Πέμπτη, 7 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ποιος δεν τα κατάφερε με τα αυγά στη στάκα και αποχώρησε από το #MasterChefGR

  17/03/2021 08:21
Ποιος δεν τα κατάφερε με τα αυγά στη στάκα και αποχώρησε από το #MasterChefGR

Ποιος δεν τα κατάφερε με τα αυγά στη στάκα και αποχώρησε από το #MasterChefGR

  17/03/2021 08:21

Οι παίκτες με τα χειρότερα πιάτα, η κάρτα ασυλίας, η δοκιμασία αντιγραφής και η αποχώρηση στο #MasterChefGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Με την δύσκολη θέση της ανακοίνωσης ξεκίνησε το MasterChef το βράδυ της Τρίτης. Της ανακοίνωσης όσων δεν κατόρθωσαν να εντυπωσιάσουν τους τρεις κριτές με τα πιάτα τους.

Έτσι, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκαναν από νωρίς σαφές ποιοι θα πρέπει να μονομαχήσουν σε αυτό το επεισόδιο για την παραμονή στον διαγωνισμό μαγειρικής. Σε μια μονομαχία η οποία και θα ήταν η… τελευταία για έναν εκ των τριών υποψηφίων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια είναι η ελληνίδα νικήτρια του βρετανικού #MasterChef, Ειρήνη Τζώρτζογλου;

Ήρθε η στιγμή να λάμψει ο Τζιοβάνι με το γλυκό του που εκτός από όμορφο, είναι νόστιμο και δημιουργικό. Μπορεί η Κάρτα Ασυλίας να βρίσκεται ακόμα στα χέρια της Μαρίας Λ., αλλά ο Τζιοβάνι θα έχει μερικά δυνατά πλεονεκτήματα στην αυριανή ομαδική δοκιμασία

Σύμφωνα, λοιπόν, με την απόφαση των τριών κριτών θα έπρεπε να παλέψουν και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για την παραμονή στο MasterChef ο Ιωάννης, η Μαρία και ο Κωνσταντίνος.

Η Κωνσταντίνα πέτυχε τον σκοπό της - Αυτόι είναι οι παίκτες με τα χειρότερα πιάτα

Στη συνέχεια, ωστόσο, η Μαρία έκανε χρήση της κάρτας που είχε στην κατοχή της και… κατέβασε από τον εξώστη τον Αντώνη για να γίνει «ανδρική υπόθεση» η μάχη για την παραμονή!

Ο παίκτης που έκανε το χειρότερο πιάτο αντιγραφής και τέθηκε εκτός διαγωνισμού

Άλλη μια απαιτητική και σκληρή δοκιμασία ολοκληρώθηκε στο MasterChef και και για κάποιον επίδοξο σεφ η χθεσινοβραδινή ήταν η τελευταία στο διαγωνισμό.

Πιο συγκεκριμένα, τρεις ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση οι οποίοι κλήθηκαν να δώσουν ξανά τον καλύτερο τους εαυτό για να διεκδικήσουν την παραμονή στο MasterChef.

Ο λόγος για τους Ιωάννη, Αντώνη και Κωνσταντίνο οι οποίοι και βρέθηκαν αντιμέτωποι μία απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου. Αυγά με στάκα και τρούφα και τηγανητές τραγανές πατάτες. Ο τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αξιολόγησαν τις προσπάθειές τους και πήραν την τελική απόφαση.

Έτσι, ο παίκτης που τους εντυπωσίασε λιγότερο ήταν ο Κωνσταντίνος…

Ο νεαρός διαγωνιζόμενος δήλωσε ότι ήθελε να συνεχίσει λίγο ακόμα στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Στην ερώτηση των κριτών για το ποιος πιστεύει ότι θα κερδίσει το MasterChef, εκείνος απάντησε ότι πιο πλήρης μάγειρας είναι ο Τζιοβάνι.

Το πόσο καλό παιδί είναι τόνισε κατά την αποχώρησή του ο Πάνος Ιωαννίδης, ευχόμενος στον παίκτη ό,τι καλύτερο. «Δεν ξέρω πώς να σας ευχαριστώ σεφ, πήρα τόσο πράγματα, από τα masterclass κι από εσάς τους τρεις», είπε ο πρώην διαγωνιζόμενος χαιρετώντας τους κριτές.

Ο χρόνος είναι χρήμα ειδικά σε μία ομαδική δοκιμασία με πλειστηριασμό υλικών! Ποιοι θα ποντάρουν σωστά και ποιοι θα μπλοφάρουν καλύτερα για να φέρουν την ομάδα τους σε πλεονεκτική θέση;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας