Η Ζωζώ είπε Βίσση, ο ΛεΠα - Φουρέιρα και ο Τρύφωνας πήρε 10αρι στο #J2US!

 

Σταυροπούλου και Βανδή με το ίδιο φόρεμα! Η Μπακοδήμου έταξε στον Τρύφωνα 10άρι και έγινε ο... χαμός όταν τού το έδωσε! Το μήνυμα της Βίσση μουγγαμάρα η Βανδή! Την... πάτησε η Σταυροπούλου ξανά μετά τον Τριαντάφυλλο! Πώς αποκάλεσε τον Βρεττό; Κόκαλο η Παρθένα Χοροζίδου με το σχόλιο για κολαρίνα του Φασουλή! Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε στο #J2US.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Κοντεύει να μας συνηθίσει πλέον ο Νίκος Κοκλώνης σε εντυπωσιακές, σχεδόν φαντασμαγορικές ενάρξεις των λαμπερών σόου του που μας κρατούν συντροφιά κάθε Σαββατόβραδο. 

Και μπορεί το προηγούμενο Σάββατο να είδαμε τον παρουσιαστή να κατεβαίνει από την οροφή εκπλήσσοντας τους πάντες, όμως δεν ήταν λιγότερο φαντασμαγορική και η αποψινή εμφάνισή του στο stage του Just the two of us.

Μετά από ένα πολύ εντυπωσιακό χορευτικό του Τάσου Ξιαρχό που μας μετέφερε στην Αρχαία Αίγυπτο, ο Νίκος Κοκλώνης εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από μία πυραμίδα που άνοιξαν οι χορεύτριες.

Ο Νίκος Κοκλώνης, σε πολύ καλή διάθεση και με όρεξη για να μας ταξιδέψει σε ένα υπέροχο μουσικό και φαντασμαγορικό ταξίδι, υποδέχτηκε τους κριτές για τους οποίους έχει πάντα τα πιο γλυκά λόγια να πει, αποκάλυψε ότι ενώ είχε ζητήσει να εμφανιστεί με άλλον τρόπο στη σκηνή, τελικά κατέληξαν στην πυραμίδα προκειμένου να υπάρχει ασφάλεια.

 

Αν δεν το επεσήμαινε ο Νίκος Κοκλώνης μάλλον θα το παίρναμε είδηση πολύ πολύ αργότερα. 

Και όμως! Ο παρουσιαστής στην αρχή σχεδόν του σόου είπε στο stage πως είχε δίλημμα γιατί δεν μπορούσε να αποφασίσει ποια από τις δύο κριτές του Just the Two of Us είναι πιο όμορφη, η Δέσποινα Βανδή ή η Βίκυ Σταυροπούλου.

Βέβαια, μόνο το αμπιγέ ύφασμα και το κόψιμο στο ντεκολτέ έμοιαζε κάπως καθώς κατά τα άλλα τα φορέματα των δύο κυριών ήταν τελείως διαφορετικά.

Στη ματιά του Νίκου Κοκλώνη όμως και οι δύο κυρίες ήταν πολύ όμορφες αν και η Βίκυ Σταυροπούλου δεν έχασε την ευκαιρία να αυτοσαρκαστεί λέγοντας πως οι δυο τους δίπλα δίπλα μοιάζουν σαν το... πριν και το μετά από απώλεια βάρους.

Φυσικά στο πλατό έγινε ο χαμός από γέλια των συντελεστών.

 

 

Τα περισσότερα από τα ζευγάρια έδωσαν on stage τον καλύτερό τους εαυτό, οι κριτές σχολίασαν και μας έκαναν πολλές φορές να γελάσουμε και ο Νίκος Κοκλώνης μας χάρισε για ακόμα μία φορά δόση από την παλιά καλή εποχή της ελληνικής τηλεόρασης με πολύ ωραίο θέαμα, φαντασμαγορικά σκηνικά και μοναδικές εκπλήξεις.

Ο παρουσιαστής έχοντας μαζί του μια παρέα με μοναδική χημεία, τη Δέσποινα Βανδή, τη Μαρία Μπακοδήμου, τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Σταμάτη Φασουλή, υποδέχτηκαν στο stage του J2US, 12 επαγγελματίες τραγουδιστές και 12 celebrities από πολλούς διαφορετικούς χώρους, που ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μουσικά ντουέτα που ξάφνιασαν!

Δείτε τις εμφανίσεις των ζευγαριών στο αποψινό σόου:

Θανάσης Πασσάς και Γωγώ Τσαμπά τραγούδησαν Φίλα με

 

Νατάσα Καλογρίδη και Νικόλας Ραπτάκης τραγούδησαν Jailhouse Rock

 

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Ηλίας Βρεττός τραγούδησαν Θα Εκραγώ

Φέτος είναι... δύσκολη τηλεοπτική χρονιά για τη Βίκυ Σταυροπούλου αφού μετά το περιστατικό με τον Τριαντάφυλλο στις αρχές της σεζόν, ήρθε ένα δεύτερο μπέρδεμά της για να τη φέρει ξανά σε δύσκολη θέση. 

Η Βίκυ Σταυροπούλου στο αποψινό σόου πήρε τον λόγο για να κρίνει την εμφάνιση του Ηλία Βρεττού με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Μιλώντας λοιπόν και αφού είπε πως της άρεσε η εμφάνιση, κάποια στιγμή απευθυνόμενη στον Ηλία Βρεττό τον αποκάλεσε... Τάσο, καθώς λίγο πριν μιλούσαν για τον Τάσο Ξιαρχό και την υπέροχη χορογραφία που είχε ετοιμάσει για το συγκεκριμένο ζευγάρι.

Έλα όμως που η Βίκυ Σταυροπούλου ένιωσε σαν να ήθελε να ανοίξει η γη να την καταπιεί καθώς δεν ξεχνάει το πόσο άσχημα ένιωσε όταν ο Τριαντάφυλλος είχε θυμώσει μαζί της επειδή τον είχε αποκαλέσει σε ένα από τα πρώτα live... Γαρύφαλλο και όχι Τριαντάφυλλο.

"Ελπίζω να μην το πληρώσω και αυτό" είπε με αφέλεια και λίγο αγχωμένη η Βίκυ Σταυροπούλου όμως ο Ηλίας Βρεττός έσπευσε να την καθησυχάσει λέγοντάς της πως ο ίδιος δεν παρεξηγείται!

 

Παρθένα Χοροζίδου και Χρήστος Χολίδης ερμήνευσαν Το δίκιο μου

Ο Χρήστος Χολίδης κι η Παρθένα Χοροζίδου ερμήνευσαν το Δίκιο μου στο J2US, ωστόσο το ντύσιμό τους κι όλο το στήσιμο φαίνεται ότι δεν εντυπωσίασε τον Σταμάτη Φασουλή.

Ο ίδιος ανέφερε στην Παρθένα, αφήνοντάς την κόκαλο: «Μου φάνηκε αντιαισθητικό όλο αυτό, όχι τόσο για τον κύριο Χολίδη όσο για την καλορίνα που φόρεσε εδώ κι έγινε ένα πράγμα τετράγωνο. Είναι μια αντίθεση που υπάρχει στο ζευγάρι το νόημα του τραγουδιού». Μάλιστα όταν προσπάθησαν να του εξηγήσουν, δεν θέλησε να τους αφήσει αν τον διακόψουν.

Βέβαια στο τέλος ο ίδιος ανέφερε ότι ήταν αυστηρός με την κριτική του αλλά η Παρθένα είχε πάρει την κρυάδα.

 

Γιάννης Αθητάκης και Ζωζώ Σαπουντζάκη τραγούδησαν Εκατομμύρια

Με ένα τραγούδι της Άννας Βίσση εμφανίστηκε στη σκηνή του λαμπερού σόου η Ζωζώ Σαπουντζάκη με τον παρτενέρ της Γιάννη Αθητάκη. 

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου έκανε την έκπληξη και εμφανίστηκε πιο... σύγχρονη καλλιτεχνικά ερμηνεύοντας το "Εκατομμύρια" της Άννα Βίσση, γεγονός που έφτασε στα αφτιά της και φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να ευχαριστήσει και δημόσια τη Ζωζώ για την επιλογή της.

 

Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης ανέλαβε να μεταφέρει το μήνυμα που έστειλε κατά το οποίο η Άννα Βίσση ευχαριστούσε τη Ζωζώ για όλα όσα έχει δώσει στον καλλιτεχνικό χώρο της χώρας μας, τονίζοντας πόσο την αγαπάει.

Την ίδια αγάπη όμως έχει και η Ζωζώ Σαπουντζάκη για την Άννα Βίσση γεγονός που επεσήμανε και εκείνη όσο ήταν στη σκηνή.

Δείτε το βίντεο με το μήνυμα της Άννας Βίσση προς την Ζωζώ.

 

Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και Γιώργος Τσαλίκης τραγούδησαν DjaDja

 

Ζωή Δημητράκου και Λευτέρης Πανταζής τραγούδησαν Καραμέλα

 

Αντώνης Λουδάρος και Πέννυ Μπαλτατζή τραγούδησαν Σ’ έχω κάνει Θεό

 

Ζένια Μπονάτσου και Βαγγέλης Κακουριώτης τραγούδησαν Σε θέλω με θέλεις

 

Νάσος Παπαργυρόπουλος και Ζοζεφίν τραγούδησαν Κατάλληλες προϋποθέσεις

 

Κατερίνα Ζαρίφη και Αναστάσιος Ράμμος τραγούδησαν Γιαγιά και παππούς

 

Τρύφωνας Σαμαράς και Έφη Σαρρή τραγούδησαν Η Σουλτάνα η Φωφώ

Το μαλλί της το επιμελήθηκε ο ίδιος ο Τρύφωνας κι ήταν σαν να έβγαλε όλο τα νεύρα του επάνω του. Η Μαρία Μπακοδήμου δεν έχασε την ευκαιρία κι ανέφερε στον Τρύφωνα: «Δεν ξέρω αν φταίει η Έφη που δεν ήσασταν συντονισμένοι αλλά φταίει σίγουρα για το μαλλί που φέρει σήμερα. Ποιος σε χτένισε; Τραγικό λάθος. Είναι ότι έβγαλες όλο το άχτι στο μαλλί της Έφης για τις πρόβες.»

Ο Τρύφωνας βέβαια είχε αντίθετη άποψη κι θεώρησε ότι με αυτό το ξεμαλλιασμένο στυλ ανέδειξε την ομορφιά της.

 

Όλη την προηγούμενη εβδομάδα ο Τρύφωνας Σαμαράς παρακαλούσε τη Μαρία Μπακοδήμου όταν συναντιόντουσαν στο πλατό του Style Me Up να του χαρίσει ένα 10άρι. Και καταλαβαίνετε τι έγινε όταν τού το έδωσε!

Μάλιστα, οι δυο τους δέχτηκαν σκληρή κριτική από την επιτροπή με τη Βίκυ Σταυροπούλου, τον Σταμάτη Φασουλή και την Δέσποινα Βανδή να δίνουν στο ζευγάρι μόλις έξι βαθμούς.

Όμως η Μαρία Μπακοδήμου έκανε την... ανατροπή και χάρισε στο ζευγάρι... δέκα! Η παρουσιάστρια, βέβαια, δεν έκρυψε όλο αυτό το παρασκήνιο που είχε προηγηθεί ανάμεσα στην ίδια και τον Τρύφωνα καθώς όπως αποκάλυψε όλη την προηγούμενη εβδομάδα την παρακαλούσε να του χαρίσει ένα δεκάρι. Και επειδή εκείνη τού το είχε τάξει, τελικά... του το έδωσε!

Καταλαβαίνετε τι έγινε όταν το ανακοίνωσε η Μαρία Μπακοδήμου! Ο Τρύφωνας και η Έφη χοροπηδούσαν από χαρά και το ίδιο και ο Κοκλώνης που δεν πίστευε στα αφτιά του.

 

Ο Γιώργος Θεοφάνους σχολιάζει τα ζευγάρια του J2US

Ο vocal coach των παικτών J2US σχολιάζει τις εμφανίσεις των ζευγαριών αλλά και τις βαθμολογίες της κριτικής επιτροπής.

 

Στα backstage του J2US

Όλα όσα έγιναν στις πρόβες του τέταρτου live του J2US.

 

Ποιο ζευγάρι όμως αποχώρησε από το λαμπερό σόου; Η Παρθένα Χοροζίδου και ο Χρήστος Χολίδης είναι τo ζευγάρι που αποχωρεί από το J2US.


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»