«H σχέση μεταξύ του Αλέξη και της Ελευθερίας που εσείς δε γνωρίζετε…»

 

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε για την Ασημίνα Ιγγλέζου και την ιδιόρρυθμη σχέση που έχουν πίσω από τις κάμερες ο Αλέξης Παππάς και η Ελευθερία Ελευθερίου. «Είναι επικριτικός ο Αλέξης. Γενικότερα ο Άλεξ έβλεπε πως η Ελευθερία είναι και λίγο διπρόσωπη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus    

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love It» και μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία της συμμετοχής της στο παιχνίδι.

Η πρώην παίκτρια επέστρεψε στην Ελλάδα πριν από περίπου μια εβδομάδα και σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΪ/Sigma, για να σχολιάσει τα δρώμενα του ριάλιτι επιβίωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, απογοητευμένη από την αποχώρησή της και ταυτόχρονα με πολλή πίστη στον εαυτό της και στις δυνατότητές της, είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι πάρα πολύ δυναμική, αγαπάω την γυμναστική, έμπαινα στον στίβο μάχης και τα έδινα όλα, έτσι είμαι σαν άνθρωπος. Δίνω το 100% του εαυτού μου και πιστεύω ότι έπρεπε να είμαι εγώ η νικήτρια του Survivor.».

Και η Ιωάννα Μαλέσκου εξεπλάγη ευχάριστα από την συγκεκριμένη δήλωση και είπε: «Αυτό που λες θα συζητηθεί τώρα».

Τέλος, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι εξομολογήθηκε on air: «Έχω το γνώθι σαυτόν. Ξέρω ποια είμαι και ήξερα σε ποιο ριάλιτι έμπαινα. Είχα την τόλμη και το σθένος να πω, όπως και είπα ότι έπρεπε να είμαι η νικήτρια. Και επειδή υπάρχει ένα κίνημα στα social media που με θέλουν να μπω στο παιχνίδι, μακάρι να γίνει για να σώσω και την Κόκκινη ομάδα».

Μεταξύ άλλων μίλησε για την Ασημίνα Ιγγλέζου και για τους λόγους που μπήκε στο Survivor.

«Έχω μείνει άφωνη. Τα πλάνα στη Χαλκιδική με το μικρόφωνο του Mykonos LiveTV και το μαγιό τα ξεχνάει; Δεν δουλεύει στο Mykonos Live TV. Αν θέλει να βρει κάποιον άλλον να το κάνει, η αγορά είναι μεγάλη. Επειδή την ξέρω από πριν, εμείς την αναδείξαμε στο Mykonos Live Tv, ο Πέτρος Νάζος, με τα αποκαλυπτικά και καυτά πλάνα… ήθελε να γίνει δημοσιογράφος. Ο Πέτρος Νάζος μου το παραδέχτηκε. Γιατί δεν το παραδέχεται; Ένας από τους λόγους που μπήκε στο Survivor ήταν για να μπει στο χώρο της showbiz.», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.
 
Η πρώην παίκτρια του «Survivor» μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου για την εμπειρία της και αποκάλυψε την ιδιόρρυθμη σχέση που έχουν πίσω από τις κάμερες ο Αλέξης Παππάς και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η ίδια ξεκαθάρισε παράλληλη πως ανάμεσα τους δεν υπήρχε τίποτα ερωτικό.

«H σχέση μεταξύ του Άλεξ και της Ελευθερίας που εσείς δε γνωρίζετε… Ο Άλεξ και η Ελευθερία τσακωνόντουσαν συνέχεια. Αυτό δεν το ξέρετε. Και όταν η Ελευθερία εισήχθη στο νοσοκομείο, που της είχε πέσει η πίεση, είχε λογομαχήσει με τον Άλεξ πιο πριν. Όχι ερωτικό καβγαδάκι. Ο Άλεξ της είπε κάποια πράγματα που είχαν να κάνουν με τον χαρακτήρα της και της τα είπε λίγο απότομα. Εκείνη τη στιγμή η Ελευθερία δεν ήταν καλά και είναι και υποτασική… Και για αυτό της έπεσε η πίεση. Είναι επικριτικός ο Αλέξης. Γενικότερα ο Άλεξ έβλεπε πως η Ελευθερία είναι και λίγο διπρόσωπη» εξήγησε η Ελίζαμπεθ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!