Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Είναι τελικά ψεύτικοι οι κοιλιακοί του «Μαχητή» Γιώργου Ασημακόπουλου ή όχι;

  06/01/2021 10:12
Είναι τελικά ψεύτικοι οι κοιλιακοί του «Μαχητή» Γιώργου Ασημακόπουλου ή όχι;

Είναι τελικά ψεύτικοι οι κοιλιακοί του «Μαχητή» Γιώργου Ασημακόπουλου ή όχι;

  06/01/2021 10:12
 

Viral έχουν γίνει τα τελευταία 24ωρα οι κοιλιακοί του Γιώργου Ασημακόπουλου στο ριάλιτι επιβίωσης #SurvivorGR! Είναι τελικά ψεύτικοι οι κοιλιακοί του «Μαχητή» Γιώργου ή όχι; Τι λέει ο πλαστικός χειρουργός του!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με τον πλαστικό χειρουργό του Γιώργου Ασημακόπουλου, Dr. Αθανάσιο Αθανασίου και μας αποκάλυψε εάν τελικά είναι ψεύτικοι ή όχι οι κοιλιακοί του παίκτη από την ομάδα των Μαχητών στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ/Sigma.

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός κύριος Αθανάσιος Αθανασίου μας εξήγησε βήμα – βήμα τη μέθοδο που χρησιμοποίησε στον Γιώργο Ασημακόπουλο για να αναδείξει τους κοιλιακούς του καλύτερα!

Έχουν γίνει viral οι κοιλιακοί του Γιώργου Ασημακόπουλου στα social media! Τι έχει γίνει τελικά με τους κοιλιακούς του Γιώργου; Έχει βάλει ψεύτικούς κοιλιακούς;

Δεν έχει βάλει ψεύτικους κοιλιακούς ο Γιώργος. Οι κοιλιακοί είναι δικοί του! Απλώς εμείς τον βοηθήσαμε να τους τονίσει περισσότερο. Το High Definition στην ουσία είναι μια αρχιτεκτονική λιποαναρρόφηση. Αυτό επιτυγχάνεται όταν κάποιος δεν έχει λίπος πάνω στο σώμα του και εσύ πας και του τονίζεις τις αρχιτεκτονικές γραμμές πάνω στο σώμα του. Τονίζεις στην ουσία τους κοιλιακούς που είναι ήδη γυμνασμένοι και ήδη υπάρχουν. Κάποιος που δεν είναι γυμνασμένος και έχει ενδοσπλαχνικό λίπος, δεν θα δείξει με την μέθοδο αυτή το ίδιο αποτέλεσμα. Είναι μια τεχνική που πρωτοεμφανίστηκε στο Hollywood και στην ουσία τονίζει ένα γραμμωμένο σώμα και την μυϊκότητα ενός γραμμωμένου κορμιού.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει δεχθεί κάποια άλλη πλαστική επέμβαση πάνω του;

Από όσο γνωρίζω όχι! Μόνο αυτή την επέμβαση κάναμε μαζί, όπου τονίσαμε τους τρικέφαλους και τους δικέφαλους πάνω στο κορμί του. Είναι ένα πολύ γυμνασμένο παιδί που έχει τονίσει κάποια σημεία στο σώμα του για να φαίνονται καλύτερα!

Στην επέμβαση αυτή μπαίνει κανονικά το χειρουργικό νυστέρι στο σώμα του ασθενή;

Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε για την συγκεκριμένη επέμβαση είναι το Vaser 4D High Definition και το Argon Plasma. To Vaser High Definition λιώνει το λίπος και σφίγγει τον ιστό. Την συγκεκριμένη μέθοδο την εφαρμόζουμε εμείς και άλλα 5 κέντρα σε όλον τον κόσμο και σχεδόν 6 χρόνια.

Η επέμβαση αυτή είναι βατή όσον αφορά την τιμή;

Ναι, είναι μια βατή σε κόστος επέμβαση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας