Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η εμφάνιση - έκπληξη του πρίγκιπα Harry στο «Strictly Come Dancing»!

  18/11/2020 11:46
Η εμφάνιση - έκπληξη του πρίγκιπα Harry στο «Strictly Come Dancing»!

Η εμφάνιση - έκπληξη του πρίγκιπα Harry στο «Strictly Come Dancing»!

  18/11/2020 11:46
 

Ο πρίγκιπας Harry εμφανίστηκε στο «Strictly Come Dancing» για να στηρίξει έναν καλό του φίλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο πρίγκιπας Harry επιφύλασσε την καλύτερη έκπληξη σε ένα ζευγάρι συμμετεχόντων στο reality show χορού του BBC, «Strictly Come Dancing», το περασμένο Σάββατο.

Πρόκειται για την βρετανική έκδοση του Dancing With The Stars» στο οποίο συμμετέχει ο καλός του φίλος JJ Chalmers. O Chalmers, που υπηρέτησε στο Βασιλικό Ναυτικό και υπέφερε από πολλαπλούς τραυματισμούς στο Αφγανιστάν, γνωρίστηκε με τον δούκα του Sussex κατά τη διάρκεια των αγώνων Invictus το 2014. Έκτοτε, αναπτύχθηκε μεταξύ τους μία δυνατή φιλία ενώ ο Chalmers παρευρέθηκε και στον γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle το 2018.

«Είμαι τόσο περήφανος για σένα! Δεν είσαι χορευτής όμως αυτό αποδεικνύει πως ότι βάλεις στο μυαλό σου μπορείς να το καταφέρεις." είπε ο πρίγκιπας Harry από τον καναπέ του σπιτιού του στην Καλιφόρνια. Με τη σειρά του o Chalmers μίλησε για τη σημασία των αγώνων Invictus στη ζωή του. "Εάν ο πρίγκιπας Harry δεν είχε δημιουργήσει τους αγώνες Invictus πολύ απλά δεν θα είχε έρθει ποτέ αυτή η στιγμή που θα άλλαζε μια για πάντα τη ζωή μου. Δεν θα τα κατάφερνα χωρίς εκείνον», είπε στο τέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας