Το άκρως ερωτικό ραντεβού #TheBachelorGR - Σίας και τα καυτά φιλιά στο χαμάμ!

 

 

Γυναικείο χαστούκι! Οι αντιδράσεις και η καταγγελτική επιστολή στο ΕΣΡ! Αυτή η παίκτρια αποχώρησε από το #TheBachelorGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Αντζελίνα μπορεί να έχει βγει αρκετές φορές ραντεβού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, όμως, σε αυτό το επεισόδιο δεν ήταν καλά.

Μιλώντας με τις συμπαίκτριές της, δεν δίστασε να εκφράσει αυτά που ένιωθε.
Όπως είπε η ίδια, νιώθει πολύ χάλια καθώς είναι άνθρωπος ψυχολογίας, θέλει επιβεβαίωση και το γεγονός ότι έχει καιρό να βγει ραντεβού την αγχώνει πολύ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Μάλιστα, δεν δίστασε να εκφράσει το παράπονό της και μπροστά στον Παναγιώτη, όταν επισκέφτηκε τα κορίτσια στο σαλόνι.

«Νιώθω παραμελημένη και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που γίνεται», είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια.

 

Στο επεισόδιο του ριάλιτι του ALPHA που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής (13/11), ο Παναγιώτης Βασιλάκος βγήκε ραντεβού.

Κι αυτή τη φορά το ραντεβού δεν ήταν ομαδικό αλλά ατομικό!

O Bachelor επέλεξε την Σία Βοσκανίδου και πήγαν μαζί για μασάζ και χαμάμ!

Ο ίδιος ανέφερε στην κάμερα πως του αρέσει να πηγαίνει σε τέτοια μέρη με τη σύντροφό του και συνήθως αυτά τα ραντεβού καταλήγουν να είναι άκρως ερωτικά.

Και το ίδιο θα ήθελε να συμβεί και με την Σία, η οποία μπορεί να ανέφερε πως το πιο καλό χαμάμ το είχε κάνει στην Κωνσταντινούπολη, έφτασε η στιγμή να αλλάξει γνώμη!

Όταν οι δυο τους μπήκαν στο χαμάμ, δεν έλειψαν τα καυτά φιλιά.

 

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος κατάφερε να κάνει τις κοπέλες να «παγώσουν».

Επισκέφτηκε τα κορίτσια στο σπίτι, έφαγαν όλοι μαζί πρωινό, όμως, η ανακοίνωσή του τις έφερε προ εκπλήξεως.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ανακοίνωσε πως έχει αρχίσει να νιώθει συναισθήματα για παραπάνω από μία κοπέλες.

«Νομίζω ότι έχω αρχίσει και ερωτεύομαι. Και το θέμα είναι ότι δεν έχω μόνο για μία έντονα συναισθήματα. Όταν βάζω τις σκέψεις μου κάτω και ηρεμώ καταλήγω στο ότι αυτή τη στιγμή έχω πολύ έντονα συναισθήματα για περισσότερες κοπέλες», είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης.

 

Ένταση για άλλη μια φορά στην τελετή των ρόδων ανάμεσα στις κοπέλες.

Και πάλι, το coctail party κατέληξε σε... θρίλερ!

Και τι δεν είδαμε σε αυτό το επεισόδιο.

Όσο περνάει ο καιρός, οι παίκτριες άρχισαν να πιέζονται καθώς ο κλοιός στενεύει και θέλουν να περάσουν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν με τον Παναγιώτη Βασιλάκου προκειμένου να κατακτήσουν μια θέση στην καρδιά του.

Έτσι λοιπόν, οι εντάσεις διαδέχονται η μία την άλλη!

Τα κορίτσια έβαλαν τα καλά τους και όσες δεν είχαν πάρει τριαντάφυλλο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας περίμεναν πώς και πώς να δουν τι θα συμβεί.

Κάποια έπρεπε να αποχωρίσει και η αδρεναλίνη όλων είχε φτάσει στο κόκκινο!

Από το παιχνίδι αποχώρησε η Στέλλα.

 

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει το ριάλιτι του Alpha «The Bachelor» μεταξύ των οργανώσεων που παλεύουν εδώ και χρόνια στην Ελλάδα για το γυναικείο φύλο.

