Το κορίτσι που δεν έδειξε ωραία στο βρακί της... και έφαγε πόρτα στο #GNTMgr

 

Θριάμβευσε η Παρασκευή με την επιστροφή της, πήρε την καλύτερη φωτογραφία στο #GNTMgr! Αναστέναξε το #Twitter στην φωτογράφιση με τα εσώρουχα!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μια νέα δοκιμασία περίμενε τα μοντέλα στο σπίτι του ριάλιτι μόδας.

Η Ζενεβιεβ με τον Γιώργο Καράβα μπήκαν νωρίς το πρωί στο σπίτι του GNTM και αιφνιδίασαν τα μοντέλα με την ανακοίνωση της δοκιμασίας. Αφού τους ξύπνησαν, τους ανακοίνωσαν την νέα δοκιμασία με τίτλο «Ιnstagram vs Reality».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Τα μοντέλα έπρεπε να φωτογραφηθούν ακριβώς την στιγμή μετά τον ύπνο τους, χωρίς μακιγιάζ και φορώντας τις πιζάμες τους. Αμέσως μετά τους έδωσαν ελάχιστο χρόνο να πλύνουν τα δόντια τους και να περιποιηθούν τον εαυτό τους.

Τα μοντέλα τα έπιασαν κυριολεκτικά στον… ύπνο! Φωτογραφήθηκαν, γέλασαν, πόζαραν! Ο νικητής της δοκιμασίας θα επέλεγε έναν συμπαίκτη του για να μοιραστούν το έπαθλο.

Μετά την ψηφοφορία όλων των παικτών, εκείνη που κατάφερε να γοητεύσει τους παίκτες με το αποτέλεσμα της φωτογραφίας ήταν η Λία, η οποία επέλεξε τον Ανδρέα και πήγαν στο ατελιέ του Άγγελου Μπράτη για να διαλέξουν ένα δώρο από τη συλλογή ρούχων του!

 

Μπορεί η δοκιμασία να φάνηκε σε κάποιους εύκολη, ωστόσο κάποιους φάνηκε να τους δυσκόλεψε αρκετά!

Μετά την επιστροφή του Ηρακλή, της Ξένιας, του Emmanuel και της Παρασκευής αλλά και την αποχώρηση του Σήφη από τον διαγωνισμό, οι τοπ 11 του GNTM 3 καλούνται να φωτογραφηθούν «κομψοί και ακριβοί».

Ξαπλωμένοι σε ένα κρεβάτι, φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους, θα πρέπει να διαφημίσουν ένα premium προϊόν καφέ.

O Ηρακλής και o Εμμάνουελ είχαν κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία στην προηγούμενη δοκιμασία, έτσι είχαν το «προνόμιο» να μοιράσουν τα disadvantage σε δύο συμπαίκτες τους, αλλά και να έχουν ένα advantage. Η Παρασκευή και ο Δημοσθένης ήταν αυτοί που θα φωτογραφηθούν μόνο με ενάμιση λεπτό.

Η σημερινή δοκιμασία θα κρίνει τον παίκτη ή την παίκτρια που θα αποχωρήσει από το σπίτι του GNTM. Στο σετ της φωτογράφισης βρέθηκε ο Κώστας & Ινώ Στεφανή, η δημοσιογράφος Νάντια Ρηγάτου, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Βαγγέλης Χαρισόπουλος, o Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Λάμπρος Βακιάρος, αλλά και ο Πέτρος Πολυχρονίδης με την Βάλια Χατζηθεοδώρου.

 

Κατάφερε ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος να αποσυντονίσει τον Ανδρέα;

 

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης έσπασε τα νεύρα του Έντουαρντ;

 

Το δολοφονικό βλέμμα της Μαρινέλας προς τη Νάντια Ρηγάτου και η κόντρα της με τον Δήμο.

Αναζωπυρώθηκε η κόντρα ανάμεσα στον Δημοσθένη κι την Μαρινέλα στο GNTM. Μετά το αλησμόνητο που την αποκάλεσε Μις Κοιμισμένη, ήρθε η σειρά της Μαρινέλας να καρφώσει τον Δημοσθένη αφού πριν το σετ της τον ρώτησε με ειρωνικό ύφος αν πιστεύει ότι θα φτάσει στον ημιτελικό.

