«Άμα χάνεις αγώνα που δεν χρειάζεται ικανότητα, τότε είσαι παντελώς ανίκανος..»

 

 

Κόκαλο οι Μαχητές με τον Κονδυλάτο: «Ας μην πω παραπάνω γιατί δεν θέλω να ανεβάσω την πίεση στους πολύ νεότερους αντιπάλους μας...» Η πρώτη ασυλία για τους Διάσημους κόστισε στους Μαχητές στο #SurvivorGR!Υποψήφιος προς αποχώρηση ο...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μπορεί Διάσημοι και Μαχητές να ανταγωνίζονται μεταξύ τους στο Survivor αλλά έριδες φαίνεται να υπάρχουν και μέσα στις ίδιες τις ομάδες. Το γεγονός ότι η Αγγελική Λάμπρη είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση μάλλον χαροποίησε κάποιους λόγω αδυναμίας της στα αγωνίσματα ενώ άλλους τους ξένισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Έτσι ο Περικλής Κονδυλάτος σε συνομιλία του με την Αγγελική, θέλησε να εκφράσει την άποψή του για όσα γίνονται: «Έχω μείνει άναυδος με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας της φυλής των Διασήμων στο ποιος θέλει να αποχωρήσει. Θεωρώ ότι η ψήφος πρέπει να είναι… Εάν δεν μπορεί να είναι τυχαία από όλους μας, προς όλους, που στην αρχή αυτό προσπάθησα για να είμαι δίκαιος. Αν μη τι άλλο πρέπει να είναι με κάποια κριτήρια που να έχουν να κάνουν με την λογική του ποιος είναι ωφέλιμος συνολικά για την ομάδα. Ειλικρινά έχω απογοητευτεί από την ομάδα κι από την ικανότητά της να παίρνει συλλογικά αποφάσεις. Η Αγγελική είναι μια πολύ ευχάριστη παρουσία και δεν ενοχλεί κανένα. Το θεωρώ ψέμα ότι στηρίχτηκαν στις αθλητικές της επιδόσεις, δεν το χάβω. Δεν κάνεις δολοπλοκίες.»

Από την άλλη η Αγγελική δήλωσε ότι το περίμενε και μάλιστα από συγκεκριμένα άτομα της ομάδας της.

 

Οι εντάσεις στην παραλία των Μαχητών ξεκίνησαν

 

Χωρισμένοι σε κλίκες οι Διάσημοι 



Στην αρένα που θύμιζε παλαίστρα σε άμμο, οι παίκτες των δύο ομάδων έπρεπε με δεμένα τα μάτια να αρπάξουν από την πλάτη του αντιπάλου τους ένα σημαιάκι.

Η μάχη φάνηκε ιδιαίτερα δύσκολη καθώς χρειαζόταν μεγάλη στοχοπροσήλωση και συγκέντρωση, ούτως ώστε να μαζευτούν οι απαραίτητοι πόντοι. 

Ο αγώνας ξεκίνησε με νίκη των  «Μαχητών» και του Τζέιμς επι του Πάνου Καλίδη, ωστόσο οι «Διάσημοι» βρήκαν τον τρόπο να απαντήσουν.

 

Η… πλάστιγγα έγειρε προς τους «Διάσημους» όταν η Κάτια με διπλή προσπάθεια πήρε το σημαιάκι από την πλάτη της Ασημίνας για το 9-7.

 


Το τελικό 10-7 έγραψε ο Περικλής Κονδυλάτος.

 

Τα πρώτα σχόλια για τη νίκη που έφερε ο Περικλής Κονδυλάτος στους Διάσημους

 

Η χαρά των Διασήμων για τη νίκη

 

Το σχόλιο των Διάσημων που…άναψε φωτιές

Οι Διάσημοι πήραν για πρώτη φορά την ασυλία, βάζοντας παράλληλα για πρώτη φορά τους Μαχητές στη διαδικασία να ψηφίσουν πως αποχώρηση κάποιον δικό τους.
Μάλιστα κατά τη διάρκεια του συμβουλίου το σχόλιο της Μαριαλένας, ότι σήμερα το αποτέλεσμα οφείλετε καθαρά στην τύχη και όχι σε κάποια ικανότητα, προκάλεσε την αντίδραση των Διάσημων που υποστήριξαν ότι χρειαζόταν ένστικτό, καλή ακοή και εμπειρία κάτι που δεν μπορείς να αναπτύξεις σε κάποιο γυμναστήριο,

Ο Παντελής Κονδυλάτος δεν μπορούσε να αντέξει τέτοια υποβάθμιση για την ομάδα του κι έτσι «χάρισε» πληρωμένη απάντηση στην αντίπαλη ομάδα λέγοντας: «Άκουσα την πρώτη παίκτρια να λέει ότι δεν χρειαζόταν κάποια ιδιαίτερη ικανότητα, αυτό έπιασα. Άμα χάνεις έναν αγώνα που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ικανότητα, τότε σημαίνει ότι είσαι παντελώς ανίκανος. Ας μην πω παραπάνω γιατί δεν θέλω να ανεβάσω την πίεση στους πολύ νεότερους αντιπάλους μας και να έχουμε κανένα περιστατικό απόψε και δεν ξέρω αν υπάρχει διαθέσιμος γιατρός.»

Στο τέλος ο Πάνος Καλλίδης τον χειροκρότησε ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος θεώρησε ότι είναι ειρωνική η αντιμετώπιση του Περικλή.

 

Η ψηφοφορία των Μαχητών για τον παίκτη προς αποχώρηση

 

Υποψήφιος για αποχώρηση ο Κώστας Παπαδόπουλος

Στην ψηφοφορία των «Μαχητών», όπως ειπώθηκε κριτήριο ήταν το αγωνιστικό κομμάτι με τον Κώστα Παπαδόπουλο να συγκεντρώνει 6 ψήφους έναντι 4 του Νίκου Μπάρτζη μαζί με την Αγγελική Λάμπρη των «Διάσημων» να είναι οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ! Ποιος θα είναι μαζί του;
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»