Δευτέρα, 17 Μαΐου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η Ντέμη Γεωργίου για την σύζυγό της! «Είμαι πολύ θυμωμένη με την Άλκηστη»

  22/11/2020 09:52
Η Ντέμη Γεωργίου για την σύζυγό της! «Είμαι πολύ θυμωμένη με την Άλκηστη»

Η Ντέμη Γεωργίου για την σύζυγό της! «Είμαι πολύ θυμωμένη με την Άλκηστη»

  22/11/2020 09:52
 

«Όταν ο άλλος ζητά από εσένα να τον στηρίξεις στην απόφασή του, τον στηρίζεις για αυτό που έχει αποφασίσει για τον εαυτό του. Οπότε παύει να είναι μία απόφαση που πάρθηκε μαζί» Άντε πάλι! Η Ντέμη ξεκίνησε δεύτερο κύκλο ενημέρωσης για τα προσωπικά και τον χωρισμό τους με την Άλκηστης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στον καναπέ του Dot. κάθισε η Ντέμη Γεωργίου από το Master Chef και μίλησε για το πως προέκυψε η διάσταση με την σύζυγό της Άλκηστη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντέμη Γεωργίου και Άλκηστη χωρίζουν... και ανταλλάζουν πυρά τηλεοπτικά!

«Η Άλκηστις είναι στο Λονδίνο, εργάζεται και ζει εκεί πια. Το μαγαζί το δουλεύω εγώ έτσι κι αλλιώς τα τελευταία χρόνια. Η Άλκηστις ασχολείται πιο πολύ με τα social media και τα γλυκά. Οι αποφάσεις για να παρθούν μαζί, πρέπει να είσαι πολύ αυταρχικός και πολύ bossy. Όταν ο άλλος ζητά από εσένα να τον στηρίξεις στην απόφασή του, τον στηρίζεις για αυτό που έχει αποφασίσει για τον εαυτό του. Οπότε παύει να είναι μία απόφαση που πάρθηκε μαζί και είναι ένα όνειρο ζωής για την Άλκηστη και δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να μπω εμπόδιο. Η αλήθεια είναι ότι με συμπεριλαμβάνει στα πάντα, μου λέει έλα εδώ αν δεις τι ωραία που είναι, θα κάνεις καριέρα. Μου το είπε σε μια φάση της ζωής μου που έχω πολλά να κάνω, δεν είναι έτσι άντε να σηκωθώ να φύγω στην Αγγλία.

Ισχύει ότι είμαι πολύ θυμωμένη με την Άλκηστη. Το δουλεύω με ψυχοθεραπεία. Έχω κι εγώ συναισθήματα.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας