ο οποίος, επειδή ήταν πιο επιφανής από εμένα τότε, πέρναγε όπου ήθελε την άποψή του. Μου έκανε γερό κόψιμο από δουλειές, επειδή έτυχε να έχουμε μια διαφωνία κοινωνικού περιεχομένου. Και με μεγάλη ευκολία κάποιοι με απέκλειαν από δουλειές, γιατί ήμουν έξω από τον κύκλο του».

Η Νικολέττα Βλαβιανού εξηγεί πώς γινόταν αυτό για τόσα πολλά χρόνια. «Ξεκίνησα πολύ δυναμικά την καριέρα μου το 1991 στην τηλεόραση και για επτά χρόνια ήμουν μέσα στο Εθνικό επί Κούρκουλου. Μετά εξαφανίστηκα. Αυτός ο αποκλεισμός ξεκίνησε το 1998 και τελείωσε περίπου το 2011. Αφορά δουλειές στο εμπορικό θέατρο και την τηλεόραση. Διότι δεν έχω κάνει πολλά σίριαλ, μόνο εφτά. Με είχε αποκλείσει από πολλές δουλειές. Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Όπου πήγαινα, έπαιρνε τηλέφωνο και έλεγε να με διώξουν», αναφέρει η ηθοποιός.

«Με λάβωσε πάρα πολύ αυτό το γεγονός και κυρίως στο οικονομικό μέρος. Γιατί τις καλές εποχές της τηλεόρασης, με τα μεγάλα κασέ, ήμουν εκτός. Και έληξε γιατί εγώ επέμενα πολύ», λέει η Νικολέττα Βλαβιανού. 

3860766569565330 ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΒΛΑΒΙΑΝΟΥ 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας