William και Charles μίλησαν στο τηλέφωνο μετά από μήνες με τον Harry

 

 

Yπήρξε επικοινωνία του πρίγκιπα με τον αδελφό και τον πατέρα του μετά την προβολή της συνέντευξης στην Oprah Winfrey - Η γραμμή του αίματος και οι σκληροί κανόνες της οικογένειας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan Markle παραχώρησαν μια συγκλονιστική και άκρως αποκαλύπτική συνέντευξη πριν μια εβδομάδα ακριβώς στην Oprah Winfrey.

 Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Gayle King, κοντινός άνθρωπος της Δούκισσας του Sussex, ο Harry μίλησε για πρώτη φορά στο τηλέφωνο με τον πατέρα του Κάρολο και τον αδερφό του, πρίγκιπα William.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όπως αναφέρει η Daily Mail, μιλώντας στην εκπομπή US Morning η καλή φίλη της Meghan Markle, η οποία είχε δώσει το παρών και στο χλιδάτο baby shower της Δούκισσας, δήλωσε ότι η σύζυγος του Harry της αποκάλυψε πως υπήρξε επικοινωνία του πρίγκιπα με τον αδελφό και τον πατέρα του μετά την προβολή της συνέντευξης στην Oprah Winfrey.

Η Gayle King είπε ότι η συζήτηση ανάμεσα στις δυο πλευρές δεν ήταν καθόλου παραγωγική και ότι το ζεύγος ζήτησε από την βασιλική οικογένεια να καλέσουν τον Τύπο να σταματήσει να μεταφέρει άδικες, ανακριβείς και ψεύτικες ιστορίες για εκείνους που έχουν σίγουρα από πίσω τους ρατσιστικό υπόβαθρο…

«Δεν προσπαθώ να αποκαλύψω κάτι, αλλά επικοινωνώντας με την οικογένεια, έμαθα ότι ο Harry μίλησε με τον πατέρα του και τον αδελφό του. Αυτές οι συζητήσεις δεν ήταν εποικοδομητικές, αλλά χαίρονται που έγινε τουλάχιστον μια αρχή. Κανείς στη βασιλική οικογένεια δεν έχει μιλήσει ακόμη στην Meghan, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Νομίζω ότι στενοχωριούνται που το Παλάτι από τη μια τους λέει να το λύσουν ιδιωτικά και από την άλλη βγαίνουν στην δημοσιότητα ψεύτικες ιστορίες που είναι απαξιωτικές για την Meghan. Θα είναι δύσκολο να προχωρήσουν. Αλλά και οι δύο θέλουν να προχωρήσουν μπροστά και να τα βρουν με την οικογένεια. Στο τέλος της ημέρας, είναι η οικογένεια του Harry», ανέφερε χαρακτηριστικά η Gayle King.

 

«Η Meghan είναι ένα γλυκό και προστατευτικό πλάσμα και έχει αποδείξεις για όλα όσα έχει αποκαλύψει στην Oprah. Για όλα», πρόσθεσε η φίλη της Meghan, αποκαλύπτοντας πως γίνεται έρευνα για το θέμα του bullying.

Ο William εμφανίστηκε σήμερα οδηγώντας το αυτοκίνητό του και δεν ήταν λιγότερο εξαγριωμένος από την προηγούμενή του εμφάνιση…

 

Η γραμμή του αίματος και οι σκληροί κανόνες της οικογένειας

Ο πρίγκιπας Χάρι ήταν πάντα ριγμένος μέσα στη βασιλική οικογένεια, όπως προκύπτει από το βιβλίο «Battle of Brothers» που δημοσιεύτηκε πριν από λίγο καιρό, ρίχνοντας φως στον τρόπο που μεγάλωσαν τα δύο αδέλφια μέσα στη βασιλική οικογένεια, από δύο γονείς που ήθελε ο ένας να βγάλει το μάτι του άλλου.

Τα δύο παιδιά βρέθηκαν στη μέση του κυκλώνα σε τρυφερή ηλικία και αυτό είχε μεγάλη επίπτωση στη σχέση τους.

Ακόμα, στο ίδιο βιβλίο ο συγγραφέας ισχυρίζεται ότι τα αδέρφια είχαν διαφορετική μεταχείριση σε όλη τους τη ζωή και ότι ο Γουίλιαμ που αντιμετωπίστηκε πιο ευνοϊκά ως πρώτος στη σειρά διαδοχής.

Ο πρίγκιπας Χάρι ακολούθησε την παράδοση των «δεύτερων αδελφών» όπως η Πριγκίπισσα Μαργαρίτα και ο Πρίγκιπας Άντριου που «αντιμετωπίστηκαν σκληρά από το βασιλικό σύστημα που ευνοεί την κύρια γραμμή αίματος».

Με άλλα λόγια, τα δεύτερα αδέλφια βρέθηκαν κοντά στο κέντρο της προσοχής όσο ήταν νέοι ενώ στη συνέχεια εκδιώχθηκαν σταδιακά από το προσκήνιο.

Για παράδειγμα, στην περίπτωση του Χάρι, ήταν τρίτος στη γραμμή του θρόνου όταν γεννήθηκε, αλλά από τη στιγμή που ο Γουίλιαμ απέκτησε παιδιά, έπεσε κάτω από την πρώτη γραμμή και ως εκ τούτου έγινε λιγότερο «χρήσιμος» για την οικογένεια.

Παρομοίως, η Πριγκίπισσα Μαργαρίτα η οποία ενώ ήταν αμέσως μετά την αδερφή της στη διαδοχή του θρόνου, τη στιγμή του θανάτου της, βρισκόταν κάτω από τα τέσσερα παιδιά και τα έξι εγγόνια της Βασίλισσας Ελισάβετ. 

Οι "αναπληρωματικοί" όπως τους ονόμαζαν στην οικογένεια, αγωνίστηκαν ακόμα και με τον ρόλο τους, ο οποίος δεν είναι σαφώς καθορισμένος, σε αντίθεση με τα μεγαλύτερα αδέλφια τους που προορίζονται να γίνουν μονάρχες.

Γεγονός που βάρυνε τα συγκεκριμένα άτομα με μεγαλύτερες ευθύνες για πράγματα που δεν ήταν εξ ολοκλήρου δικό τους λάθος.

«Θα έλεγα ότι ο Γουίλιαμ φέρεται πιο ευγενικά από τον Χάρι, αλλά ο Χάρι ήταν πάντα η τύχη του... αναπληρωματικού» τονίζει ο συγγραφέας.

«Ο Χάρι ακολουθεί, δυστυχώς, τη μοίρα της Πριγκίπισσας Μαργαρίτας και του Πρίγκιπα Ανδρέα ως νούμερο δύο στο σύστημα, οι οποίοι αντιμετωπίζονται σκληρά από τη λογική του βασιλικού συστήματος που πραγματικά ευνοεί την κύρια γραμμή αίματος. 

 «Όταν γεννιούνται και είναι μικρά και παιδιά, οι αναπληρωματικοί είναι πάντα τόσο κοντά στο επίκεντρο, αλλά είναι το πεπρωμένο τους να ωθούνται πάντα προς τα έξω».

«Από τεχνικής άποψης, τα δεύτερα αδέλφια πέφτουν κάτω από τη γραμμή της διαδοχής, με τον Χάρι από τη δεύτερη θέση ακριβώς δίπλα στον Γουίλιαμ, να βρίσκεται πλέον κάτω από την έκτη θέση...» προσθέτει ο συγγραφέας. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»