Ο Ντάφυ αποκόπηκε από την ομάδα, ο fake αγιασμός και η υποστήριξη του πρώην του

 

Ο τσακωμός Παππά και Μπόγδανου για τη ζαλάδα του Κοψιδά, το ντέρμπι για την 2η ασυλία και η τριάδα κατά Τριαντάφυλου στο #SurvivorGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο Τριαντάφυλλος, η Μαριάνθη Κάσδαγλη και ο  Γιώργος Κοψιδάς ειναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από την Κόκκινη ομάδα του Survivor 4 για αυτή την εβδομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η απόφαση του Γιώργου Κόρομι να μην δώσουν από τα ψάρια που ψάρεψε στον Τριαντάφυλλό είναι κάτι που δεν έχουν καταφέρει να χωνέψουν ακόμα κάποιοι παίκτες στο παιχνίδι επιβίωσης.

Ένας εξ αυτών είναι κι ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος συνέχισε να συζητάει με τους Μπλε για το θέμα με την Μαριλένα Ρουμελιώτη να επιρρίπτει ευθύνες και στον Γιώργο Κοψιδά.

Στην παραλία των Κόκκινων ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε στην ψηφοφορία και την υποψηφιότητα του προς αποχώρηση, αλλά και στην αντίδραση των συμπαικτών του με τον αγιασμό. Ο Γιώργος Κόρομι θεωρεί πως ο τραγουδιστής προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις και ο Γιώργος Ασημακόπουλος συνέχισε να αμφισβητεί ότι ήταν αγιασμός.

Οι εντάσεις συνεχίστηκαν και στο στίβο μάχης για την 2η ασυλία. Κατά την διάρκεια των «ματσαρισμάτων» ο Γιώργος Κοψιδάς ένιωσε ζαλάδα. Οι αντίπαλοι άρχισαν να ειρωνεύονται με πρώτο και καλύτερο τον Αλέξη Παππά . Αυτό δεν άρεσε ουτε στον αρχηγό των Κόκκινων, αλλά ούτε στον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος βγήκε εκτός εαυτού.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο ηθοποιός επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο μετά τις πρώτες βοήθεις που δέχθηκε από το ιατρικό προσωπικό, ο Τζέιμς αποφάσισε να παίξει κανονικά μαζί του χρεώνοντας την Kόκκινη ομάδα με πέναλτι! Κάτι που εξόργισε τον Ηλία Μπόγδανο.

«Ρε φίλε είναι χάλια ο άλλος! Έπεσε κάτω! Είσαι καλά ρε;» τόνισε με φανερή ενόχληση ο Ηλίας Μπόγδανος προς τον Τζέιμς Καφετζή και τον Αλέξη Παππά. «Τι έγινε τώρα, ρε! Άνθρωποι είμαστε. Γύρνα από την άλλη».

«Και από δω έχουμε άνθρωπο που ζαλίζετε αλλά δεν το λέει» απάντησε, με τη σειρά του, ο Αλέξης Παππάς στον παίκτη της Kόκκινης ομάδας. «Μη μου μιλάς! Μη μου μιλάς ρε σου λέω… Κάνε μας τη χάρη. Έλα! Έλα… Αφού είσαι τόσο άνδρας, έλα»!

Αν δεν παρέμβαιναν οι παίκτες, κυρίως των Κόκκινων, για να συγκρατήσουν την οργή που είχε ο Ηλίας Μπόγδανος δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποια θα ήταν η κατάληξη της συγκεκριμένης Survivor κόντρας.

Το αγώνισμα είχε αρκετό κολύμπι και στο τέλος οι στόχοι ήταν σαν να βάζεις βολές σε αγώνα μπάσκετ. Οι Μπλε ξεκίνησαν καλύτερα και προηγήθηκαν με 5-3, με τους Κόκκινους να μειώνουν με τη Καρολίνα Καλύβα σε 5-4.

Έπειτα από δύο απουσίες, στον στίβο μάχης επέστρεψε ο Γιώργος Κοψιδάς το βράδυ της Τρίτης. Ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να συμβάλλει όσο μπορούσε στην προσπάθεια των Κόκκινων να κερδίσουν τη δεύτερη ασυλία.

Έτσι, ο Γιώργος Κοψιδάς βρέθηκε απέναντι από τον Αλέξη Παππά σε μια δύσκολη μονομαχία και έναν εξαντλητικό στίβο μάχης!

Αμέσως μετά το τέλος του αγωνίσματος, όπου ηττήθηκε από τον αντίπαλο του, ο ηθοποιός εξέφρασε την αδυναμία που αισθανόταν στους συμπαίκτες τους. «Ζαλίζομαι μάγκες… Καλά, ζαλιζόμουν και που πήγαινα αλλά τώρα, μετά από αυτό, τα βλέπω όλα να γυρίζουν» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τότε, ο συμπαίκτης του, Ηλίας Μπόγδανος τον βοήθησε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο και να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες από το ιατρικό προσωπικό.

Οι Κόκκινοι πήραν τα πάνω τους και κυνήγησαν την ανατροπή, με τους Μπλε να μην τους το επιτρέπουν και να πηγαίνουν το παιχνίδι στο 9-8. Όμως ο Ηλίας Μπόγδανος κατάφερε να ισοφαρίσει σε 9-9.

Στο flag race ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Ηλίας Μπόγδανος τέθηκαν αντιμέτωποι με τους  Σάκη Κατσούλη και Αλέξη Παππά, με τον ηθοποιό να βάζει τις βολές πιο γρηγορά από τον τραγουδιστή και να χαρίζει τη νίκη με 10-9 στους Μπλε και την 2η ασυλία στην ομάδα του.

Ο Ηλίας Μπόγδανος που έχασε τις βολές στο τέλος έδωσε συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τη νίκη του και ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του.

Οι Μπλε πήγαν στο συμβούλιο ως θεατές, με τους Κόκκινους να έπρεπε να ψηφίσουν ακόμα έναν συμπαίκτη τους  μετά τον Τριαντάφυλλό και την Νικολέτα Μαυρίδη να υποδείξει και τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Πριν την ψηφοφορία Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Κόρομι τα έβαλαν με τον Αλέξη Παππά για τις ίντριγκες που προκαλεί, με τον ηθοποιό να παίρνει θέση, λέγοντας ότι όσο ασχολούνται μαζί του, του κάνουν διαφήμιση.

Στο συμβούλιο του νησιού, στο Survivor της Τρίτης, κλήθηκε ο Γιώργος Κοψιδάς να εκφράσει την άποψη που διατηρεί σήμερα για τον συμπαίκτη του, Τριαντάφυλλο. Κάτι που έκαναν προηγουμένως και τα υπόλοιπα μέλη της κόκκινης ομάδας, όπως ο Γιώργος Κόρομι και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός, μάλιστα, δεν μάσησε καθόλου τα λόγια του αλλά, αντίθετα… απασφάλισε κατά του τραγουδιστή!

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κοψιδάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχει καμία μετάνοια για αυτά που έχει κάνει. Τα ανασκευάζει και τα λέει όπως τον βολεύουν, αλλά ουσιαστική συγνώμη δεν έχει ζητήσει. Καθημερινά δημιουργεί εντάσεις στην ομάδα. Ότι και να ειπωθεί, τα φέρνει πάλι όπως θέλει και γίνεται ένα μπάχαλο».

«Επειδή είμαι πολύ ευαίσθητος ενεργειακά και οι τσακωμοί και οι εντάσεις με ρίχνουν πάρα πολύ και με αυτό τον άνθρωπο δεν μπορείς να επικοινωνήσεις. Έχει κάνει μεταστροφή 360 μοιρών, είναι ένας άλλος άνθρωπος και δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας. Για μένα έχει τελειώσει» πρόσθεσε ο ηθοποιός και παίκτης των Κόκκινων στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Όσο είμαι εγώ ή εκείνος στο παιχνίδι, δεν ξέρουμε ποιος θα φύγει πρώτος, απλά τον ανέχομαι στον ίδιο χώρο για ένα 24ωρο. Αν ήμασταν στην έξω ζωή, τέτοια άτομα που έχουν αυτή τη συμπεριφορά, αυτό τον τρόπο σκέψης και δονούνται σε αυτή την ενέργεια δεν θα υπήρχαν καν στη ζωή μου καθόλου. Θα είχα κόψει κάθε δίαυλο επικοινωνίας, τηλέφωνα, social media».

«Αναγκάζομαι να βρίσκομαι 24 ώρες το 24 με έναν άνθρωπο που κανονικά έξω δεν θα είχα καμία επικοινωνία».

Ωστόσο η έκπληξή ήρθε από το στόμα της Νικολέτας Μαυρίδη που επέλεξε να βγάλει στον... τάκο τον αρχηγό της ομάδας της. Ο Γιώργος Κοψιδάς εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ζήτησε απο την έχων ατομική ασυλία να τον προτείνει και ο βασικός δεν ήταν η πείνα που δεν αντέχεται, αλλά η «αρρώστια» που βγάζει η ομάδα του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
O Αlec Baldwin έσπασε το κινητό παρεμβατικής γυναίκας που τον παρενοχλούσε προκαλώντας τον επίμονα
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι
Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Λιάγκας κατά Νίκου Μάνεση & Νίκου Μουτσινά - Ξέσπασε ξανά και ξανά