Συγκλονίζει η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη για το πώς βιώνουν τον κορωνοϊό!

 

«Δεν μπορώ να σηκωθώ, νιώθω ότι όλο θέλω να κοιμάμαι από την αδυναμία και δεν μπορώ να πάω ούτε μέχρι το μπάνιο. Λέγαμε δύσκολα θα κολλήσουμε γιατί προσέχαμε αλλά στην πράξη δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε τόσο δύσκολο» Εισήχθη στο νοσοκομείο και η σύντροφος του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η σύντροφός του Κρίστη Καθάργια βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και τα συμπτώματα που τους ταλαιπωρούν είναι αρκετά έντονα. Η ίδια μίλησε στο «Live News» για την περιπέτειά τους και η αδυναμία της διακρίνεται από τον τόνο της φωνής της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Γιώργος Μαυρίδης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο με κορωνοϊό

Η Κρίστη Καθάγρια ανέφερε: «Μας έπιασε πολύ βαριά. Πολύ χάλια. Ο Γιώργος δεν μπορεί, πάει να βγάλει μια κουβέντα και βήχει πάρα πολύ από τα πνευμόνια του. Είμαστε πάρα πολύ δύσκολα και οι δύο. Έχουμε όλα τα συμπτώματα και οι δύο. Ο Γιώργος είχε και τη δύσπνοια. Και στον λαιμό πονάς και δεν μυρίζεις και δεν έχεις γεύση.

Ο Γιώργος είναι ήδη μια βδομάδα έτσι. Ξεκίνησε τη  προηγούμενη Δευτέρα και εγώ ξεκίνησα την Πέμπτη. Χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, εγώ ακόμα κάθομαι στο σπίτι και θα δούμε πως θα εξελιχθώ κι εγώ και αν θα χρειαστεί να ακολουθήσω. Δεν μπορώ να σηκωθώ, νιώθω ότι όλο θέλω να κοιμάμαι από την αδυναμία και δεν μπορώ να πάω ούτε μέχρι το μπάνιο. Λέγαμε δύσκολα θα κολλήσουμε γιατί προσέχαμε αλλά στην πράξη δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε τόσο δύσκολο. Αυτοί που το περνάνε ελαφριά ή είναι ασυμπτωματικοί είναι πολύ τυχεροί. Αυτούς που τους ρίχνει, δεν μπορώ να το περιγράψω. Μακάρι να πατούσαμε ένα κουμπί, να μην κολλούσε άλλος και αν σταματούσε αυτό το πράγμα.»

 

Πριν από λίγη ώρα, η Φαίη Σκορδά ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό, πως και εκείνη χρειάστηκε τελικά να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο. «Και η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη μπήκε τελικά στο νοσοκομείο. (…) Η Κρίστη Καθάργια νοσηλεύεται και από ό,τι κατάλαβα βρίσκονται σε ξεχωριστά νοσοκομεία. Ακούσαμε την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε δημοσιογράφος της εκπομπής μας στο διάλειμμα και φαινόταν ταλαιπωρημένη. Το μόνο που θέλω να πούμε είναι περαστικά και στους 2» είπε η παρουσιάστρια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
 

 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»