Η ομοιότητα του Κωνσταντίνου με τον Παντελή και τα ακυκλοφόρητα τραγούδια

 

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή #The2nightshow και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την απόφαση να ασχοληθεί με το τραγούδι, για την ομοιότητα της φωνής του με αυτή του αδερφού του, Παντελή Παντελίδη, ενώ αποκάλυψε κι αν ο αδικοχαμένος καλλιτέχνης άφησε πίσω του ακυκλοφόρητα τραγούδια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Για την απόφαση να ασχοληθεί με το τραγούδι: Ο μπαμπάς μας ενέπνευσε για μουσική. Εκείνος παίζει αρμόνιο και κιθάρα. Οι γονείς μου φώναζαν στον Παντελή να σταματήσει να παίζει κιθάρα για να κοιμηθούν. Εγώ τελείως τυχαία πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με το τραγούδι. Στο μυαλό μου μπήκε όταν ανέβασα ένα βιντεάκι στο youtube. Το ανέβασα στην καραντίνα και δεν φανταζόμουν ότι θα έχει τέτοια απήχηση. Δεν το περίμενα. Το σχεδίαζα για αργότερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O Κωνσταντίνος Παντελίδης σε αφιέρωμα στον αδελφό του, Παντελή, δίπλα στον Κιάμο

Για την ομοιότητα της φωνής του με τον αδερφό του, Παντελή Παντελίδη: Συμφωνώ ότι μοιάζουν οι φωνές μας με τον Παντελή, αλλά και ο τρόπος ομιλίας μου είναι πολύ κοντά στη φωνή που βγάζω όταν τραγουδάω. Με τον αδερφό μου έχουμε παίξει μαζί κιθάρα στο σπίτι όχι κάπου δημόσια. Είναι σημαντικό το ταλέντο, όμως χρειάζεται και πολλή δουλειά.

Για το αν ο Παντελής Παντελίδης έχει αφήσει πολλά τραγούδια του ακυκλοφόρητα: Το πολλά είναι κάτι σχετικό. Υπάρχουν τραγούδια όχι γραμμένα στο στούντιο. Είναι από στίχους σε χαρτιά και από ηχογραφήσεις σε κινητά. Σκέφτομαι να βγάλω από τα τραγούδια του Παντελή, γιατί όχι κι όλα από αυτά που υπάρχουν στο συρτάρι. Απλά στην αρχή ήθελα να βασιστώ στα δικά μου τραγούδια.

Για το δώρο του Παντελή Παντελίδη που έχει μέχρι σήμερα: Αυτό που θυμάμαι ότι μου είχε αγοράσει ο Παντελής και μου άρεσε πολύ ήταν ένας παπαγάλος. Με τον Παντελή είχαμε τέτοια οικειότητα που δεν καθόμασταν να βγάλουμε φωτογραφίες και να δειχτούμε. Ήμουν η παρέα του. Και με τον αδερφό μου τον Τριαντάφυλλο κάναμε παρέα. Με έπαιρναν μαζί στα live, κοιμόμουν στους καναπέδες…

Για τις κριτικές που δέχτηκε μετά την εμφάνισή του στο «Σπίτι με το Mega»: Με παραδέχτηκαν πιο πολλοί στο live, γιατί κάποιοι μπορεί να έλεγαν ότι τα τραγούδια ήταν ηχογραφημένα στο στούντιο. Οι φανς του Παντελή με ακολουθούν. Κι όσο βλέπουν ότι δουλεύω με ακολουθούν όλο και περισσότεροι. Είναι πολύ όμορφο να σ’ αγαπάνε κάποιοι άνθρωποι, βέβαια δημοσιότητα είχα και πριν ξεκινήσω, αφού ήμουν αδερφός του Παντελή. Όταν έγινε η πρόταση από τον Πάνο Κιάμο ήμουν λίγο αρνητικός γιατί δεν ήθελα τη δημοσιότητα. Όταν με είδα μου φάνηκα πολύ πιο καλός απ’ ότι πίστευα.

Για τα θετικά και αρνητικά σχόλια που έχει εισπράξει: Τα σχόλια που είναι καλοπροαίρετα, ακόμα κι αν είναι αυστηρά, τα θέλω, με βοηθάνε. Στα κακοπροαίρετα δεν δίνω σημασία. Έχω φανταστεί τον εαυτό μου σε πίστα, αλλά γι’ αρχή θα προτιμούσα πιο μικρά μαγαζιά, παρεΐστικα για να καταλάβω την αξία μου, αν με ακολουθούν…

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης προβλήθηκε κι ηχητικό απόσπασμα από ραδιοφωνική εκπομπή με τον Παντελή Παντελίδη να μιλά με πολύ ενθαρρυντικά λόγια για τον αδερφό του: Έχω έναν μικρό αδερφό πέντε χρονών που παίζουμε συνέχεια μαζί. Έχει πολύ πλάκα. Έρχεται στο μαγαζί και με ακούει να τραγουδώ από τεσσάρων χρονών. Έρχεται και σε μαγαζιά και σε live. Μοιάζουμε, αν κι είναι μικρός ακόμα. Του αρέσει η μουσική, έχει γραφτεί σε ωδείο, παίζει κιθάρα. Η φωνή του θα δείξει στην πορεία, πάντως την μουσικότητα την έχει. Γιατί όχι κάποια στιγμή να τραγουδήσουμε μαζί.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης στο τέλος ανέφερε ότι έμαθε μόλις πριν από ένα μήνα για την ύπαρξη αυτού του αποσπάσματος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»