Έσπασαν το ρεκόρ του #SurvivorGR με 8 σερί νίκες, οι Μπλε!

 

Άλλη μια φορά που οι Μπλε έδειξαν ασέβεια, προκλητικότητα και αλαζονεία πριν και μετά το αγώνισμα του #SurvivorGR! Αφιέρωσαν τη νίκη στο φάντασμα της Ασημίνα! Τα έβαλαν όλοι οι Κόκκινοι με τον Τριαντάφυλλο που ήταν «παρατηρητής της γειτονιάς»  και το «σαλιγκάρι» Καλίδης!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus   

Ο τρόπος που αποχώρησε η Ασημίνα Ιγγλέζου από το Survivor 4, φάνηκε να... στοιχειώνει το επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο, καθώς οι δυο ομάδες όχι μόνο το συζήτησαν διεξοδικά, αλλά ήρθαν και σε κόντρα μεταξύ τους.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
Εκτός από το… φάντασμα της Ασημίνας είχαμε είσοδο νέων παικτών, τραυματισμό παίκτριας, παράπονα Έλενας Κρεμλίδου, επική ατάκα Καλίδη,  φυσικά τον αγώνα με έπαθλο φαγητό που για ακόμα μια φορά άφησε πεινασμένους τους κόκκινους που δεν κατάφεραν να ρεφάρουν ούτε στο κουίζ ερωτήσεων με έπαθλο κρουασανάκια.
  
Στην Kόκκινη παραλία ασχολήθηκαν με το «αντίο» της Ασημίνας και το γεγονός ότι φεύγοντας από το Survivor 4 χαιρέτησε μόνο Περικλή και Ανθή, με κάποιους να τραγουδούν που δεν βρίσκεται πλεον στον Άγιο Δομίνικο και κάποιους άλλους όχι.
 

Ο Κώστας Ασημακόπουλος έδωσε την εξήγηση γιατι η Ασημίνα έφυγε χωρίς να πει αντίο, εκφράζοντας και την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Οι Mπλε από την άλλη συζητούσαν για τις… κωλοτούμπες του τελευταίου συμβουλίου, αλλά και τη αντίδραση των «κόκκινων» στο αντίο της συμπαίκτρια τους. Και ο James το βιολί του...

Από την πλευρά της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έδειξε τον προβληματισμό της για τα «ματσαρίσματα» γιατί πλέον οι Κόκκινοι έχουν λιγότερες γυναίκες από οτι οι Μπλε.

Σε διαφορετικό mood η Ελενα ΜαριΠΟΖΑ που νιώθει μόνη σαν το… λεμόνι. Σε αυτό φαίνεται πως έχουν παίξει ρόλο οι νέες κλίκες και ότι δεν την παίζουνε οι φιλενάδες της.

Όλα τα λεφτά ωστόσο ήταν η ατάκα του Πάνου Καλίδη, όταν η Ελευθερία Ελευθερίου έλεγε για το πόσο απίστευτο είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει το πονηρό στο μυαλό τους όταν αλλάζουν ρούχα. Ο τραγουδιστής είπε ότι νιώθει σαν τα ερμαφρόδιτα σαλιγκάρια.

«Πάω για κατούρημα και κοιτάζω και λέω "πού πήγε ρε παιδί μου, είχα κάτι άλλο πριν μπω, πού το έχασα;"», είπε αρχικά ο Πάνος Καλίδης και συνέχισε:

«Τον τελευταίο καιρό αρχίζω και γίνομαι σαλιγκάρι. Τι να αποδείξω όμως, το Λεαννάκι ξέρει. Έχω τρία παιδιά. Δεν έχω καμία σεξουαλική ανάγκη, δεν με νοιάζει καν. Βλέπω τα κορίτσια και δεν μου κάνει καμία διαφορά, δεν μου κάνει κου κου ρε φίλε».

Πριν οι δυο ομάδες μπουν στο στίβο μάχης με έπαθλο το φαγητό οι κόκκινοι δήλωσαν πιο ισχυροί μετά την αποχώρηση της Ασημίνας, με τον Αλέξη Παππά να τα… χώνει στους αντιπάλους του και τον Τριαντάφυλλο να του απαντάει. Άλλη μια φορά που οι Μπλε έδειξαν ασέβεια, προκλητικότητα.

Την αρχή έκανε ο Αλέξης Παππάς με τον Chris Σταμούλη να συμφωνεί με τα σχόλια του και να λέει: «Συμφωνώ. Δεν λέω να την αγκαλιάσουν, να την φιλήσουν και να δείξουν ενθουσιασμό αλλά έπρεπε μια χειραψία. Είναι ανθρώπινο και δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Νικάμε κι οι άλλοι πεινάνε, οπότε για εμάς είναι κέρδος αυτό γιατί είμαστε σε παιχνίδι. Στον Τριαντάφυλλο αρέσει να λαϊκίζει. Δεν είπα ότι στην ζωή μου μού αρέσει να πεινάνε οι άνθρωποι. Πώς σου ήρθε αυτό; Προσπαθείς να δείχνεις καλός άνθρωπος. Είναι ηλιθιότητα να λες ότι χαίρομαι που θα φάει η αντίπαλη ομάδα γιατί δεν θα φας εσύ. Άλλο εδώ κι άλλο η ζωή έξω.» Ο Τριαντάφυλλος εκνευρισμένος του απάντησε: «Ο Αλέξης μάλλον δεν περνά καλά εκεί κι έχει νευράκια. Chris σου αρέσει να μας βλέπεις να πεινάμε. Το είπες με πάρα πολύ κακό τρόπο. Έχεις την μύγα και μυγιάζεσαι. Χαίρομαι όταν τρώνε συνάνθρωποί μου.»