Μάλιστα, η Ένωση Γυναικών Ελλάδος (ΕΓΕ) έφτασε στο σημείο να στείλει καταγγελτική επιστολή προς το αρμόδιο όργανο για τα τηλεοπτικά προγράμματα, το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, ώστε να σταματήσει αυτό το «ριάλιτι κακού γούστου», όπως το χαρακτηρίζουν, καθώς δεν εξευτελίζει απλώς την προσωπικότητα των γυναικών, αλλά φτάνει στο σημείο να καταπατά τα θεμελιώδη δικαιώματά τους.

«Στα 30 και πλέον χρόνια της πορείας της, η ιδιωτική τηλεόραση μας έχει χαρίσει πολλές όμορφες σειρές και εκπομπές ποιότητας. Τον τελευταίο καιρό, όμως, μας κάνει αρκετές φορές να νιώσουμε αμηχανία, να ντρεπόμαστε και να οργιζόμαστε με αυτά που βλέπουμε στις οθόνες μας. Διαπιστώνουμε ότι τον καιρό της πανδημίας και της σοβαρής οικονομικής κρίσης που δημιούργησε στη χώρα μας, σε όλα τα ιδιωτικά ΜΜΕ ξεφυτρώνουν μια σειρά ριάλιτι-παιχνιδιών, όπου ο ρόλος και η γυναικεία προσωπικότητα υποβαθμίζονται τόσο, που ο υποβιβασμός, η απαξίωση, η βία και ο βιασμός της να είναι διαρκείς».

«Ο ρόλος του φύλου περιγράφει συμπεριφορές, στάσεις και πεποιθήσεις και την πολιτισμική ταυτότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών, που δεν αντικατοπτρίζουν το σήμερα» τονίζει η ΕΓΕ στην επιστολή της προς το ΕΣΡ.

Όπως λέει στην «Espresso» η πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Ελλάδος Ντένα Λογιάδου, τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι αποτέλεσε μια σκηνή από το σόου του Alpha που εμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες την περασμένη εβδομάδα, όταν ο «Bachelor» Παναγιώτης Βασιλάκος βρέθηκε σε μια μπανιέρα γεμάτη με σοκολάτα μαζί με μία από τις κοπέλες!

«Μου θύμισε σκηνή από την ταινία “Το τελευταίο τανγκό στο Παρίσι”» είπε, ξεσπώντας η κυρία Λογιάδου! Στη συγκεκριμένη ταινία, η οποία είχε επίσης σχολιαστεί για τις επίμαχες σκηνές της, υπήρχε μια σκηνή με τους δύο πρωταγωνιστές, τον Μάρλον Μπράντο και τη Μαρία Σνάιντερ, μέσα σε μπανιέρα.

Η πρόεδρος της ΕΓΕ αναφέρει ότι το ζήτημα με τις εκπομπές χαμηλού επιπέδου γίνεται ακόμα μεγαλύτερο τώρα που ο κόσμος κάθεται στο σπίτι λόγω της καραντίνας και βλέπει τηλεόραση. Οι εκπομπές αυτές, όπως λέει, έχουν τη χειρότερη επίδραση στη νεολαία, καθώς η τηλεόραση, αντί να παρέχει εκπαίδευση, προβάλλει τελείως λανθασμένα πρότυπα, που διαμορφώνουν αντιλήψεις και επηρεάζουν συμπεριφορές. Εκτός από το «Bachelor» η Ένωση Γυναικών Ελλάδος στρέφεται με την επιστολή της εναντίον και άλλων ριάλιτι, όπως το «Big Brother», στο οποίο έχουν ακουστεί «χυδαία σχόλια» (ποιος μπορεί να ξεχάσει τις δηλώσεις του παίκτη Αντώνη Αλεξανδρίδη περί βιασμού;), το «Greece’s Next Top Model», που «διακωμωδεί τις ελπίδες των νέων που συμμετέχουν», και το θεωρητικά αθώο «Shopping Star», που πρoοέβαλε ένα επεισόδιο στο οποίο οι κυρίες που συμμετείχαν έπρεπε να ντυθούν εντυπωσιακά για τον γάμο του πρώην φίλου ή συζύγου τους, για να «σκάσει η νύφη»!

H γυναικεία οργάνωση, η οποία αγωνίζεται εδώ και πολλά χρόνια να αποδείξει ότι η γυναίκα δεν είναι η θλιβερή εικόνα που προβάλλουν οι τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά είναι αξιοπρεπής, δυναμική και δραστήρια στην προσωπική, στην επαγγελματική και την κοινωνική ζωή της, ζητά από το ΕΣΡ να επιληφθεί του θέματος ώστε να τηρηθούν οι κανόνες δεοντολογίας και να μην απαξιωθούν οι πολυετείς αγώνες των γυναικών.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη