Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ενοχλημένος ο ΣΚΑΙ μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του Γεωργίου με το MEGA

  06/01/2021 09:36
Ενοχλημένος ο ΣΚΑΙ μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του Γεωργίου με το MEGA

Ενοχλημένος ο ΣΚΑΙ μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του Γεωργίου με το MEGA

  06/01/2021 09:36
 

Σαν βόμβα έσκασε η «μεταγραφή» του Ανδρέα Γεωργίου στο MEGA και μάλιστα στα μέσα της σεζόν, όσο η σειρά, «8 λέξεις» συνεχίζει την πετυχημένη του πορεία στον αέρα του ΣΚΑΙ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Όλο αυτό το διάστημα και το τηλεοπτικό ρεπορτάζ συνεχίζεται με τον ΣΚΑΙ να παρουσιάζεται ενοχλημένος από την ξαφνική απόφαση του Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος πήρε μια μεγάλη απόφαση, αρκετά πριν το φινάλε της σεζόν.

Αναλυτικό ρεπορτάζ παρουσίασε η πρωινή εκπομπή του Star/Οmega, στη «Φωλιά των Κου Κου»

«Αυτή τη στιγμή, η σειρά, «8 λέξεις», παραμένει στον αέρα του ΣΚΑΙ. Μια σειρά για την οποία υποθέταμε πως υπάρχει πολύ ζεστό κλίμα σε αυτή τη συνεργασία. Ένα κανάλι που στηρίζει έναν άνθρωπο και ξαφνικά βλέπουμε να ακούγεται η συνεργασία του με ένα άλλο κανάλι. Είναι λογικό να υπάρχει μια ενόχληση από την πλευρά του ΣΚΑΙ. Κάναμε ρεπορτάζ και μιλήσαμε με ανθρώπους του καναλιού. Είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα, υπάρχει μια ενόχληση είναι άβολα τα πράγματα», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Βέβαια αυτό που διευκρινίστηκε ήταν, ότι μία νέα παραγωγή του Ανδρέα Γεωργίου και του Κούλη Νικολάου ξεκινά στο Μega, με τους ίδιους να παραμένουν στο ΣΚΑΙ και να συνεχίζουν την συνεργασία τους με την επιτυχημένη σειρά «8 λέξεις». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας