#HFarmaGR: Η Σκορδά εισέβαλε, έδωσε τον παίκτη που αποχωρεί οικειοθελώς

 

 Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκαλύπτει όλα τα μυστικά και τις κρυμμένες συμμαχίες της #HFarmaGR και ο Λιάγκας το πρώτο ειδύλλιο! - Χαμός στο ριάλιτι του ΑΝΤ1! Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος εκτός εαυτού… στρέφεται κατά του Στράτου Τζώρτζογλου - Πως υποδέχθηκαν οι αγρότες τη Φαίη;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Οι τηλεθεατές του ANT1 ετοιμάζονται να παρακολουθήσουν τα επόμενα δύο επεισόδια του ριάλιτι, γι΄αυτή την εβδομάδα, τα οποία και κρύβουν σίγουρα μεγάλες εκπλήξεις.

Το «Πρωινό» θέλοντας να μπει για τα καλά στο κλίμα του ριάλιτι έβγαλε τη Φαίη Σκορδά εκτός πλατό, στέλνοντας μάλιστα την παρουσιάστρια στο αγρόκτημα όπου και γυρίζεται το πετυχημένο ριάλιτι του ANT1.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: #HFarmaGR: Δυο οικειοθελείς αποχωρήσεις μετά από καβγά με την παραγωγή!

Εκεί την περίμενε ο Σάκης Τανιμανίδης. Η Φαίη Σκορδά φόρεσε τον κατάλληλο εξοπλισμό και διαγωνίστηκε on air σε μια από τις δοκιμασίες του ριάλιτι. Αμέσως η Φαίη πλησίασε τον παρουσιαστή της Φάρμας δίνοντας μάλιστα ένα μεγάλο Spoiler για τον παίκτη που αποχωρεί με δική του πρωτοβουλία.

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως σύντομα θα δούμε τον Ερωτόκρτικο να αποχωρεί από το παιχνίδι. Ο Σάκης Τανιμανίδης επιβεβαίωσε την είδηση....

«Οι συγκεκριμένοι διάλογοι τη στιγμή που αποφασίζει ο Ερωτόκριτος να φύγει δεν έγιναν μπροστά μου. Γενικότερα σε διαλόγους που ο Ερωτόκριτος έχει τη δική του οπτική των πραγμάτων, μιλούσαμε αλλά γενικώς δεν έχουμε έρθει βρεθεί ποτέ σε αμηχανία», είπε ο παρουσιαστής.

Τα πλάνα που πρόδωσαν το αθώο φλερτ των δύο παικτών και το ξεκαθάρισμα του Γιώργου Λιάγκα.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής έδωσε το πρώτο φλερτ των παικτών, ενώ παρουσίασε σχετικά πλάνα. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μακρή (Ντούπης) και την Κυριακή Κατσογεράκη. 

Οι δυο παίκτες της «Φάρμας» δείχνουν να τα πηγαίνουν αρκετά καλά, ενώ το απόσπασμα από τον διάλογό τους θα βάλει σίγουρα τους τηλεθεατές σε σκέψεις. Ο Γιώργος Λιάγκας πάντως ξεκαθάρισε πως το φλερτ των παικτών μπορεί να προχωρήσει, γνωρίζοντας πως κανείς από τους δυο δεν έχει κάποια ερωτική σχέση στην προσωπική του ζωή, εκτός Φάρμας.

Χαμός στο ριάλιτι του ΑΝΤ1! Απίστευτη ένταση ανάμεσα στους παίκτες! Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος εκτός εαυτού… στρέφεται κατά του Στράτου Τζώρτζογλου.

Η Μαρία Θωμά επιλέγει ως υποψήφιο αρχηγό τον Στράτο Τζώρτζογλου και αυτό δεν αρέσει στον Μιχάλη Ιατρόπουλο.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος λέει στους συμπαίκτες του: «Με τον Στράτο αν βγει θα δημιουργηθεί τέτοια ένταση εδώ μέσα. Θα γίνει της π@@@@@ς. Δεν θα δουλέψει τίποτα. Θα έρθει εδώ και θα σου πει: “κολλητέ τελείωσε το φαγητό σε παρακαλώ”. Θα ξεκινήσει για το φαγητό από πού φύτρωσε και από πού ξεφύτρωσε και τι ενέργεια έχει. Αν βγει ο Στράτος θα γίνει… Εδώ είμαστε και θα το δείτε»! Πώς θα αντιδράσει ο Στράτος;

 

Πως υποδέχθηκαν οι αγρότες τη Φαίη στη «Φάρμα»;

Τη δοκιμασία ακολούθησε μια επίσκεψη έστω και από μακριά στο σπίτι των αγροτών, οι οποίοι ενθουσιασμένοι βγήκαν στο κατώφλι καλώντας τη να συμμετέχει και η ίδια!

Η αδυναμία που έχει στον Στράτο Τζώρτζογλου η Φαίη Σκορδά είναι γνωστή και αυτό φαίνεται πως είναι αμοιβαίο, καθώς ο Στράτος Τζώρτζογλου ξεκίνησε να τρέχει προς τη μεριά της για να τη χαιρετήσει όταν αντιλήφθηκε την επίσκεψή της.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»