Ο Δημοσθένης «τα πήρε» κι άρχισε να της απαντά στον ίδιο τόνο: «Μην μου κάνεις αυτά τα υφάκια. Εσύ φαντάζεσαι τον εαυτό σου στον ημιτελικό; Αυτό μου αρκεί. Αυτά τα βλεμματάκια όταν δεν είμαι μπροστά και λες τα δικά σου. Διαφωνείς; Μην τα πολυκάνεις μπροστά. Μικρή είσαι ακόμα και αγενέστατη. Πες τα πίσω από την πλάτη μου όπως συνηθίζεις από την αρχή. Αν θες απάντησε» και είπε παρακάτω: ¨Είναι μια κούκλα εξωτερικά αλλά σαν χαρακτήρας είναι ύπουλος, κουτσομπόλα, πολύ περίεργη και το βλέμμα της βγάζει κακία.»

Ο εκνευρισμός της Μαρινέλας συνεχίστηκε και στην φωτογράφιση αφού ήταν ενοχλημένη που η Νάντια Ρηγάτου την δυσκόλευε στο σετ με τις απανωτές ερωτήσεις της.

 

Το twitter φυσικά παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον τις προσπάθειες των επίδοξων μοντέλων και σχολίασε με το δικό του μοναδικό αλλά και καυστικό τρόπο 

 

Παρασκευή ή Ξένια; Δείτε ποια παίκτρια πήρε τη καλύτερη φωτογραφία;

Όλοι έμειναν άναυδοι, μόλις πάτησε το πόδι της η Παρασκευή στο πλατό. Το μοντέλο ξάπλωσε στο κρεβάτι με πολύ αισθησιακό τρόπο και πόζαρε σέξι στον φωτογράφο.

 
 

Ένα βήμα πριν τη τελική και οριστική 10άδα, όμως, η ένταση του σετ συνεχίστηκε και στο πλατό με τα μοντέλα να συνειδητοποιούν πως σιγά σιγά είναι ο καθένας για τον εαυτό του.

Για ένα μοντέλο αυτή ήταν και η τελευταία φορά που βρέθηκε απέναντι από την κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας του STAR/Οmega.

 

Η Βίκυ Καγιά, ο Άγγελος Μπράτης, η Ζενεβιέν Μαζαρί και ο Δημήτρης Σκουλός αποφάσισαν, λοιπόν, να δείξουν οριστικά την πόρτα της εξόδου από το GNTM στη Μαρινέλα Ζύλα!

 

Η Μαρινέλα άφησε τον εκνευρισμό της να την επηρεάσει και δυστυχώς, αυτό φάνηκε και στη λήψη της. Δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και αποχωρεί μόλις ένα βήμα πριν τη δεκάδα. 

 

Η 20χρονη λίγη ώρα μετά την προβολή του επεισοδίου με την αποχώρησή της, δημοσίευσε την αισθησιακή φωτογραφία της και έγραψε:: «And the adventure begins».

 

Και στη συνέχεια πόσταρε και ένα βίντεο ευχαριστώντας τους κριτές και την παραγωγή του GNTM, ενώ τόνισε πως δε θα άλλαζε καμία στιγμή της ακόμη και τις κακές. Βέβαια στο τέλος έκανε ένα απίστευτο σαρδάμ που γέλασε και μόνη της. Δείτε την αισθησιακή φωτογραφία της αλλά και το επικό σαρδάμ της!

 

 

Δείτε το τρέιλερ:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ξεσήκωσε η «σατανίστρια» Ιρλανδία με την πεντάλφα - Έξαλλη η εκκλησία: «5 ηρεμιστικά έδωσα σε αρχιμανδρίτη»
Ελευθερία Ελευθερίου για τη συμμετοχή της στη #Eurovision το 2012: «Έχω κενά μνήμης από εκείνες τις ημέρες»
Έλενα Τσαγκρινού: «Ο λόγος που δεν φτάσαμε τριάδα με το El Diablo ήταν λόγω του τίτλου»
Η αντίδραση της legendary Έλενας Παπαρίζου, τη στιγμή που η iconic Ελένη Φουρέιρα αποθεώνεται με το Fuego
Η κατανομή των 10 φιναλίστ του Α’ Ημιτελικού στον Τελικό της #Eurovision 2024! Στο δεύτερο μισό η Κύπρος!
Η Μαρίνα Σάττι εξηγεί για το μονοπλάνο στη συμμετοχή της Ελλάδας στην #Eurovision 2024
#SurvivorGR: Νεύρα και εντάσεις και στους δύο πάγκους με την κόντρα Φάνη-Γκιουλέκα και ο νέος υποψήφιος
Μυστική αποστολή εις Αίγυπτον: H ιστορία των σοβιετικών πυραύλων SAM τους οποίους αγόρασε η Κύπρος
Η Κύπρος στον Μεγάλο Τελικό της 68ης #Eurovision! Αυτές είναι οι δέκα χώρες που προκρίθηκαν!
Η Silia Kapsis ξεσήκωσε το Malmö Arena με την δροσιά της, για την Κύπρο, στην 68η #Eurovision!