Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Γιώργο Καράβα: «Τον σεβασμό τον κερδίζεις»

  26/11/2020 11:47
Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Γιώργο Καράβα: «Τον σεβασμό τον κερδίζεις»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Γιώργο Καράβα: «Τον σεβασμό τον κερδίζεις»

  26/11/2020 11:47
 
 

Γιώργος Καράβας για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Το κορίτσι για να λέει ότι έχει κάνει, σίγουρα θα έχει κάνει πράγματα» Ξεκίνησε πόλεμος με την πρώην και τον νυν του #GNTMgr

Στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν άρεσε καθόλου που ο Γιώργος Καράβας έδωσε θάρρος στους παίκτες του GNTM να τον αμφισβητούν. Μάλιστα, όπως δήλωσε στην εκπομπή της: «Ο σεβασμός κερδίζεται».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Από την άλλη, ο Γιώργος Καράβας δεν νιώθει πως χρειάζεται να αποδείξει τίποτα σε κανέναν: «Αυτό που είχα να κάνω ήταν να αναδείξω τον εαυτό μου και να βγάλω τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου πάνω στο αντικείμενο που λέγεται μόδα. Έχω πελάτες που πραγματικά είναι μεγαθήρια στον χώρο. Έχω υλικό το οποίο αποδεικνύεται εμπράκτως.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βλέπω τον πραγματικό Γιώργο, οπότε το προσωπικό μου στοίχημα για εμένα είναι κερδισμένο», αναφέρει στην εκπομπή Ευτυχείτε και την Έλενα Πολυκάρπου.

Όσο για αυτούς που αμφισβητούν ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει καριέρα στο εξωτερικό, ο Γιώργος Καράβας λέει χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι κάτι που εγώ προσωπικά δεν το γνωρίζω. Το κορίτσι, προφανώς, για να λέει ότι έχει κάνει, σίγουρα έχει κάνει πράγματα».

Είχε προηγηθεί προβολή στο «Pop Up» σχετικό απόσπασμα από το επεισόδιο και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για τον Γιώργο Καράβα και ήταν ιδιαίτερα... επικριτική.
 
«Όταν έχεις δώσει το θάρρος από μόνος σου στα παιδιά και τους βάζεις μια δοκιμασία και τους λες θα αποφασίσω εγώ, αποφάσισε αντικειμενικά -που εγώ το δέχομαι ότι αποφάσισε αντικειμενικά, εννοείται.
 
Ο καθένας έχει τη γνώμη του, για εμάς τους υπόλοιπους είναι υποκειμενική, αλλά η δική του είναι αντικειμενική. Και είναι από πίσω σου, δίπλα σου με το τάμπλετ λες και είστε φίλοι και λέτε αυτό έτσι κι έτσι και μετά την άλλη μέρα του λες εγώ είμαι ο coach και δεν πρέπει να μιλάτε έτσι.
 
Δεν μπορείς να απαιτείς από τους άλλους όταν τους έχεις αφήσει να μπουν στο χώρο σου, τους έχεις δώσει το δικαίωμα να μιλήσουν και μιλάτε λες και είστε φίλοι και πίνετε καφέ, να απαιτείς ξαφνικά τον σεβασμό τους και να μη μιλάνε.
 
Τον σεβασμό τον κερδίζεις» ανέφερε. Μάλιστα, στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Και η Έλενα έδινε συμβουλές και η Ζενεβιέβ έδινε συμβουλές αλλά δεν είδαμε ποτέ να πιάνουν και να λένε όχι ρε φίλε δεν μου αρέσει εμένα αυτό και γιατί διαλέγεις αυτό. Δεν είναι σωστό να έχει αυτό το δικαίωμα.
 
Σημαίνει ότι έχεις δώσει εσύ το θάρρος. Και καλά κάνεις για να είσαι κοντά στα παιδιά, αλλά πρέπει να έχεις θέσει και τα όρια, γιατί είναι άσχημο να φέρεσαι έτσι σε έναν άνθρωπο που έχει έρθει εκεί για να σε βοηθήσει και να τον αμφισβητείς; Προφανώς είναι εκεί επειδή ξέρει».
 
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας