H Ελένη Καστάνη απαντά στις κατηγορίες της Σοφίας Μουτίδου!

 

Τον γύρο του διαδικτύου και των τηλεοπτικών εκπομπών κάνουν από χθες τα λεγόμενα της Σοφίας Μουτίδου, η οποία κατηγόρησε την Ελένη Καστάνη για ύβρεις και κακή συμπεριφορά. Τι αποκαλύπτει ο Ρένος Χαραλαμπίδης για την παράσταση 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus    

Συγκεκριμένα, στο κανάλι της στο Youtube η Σοφία Μουτίδου είπε: «Η δεύτερη ιστορία που έχω να σας αφηγηθώ εγώ είναι αυτή που όλοι με ρωτάτε, “μα ποιός-α ήταν αυτή που μπήκες κλωτσώντας την πόρτα στο καμαρίνι της και είπες, “θα σε καρυδώσω” ήταν η Καστάνη που μας είχα κάνει τη ζωή μαύρη πάνω στη σκηνή, η οποία μας καταριόταν “τον καρκίνο να φέρετε”, “να ψοφήσετε όλοι”, πράγμα που είναι πολύ γνωστό στο χώρο μας”».
 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Aπίστευτες αποκαλύψεις από τη Σοφία Μουτίδου και για την Ελένη Καστάνη «Μας καταριόταν “τον καρκίνο να φέρετε”, “να ψοφήσετε όλοι”» «Πιάστηκα στα χέρια με τον Αλέξανδρο τον Ρήγα, πλακωθήκαμε στο ξύλο»
 
Η Ελένη Καστάνη δήλωσε μέσω του δημοσιογράφου Μιχάλη Πλεμμένου στο «Happy Day» ότι δεν ισχύουν τα λεγόμενα της Σοφίας Μουτίδου, ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δεν θέλει να απαντήσει για να μη δώσει περαιτέρω αξία σε κάτι τέτοιο. Μάλιστα, επεσήμανε ότι δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά.
 
Τα λεγόμενα της Ελένης Καστάνη μετέφερε στον αέρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή:
 

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο οποίος είχε συνεργαστεί με την Ελένη Καστάνη και τη Σοφία Μουτίδου στην παράσταση για την οποία η δεύτερη έκανε λόγο ότι η πρώτη χρησιμοποιούσε ύβρεις εναντίον της, μίλησε στο «Happy Day».

«Δεν αντιλήφθηκα το συμβάν. Ήξερα ότι υπάρχει μια ένταση στην παράσταση αλλά ήθελα να κάνω μια έκκληση. Να παραμείνουμε καλλιτέχνες, να σεβαστούμε τον υγιή καλλιτεχνικό ανταγωνισμό. Να μην κάνουμε το θέατρο αρένα. Να κρατήσουμε ψηλά τον πολιτισμό και να δώσουμε το παράδειγμα εμείς. Να βουτήξουμε τη γλώσσα μας στο μυαλό μας πριν μιλήσουμε. Αν κάποιος ενόχλησε κάποιον άλλο γενναία να ζητήσει συγγνώμη και να γίνει αποδεκτή η συγγνώμη, γιατί αλλιώς δίνουμε το κακό παράδειγμα σε μια κοινωνία της αλληλοσφαγής. Έχω λοιπόν να πω στους συναδέλφους αυτούς που αναγνωρίζω πολλές φορές την ευαισθησία τους πριν προβούν σε κινήσεις που πλήττουν το επάγγελμα ανεπανόρθωτα, να ζητούν τη μεσολάβηση του ΣΕΗ, το σωματείο μας δηλαδή.

Καλό λοιπόν θα είναι θέματα δικά μας να μην τα λύσουμε μπροστά στις κάμερες. Ας τα λύσει το σωματείο μας. Επαναλαμβάνω ό,τι έχει σχέση με σεξουαλική παρενόχληση που είναι στην ποινικό κώδικα, δεν μιλάω γι’ αυτό, μιλάω για προσωπικές τριβές» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»