Καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση 2 φορές «έβγαλε τα γεννητικά του όργανα»

 

Η Βίκυ Πρωτογεράκη μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα του «Happy Day» για τις δύο φορές που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από διάσημους σκηνοθέτες! Απίστευτες αποκαλύψεις από τη Σοφία Μουτίδου και για την Ελένη Καστάνη «Μας καταριόταν “τον καρκίνο να φέρετε”, “να ψοφήσετε όλοι”» «Πιάστηκα στα χέρια με τον Αλέξανδρο τον Ρήγα, πλακωθήκαμε στο ξύλο» Χίλντα Ηλιοπούλου: «Παραγωγός μου ζήτησε να βγάλω την μπλούζα μου μόλις κάθισα στην καρέκλα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Συγκεκριμένα η ηθοποιός που έγινε πιο γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τους ρόλους της στα σίριαλ «Μαρία η άσχημη», «Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη και «Η ζωή της άλλης», ανέφερε τα εξής:  

«Μία περίπτωση ενδεικτική, επειδή ήταν πολύ γνωστός αυτός ο άνθρωπος, είχε και πολύ μεγάλη δύναμη και ο οποίος έχει αφήσει και ιστορία, δεν περίμενα να με πάρει στις 8 το πρωί και να μου πει "κοίτα να σου πω κοριτσάκι, πώς κι έτσι; Πες μου ώρα και που”. Αυτό ήταν σοκαριστικό κι επειδή ήξερα ότι έχω να κάνω με έναν εμπαθή άνθρωπο, ο οποίος είχε δύναμη, δεν ήθελα να μου κόψει δουλειές από αλλού, του φέρθηκα πολύ ευγενικά. Του έστειλα 10 τριαντάφυλλα κι ένα γράμμα. Τον παρακαλούσα να με απαλλάξει. Αναγκάστηκα να πάρω μία κυρία από τον σταθμό, διευθύντρια προγράμματος, και της είπα ότι έχω ένα πρόβλημα υγείας κι έτσι αναγκάστηκε να με βγάλει.

Η δεύτερη περίπτωση ήταν επίσης σοκαριστική. Ήταν άνθρωπος του χώρου που τον εκτιμούσα επίσης, του χώρου, πάρα πολύ καλός σκηνοθέτης, έβγαλε τα γεννητικά του όργανα. Επαγγελματικό ραντεβού ήταν, μετά μου έκανε κάποιες προτάσεις και στο τέλος έκανε κι αυτό για να επιβραβεύσει ίσως αυτό που μου είχε πει. Δεν ξέρω. Είχα μια διάθεση εμετική, έφυγα μετά κι έτρεμα. Δεν του είπα τίποτα απολύτως. Μου είπε ότι θα μου δώσει μια εβδομάδα προθεσμία να απαντήσω (στην επαγγελματική πρόταση), δεν απάντησα κι αυτό ήταν όλο».

Δες το βίντεο:

 

Και η Χίλντα Ηλιοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και περιέγραψε τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από παραγωγό στην αρχή της καριέρας της. 

«Μεγαλωμένη στα πούπουλα και με πολύ ευχάριστες ιστορίες με την οικογένειά μου, βγαίνοντας στη δουλειά, δεν είχα όπλα. Είχα εξαιρετική αυτοπεποίθηση, ήμουν φιλόδοξη και ξεκίνησα και πολύ καλά. Όταν, λοιπόν, το 1995 άνοιξα τα ημερολόγιά μου για να δω πότε συνέβη κάτι που με ενόχλησε πάρα πολύ, στα 23 μου και ήδη γνωστή, με κάλεσε κάποιος για να συμπρωταγωνιστήσω, το μόνο που δεν περίμενα ήταν να βρεθώ σε δύσκολη θέση, γιατί ούσα γνωστή και κόρη του Ντίνου Ηλιόπουλου αισθανόμουν ότι είμαστε μια παρέα.

Ο ύπουλος και ο πονηρός τρόπος που γίνονται κάποιες κινήσεις είναι αυτός που σε μπλοκάρει. Έχω βιώσει και ως εργασιακό παρατηρητής βία. Είναι πολύ όμορφο που η εποχή αλλάζει και υπάρχει η δυνατότητα να ακουστούν και τόσο παλιές ιστορίες, τόσο παλιός πόνος… Την πρώτη φορά που πήγα σε ένα γραφείο παραγωγής, πριν ξεκινήσω να δουλεύω και μάλιστα με πήγε η μητέρα μου, ήμουν πολύ μικρή. Ο παραγωγός μόλις κάθισα στην καρέκλα μου είπε βγάλε την μπλούζα σου. Αυτό ήξερα να το αντιμετωπίσω γιατί σηκώθηκα και έφυγα. Τα υπόλοιπα που είναι κρυφά παιχνίδια έχουμε δυσκολία να αντιμετωπίσουμε», ανέφερε η Χίλντα Ηλιοπούλου.

 
Σε μερικές απίστευτες αποκαλύψεις προχώρησε μέσα από το κανάλι της στο Youtube η Σοφία Μουτίδου. Η γνωστή ηθοποιός με αφορμή τα όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες και τις αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο μερικά περιστατικά που έχει βιώσει η ίδια. Απόσπασμα από το βίντεο αυτό προβλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου η οποία δε μπορούσε να πιστέψει όσα άκουγε.

Συγκεκριμένα η Σοφία Μουτίδου αναφέρθηκε σε έναν τσακωμό που είχε με τον Αλέξανδρο Ρήγα με τον οποίο πιάστηκαν στα χέρια και αναγκάστηκε να επέμβει ο υπόλοιπος θίασος για να τους χωρίσει, ενώ αποκάλυψε και ποια ήταν η ηθοποιός στης οποίας το καμαρίνι είχε μπει κλωτσώντας την πόρτα λέγοντάς της, «θα σε καρυδώσω».

«Πιάστηκα στα χέρια με τον Αλέξανδρο τον Ρήγα, πλακωθήκαμε στο ξύλο, έπεσε ο θίασος μας χώρισε και όλα καλά. Ήμασταν δυο ενήλικες άνθρωποι που αποφασίσαμε να πλακωθούμε στο ξύλο. Η υπόθεση έληξε με κάτι απειλές του τύπου “μην ξανάρθεις”, “δε θα ξανάρθω”. Ο καθένας πήρε τον δρόμο του και την επόμενη μέρα πήγαμε πάλι στην πρόβα.  Η δεύτερη ιστορία που έχω να σας αφηγηθώ εγώ είναι αυτή που όλοι με ρωτάτε, “μα ποιός-α ήταν αυτή που μπήκες κλωτσώντας την πόρτα στο καμαρίνι της και είπες, “θα σε καρυδώσω” ήταν η Καστάνη που μας είχα κάνει τη ζωή μαύρη πάνω στη σκηνή, η οποία μας καταριόταν “τον καρκίνο να φέρετε”, “να ψοφήσετε όλοι”, πράγμα που είναι πολύ γνωστό στο χώρο μας» ανέφερε στο βίντεό της η Σοφία Μουτίδου με την Κατερίνα Καινούργιου να μένει με το στόμα ανοιχτό.
 
Δες το βίντεο:
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»