Χαμός για το λάδι στο #SurvivorGR και τον Καλλίδη! «Ντροπή τους, μόνο αυτό λέω»

 

Ποιος εποφθαλμιά την θέση του αρχηγού στους Kόκκινους, ποιος νίκησε το αγώνισμα της ασυλίας ατομικής και ομαδικής και ποιος έκρυψε το λάδι στην καλύβα της Ασημίνας; «Η εποχή Κοψιδά τελείωσε αλλά… υπάρχουν πολλά εκκολαπτόμενα αρχηγάκια» Αυτή είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση στο #SurvivorGR! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Αλλαγές στην ψηφοφορία, κατηγορίες για… κλεψιές, συζητήσεις για αλλαγές στην ηγεσία, αλλά καμία αλλαγή στους νικητές του αγωνίσματός ασυλίας είχε το επεισόδιο του Survivor 4.
 
Βέβαια το μέιζον θέμα του επεισοδίου και του συμβουλίου δεν ήταν τόσο ο υποψήφιος προς αποχώρηση, άλλα ένα μπουκάλι λάδι που βρήκε η Ασημίνα Ιγγλέζου και το οποίο… χρέωσαν στον Πάνο Καλίδη, ο οποίος πλέον έχει αλλάξει στρατόπεδο.
 

Στην παραλία των Mπλε η συζήτησή αφορούσε την κατάσταση στην άλλη ομάδα και το ποιος θα μπορούσε να γίνει αρχηγός. Συμφωνία με τους Κρις Σταμούλη και  Έλενα Μαριπόσα, με τους οποίους φαίνεται να συμφωνούν και άλλοι συμπαίκτες, η εποχή Κοψιδά έχει φτάσει στο τέλος της και κάποιος άλλος πρέπει να ηγηθεί της προσπάθειας των κόκκινων, μήπως και καταφέρουν και πάρουν καμία νίκη. Οι Mπλε εκτιμούν ότι ο νέος αρχηγός των κόκκινων θα μπορούσε να είναι ο Κόρομι.

Ίσως αυτό θέλει και ο μεγάλος ψαράς των κόκκινων που εκτός από το οτι ταΐζει την ομάδα είναι πολύ καλός και στα αγωνίσματα. «Κάποιοι παίκτες βάζουν το εγώ τους πάνω από την ομάδα» είπε ο Κορόμι, φωτογραφίζοντας τον Κοψιδά που το πήρε πάνω του στο προηγούμενο αγώνισμα και στο 9-9 και ηττήθηκε με αποτέλεσμα την πίτσα να την φάνε οι Mπλε.

Περικλής: ο Τριαντάφυλλος γλύφει ξεδιάντροπα την Ανθή

Κώστας: η Ασημίνα πρέπει να φύγει

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παικτών ότι αλλάζει ο τρόπος ψηφοφορίας και πλέον δεν θα υπάρχει πιο δημοφιλής παίκτης, ενώ επιστρέφει και το αγώνισμα ατομικής ασυλίας με το νικητή να υποδεικνύειyει το παίκτη που θα βγει υποψήφιος προς αποχώρηση. «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη» είπε ο παρουσιαστής του Survivor 4.

Παιχνίδι ατομικής ασυλίας. Με δίσκο, μπαλάκι και ισορροπία. Νικητής και ο παίκτης που θα έχει προσωπική ασυλία αναδείχθηκε ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος θα αποφάσιζε και για τον ποιο συμπαίκτη του θα έβγαζε στον… τάκο.

Φυσικά ο λόγος που οι Kόκκινοι βρέθηκαν στην θέση να αγωνιστουν για την προσωπική τους ασυλία, ήταν γιατι στο στίβο μάχης οι μπλε έκαναν περίπατο και νίκησαν με 10-3.

Chris: Aς μην αποκαλυπτόμαστε στους Κόκκινους

Στο συμβούλιο πριν την ψηφοφορία το θέμα της ανακάλυψης του μπουκαλιού με λάδι ήταν αυτό που προκάλεσε εντάσεις. Οι Kόκκινοι κατηγόρησαν τον Καλίδη, με τον τραγουδιστή να ξεκαθαρίζει οτι δεν το είχε κρύψει αυτός.  Στη συνέχεια η κουβέντα πήγε πάλι στις κουταλιές ρύζι που χωράει μια κούπα με τον Τζέιμς να βγαίνει στην... επίθεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ντροπή σε μερικά άτομα που η κουβέντα τους είναι προτετελεσμένη! Πριν γίνει το δικαστήριο δεν λέμε ότι το έχω κάνει. Εγώ λέω κατηγορηματικά ότι δεν το έχω κάνει, ποτέ δεν  έκλεψα λάδι και δεν ξέρω πως ο συνάδελφος μου πήρ ετον λόγο από όλους και βγήκε και το είπε πρώτος. Είμαι έτοιμος να σκάσω για αυτό που κατηγορούμαι».

«Ντροπή τους, μόνο αυτό λέω, ντροπή τους αν με έχουν βάλει σε ένα τέτοιο λούκι! Γιατί εγώ κλέφτης δεν υπήρξα ποτέ! Ας ορκιστούν και στα παιδιά τους αν έχει βρεθεί στην καλύβα λάδι. Ντροπή τους, μόνο αυτό έχω να πω» πρόσθεσε ο Πάνος Καλλίδης.

Αμέσως, τον λόγο πήρε ο Τριαντάφυλλος προκειμένου να απαντήσει! «Μπορεί να είναι ντροπή μας, Πάνο, αλλά η αλήθεια όπως έχω πει πολλές φορές πονάει. Στην καλύβα το λάδι το βρήκε η Ασημίνα, δεν πήγα εγώ να το βρω. Λες για μένα ντροπή αλλά είπε ο Περικλής όλη η ομάδα η πρώην να μιλήσουμε. Έχεις μια επίθεση σε μένα μόνο χωρίς λόγο».

Σε ότι αφορά την ψηφοφορία για τον υποψήφιο προς αποχώρηση απο το παιχνίδι επιβίωσης, η πλειοψηφία της  κόκκινης ομάδας έριξε... μαύρο στην Ασημίνα Ιγγλέζου (6 ψηφους).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη