Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει σωσία διαγωνιζόμενο και τους άφησε όλους άφωνους!

 

 

Εμφανίστηκε ο σωσίας του Κουτσόπουλου και ο Κοντιζάς... έκλαψε από τα γέλια! Οι Audition στο #MasterChefGR συνεχίζονται!  Ποιοι τα κατάφεραν;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Στο δεύτερο κιόλας επεισόδιο του νέου MasterChef, το βράδυ της Δευτέρας, οι κριτές ήρθαν αντιμέτωποι με μια μεγάλη έκπληξη! Και αυτό διότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρέθηκε… μπροστά τους. 

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός σεφ και κριτής του ριάλιτι μαγειρικής του STAR/Omega έμοιαζε να είναι τόσο στην πλευρά των διαγωνιζόμενων όσο και των κριτών. Πως, όμως, συνέβη αυτό;

Ένας νέος παίκτης, που βρέθηκε στο πλατό για να δοκιμάσει τις γαστρονομικές του ικανότητες και να τις παρουσιάσει στους τρεις κριτές, ήταν ίδιος μα… ίδιος με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο! Κάτι που δεν θα μπορούσε, ασφαλώς, να μείνει ασχολίαστο.

Μάλιστα ο Σωτήρης Κοντιζάς του πρότεινε με χιούμορ ορισμένες φορές την εβδομάδα να ντουμπλάρει τον γνωστό σεφ εάν κατορθώσει, τελικά, να περάσει στην επόμενη φάση.

Μία νεαρή φιλόδοξη μαγείρισσα, η Ηρώ βρέθηκε πίσω από τον πάγκο και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό. 

Και ψαράκι, λοιπόν τούς έφτιαξε και τσικουδιές έφερε και ποδιά πήρε.

Η Ηρώ, με τρία «ναι», εξασφάλισε τη θέση της στο σπίτι του MasterChef καθώς οι κριτές ενθουσιάστηκαν με το πιάτο που είχε ετοιμάσει.

Μάλιστα η νεαρή Κρητικιά, το πρώτο πράγμα που έκανε με το που βγήκε από το πλατό ήταν να πάρει τον πατέρα της τηλέφωνο για να του ανακοινώσει τα ευχάριστα ενώ λίγο αργότερα πήρε τηλέφωνο και μία πολύ καλή της φίλη που της είχε χαρίσει ένα σταυρουδάκι να το έχει μαζί της σε αυτή τη δοκιμασία.

Φυσικά, η Ηρώ είναι κατενθουσιασμένη που πέρασε στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη ποδιά.

Η Μαρία είχε δοκιμάσει την τύχη της στον πρώτο κύκλο του MasterChef, ωστόσο δεν είχε καταφέρει να στήσει πιάτο, με συνέπεια να μην περάσει στα bootcamps. Στο δεύτερο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου επέστρεψε με έναν μοναδικό στόχο! Να κερδίσει τρία ναι και να βρεθεί στην επόμενη φάση!

Η νεαρή μαγείρισσα κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με τις γαστρονομικές της ικανότητες και πήρε τρία ναι, με αποτέλεσμα να περάσει κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef! Βεβαίως, την στιγμή της ανακοίνωσης από τους τρεις κριτές, η Μαρία δεν κατόρθωσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της από τον ενθουσιασμό πως βρίσκεται ένα βήμα, πια, πιο κοντά στο όνειρο της!

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της μαγειρικής δοκιμασίας, η Μαρία αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί κατά καιρούς σεξιστικά σχόλια στις κουζίνες όπου δούλευε: «Έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από τις κουζίνες, αλλά μερικές δεν ήταν και τόσο… Έχουν υπάρξει δύσκολες στιγμές. Έχω δεχτεί αρκετά σχόλια από μάγειρες. Σεξιστικά κυρίως. Η κουζίνα είναι δύσκολη για μια γυναίκα. Υπάρχει αρκετή αμφισβήτηση όσο ανεβαίνεις και προχωράς. Ειδικά από άντρες…»

 

Ο Γιώργος πήγε στο MasterChef 5 να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην μαγειρική, να μάθει δίπλα στους καταξιωμένους σεφ και φυσικά να περάσει στην επόμενη φάση! Ο νεαρός μάγειρας συγκίνησε με την ιστορία του, μιλώντας για τον ρατσισμό που βίωσε σε ηλικία 14 ετών, όταν μετανάστευσε με τη μητέρα του στην Γαλλία, ύστερα από το διαζύγιο των γονιών του.

Ο Γιώργος από μικρή ηλικία κατάλαβε ότι θέλει να ασχοληθεί με την μαγειρική και την εστίαση! Παράλληλα, αποκάλυψε ότι είναι τσιγγάνος και παρά το γεγονός ότι του λένε να παντρευτεί μικρός, εκείνος θέλει να κυνηγήσει τα όνειρά του και να γίνει μάγειρας. Στο MasterChef ήρθε να κερδίσει το έπαθλο και να πάρει διασημότητα, ώστε να βρει δουλειά αργότερα.

H Audition της Μαρίας

H Audition του Κωστή

H Audition του Διονύση

H Audition του Κωνσταντίνου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»