 
Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τους δυο νέους παίκτες, έναν για κάθε ομάδα. Στους μπλε προστέθηκε ο 30χρονος γεωπόνος Δημήτρης Μακρόπουλος και στους κόκκινους ο 29χρονος τραγουδιστής Ηλίας Μπόγδανος (frontman της pop-rock, ελληνικής μπάντας INCO).
 
Ο Δημήτρης είναι 30 χρονών και γεωπόνος. «Ήρθα να το ζήσω στο έπακρο γιατί είναι ένα παιχνίδι ανατροπών. Η Μπλε ομάδα μπορεί να ποντάρει στην θετική μου ενέργεια κι ότι θέλω να κερδίζω πολύ» δήλωσε χαρακτηριστικά. Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι τραγουδιστής και frontman των INCO. Η γυμναστική είναι μέρος της ζωής του κι έχει ασχοληθεί με το τρίαθλο και την πυγμαχία. Ο ίδιος δήλωσε: «Θα βάλω τα δυνατά μου όχι μόνο στα αγωνίσματα αλλά θέλω να φέρω και μία νότα αισιοδοξίας.»
 

Στο αγωνιστικό σκέλος οπού δυο παίκτες βοηθούσαν τραβώντας σχοινιά έναν ξαπλωμένο σε μια σαμπρέλα συμπαίκτης τους να τοποθετήσει τις κορινες στις τρύπες τους, οι Κόκκινοι είχαν να διαχειριστούν τον τραυματισμό της Σοφίας και φυσικά το ότι δεν έχουν γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης.

Οι Μπλε για ακόμα μια φορά μπήκαν δυνατά, πήραν προβάδισμα με 4-1 και έδειξαν ότι δύσκολα θα χάσουν και αυτό το έπαθλο.

Σε ότι αφορά στη μάχη των… νέων, ο Δημήτρης Μαρκόπουλος έκανε το 1-0 κόντρα στον Ηλία Μπόγδανο και το 5-2 για τους μπλε.

Όταν έγινε και το 8-4 για τους μπλε, οι κόκκινοι κατάλαβαν ότι πάλι νηστικοί θα μείνουν. Το τελικό σκορ ήταν το 10-4 με τους μπλε να κερδίζουν ακόμα ένα έπαθλο φαγητού και να αφιερώνουν τη νίκη τους στην Ασημίνα Ιγγλέζου!

Μαριαλένα και Αλέξης για την ένταση μέσα στον αγώνα

Ακόμα και στο παιχνίδι ερωτήσεων που ακολούθησε  οι μπλε πήραν τη νίκη με 10-3 και άφησαν τους κόκκινους... καταδικασμένους για μια ζωή μόνο με μια κουταλιά φακή, όπως είπε και ο Τριαντάφυλλος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Σταμάτης Κραουνάκης: «Γέλασα με την Παπαρίζου, αγνώριστη πια αλλά μπάστα»
#Eurovision 2024: Η #Rai διέρρευσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της Ιταλίας - 12αρι στο Ισραήλ
«Δράκουλες & Δεινόσαυροι» βγήκαν σεργιάνι στα κανάλια - Είχαν όλοι μια κακή κουβέντα για την Μαρίνα Σάττι
Viral oι γκριμάτσες και τα χασμουρητά της Μαρίνας Σάττι στη συνέντευξη Τύπου την ώρα που μιλούσε το Ισραήλ
Σε ποια θέση δείχνουν τα στοιχήματα, Μαρίνα Σάττι & Silia Kapsis στον Μεγαλο Τελικό της #Eurovision 2024
Η #Μουρμούρα ρίχνει αυλαία μετά από 11 χρόνια - Η απόφαση για τους απρόσμενους τίτλους τέλους
Ένας 23χρονος έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του επί σκηνής – Η αντίδραση της Δέσποινας Βανδή
Γιώργος Θεοφάνους: «Το 1992, στην ίδια πόλη, το Μάλμε, φοράω το γαμπρικό μου κοστούμι, δεν είχα κι άλλο»
Η κατανομή των 10 φιναλίστ του Β’ Ημιτελικού στον Τελικό της #Eurovision 2024! Στο πρώτο μισό η Ελλάδα!
#SurvivorGR: Το βουνό έπεσε - Αποχώρησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου με αποσκευές 126.000 ευρώ