Ο αντιδήμαρχος πήρε πόδι από τον καναπέ του #BigBrotherGR, εκτός δεκάδας!

 

 

Η Αννα Μαρία εξομολογήθηκε με λυγμούς την «Γραμμή ζωής» της, ακραία φτώχεια, βεντέτα, εκφοβισμός, σοβαρές ασθένειες, οικογενειακά δράματα! Ο Μικρούτσικος ξεμπρόστιασε την Σοφία Δανέζη! Γιώργος Παπαδόπουλος και Νάταλι Κάκκαβα θερμοί υποστηρικτές της Άννας Μαρίας στο #BigBrotherGR! Ελπίζουμε σε γρήγορη αποκατάσταση στο βαθούλωμα του καναπέ...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Miα έκπληξη επιφύλασσε ο Μεγάλος Αδερφός καθώς μετά τον σύζυγό της Γρηγόρη Γκουντάρα, η Νάταλι Κάκκαβα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό για να σχολιάσει όλες τις εξελίξεις του παιχνιδιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Τάιζε δημοσιογράφους και επειδή δεν τους έκατσε σεξουαλικά... την κράζουν...» Σοκ προκάλεσαν τα λόγια του manager της Σοφίας Δανέζη

«Καλησπέρα σας καραντινιώτες και καραντινιώτισσες. Βλέπω φανατικά το παιχνίδι. Δυστυχώς ζούμε έναν υγειονομικό πόλεμο και μέσα σε αυτήν την αντάρα υπάρχει αυτό το πρόγραμμα που μας κάνει να ταυτιστούμε, να γελάσουμε, να τσαντιστούμε. Εκεί που πας να σχηματίσεις μία άποψη για κάθε παίκτη, όλα αλλάζουν στη συνέχεια» ανέφερε η Νάταλι Κάκκαβα.

 

Η παρουσιάστρια δεν ήταν μόνη της αφού δίπλα από τον Αντώνη Μικρούτσικο κάθισε και ο τραγουδιστής Γιώργος Παπαδόπουλος αναφέροντας ότι γίνεται της κ@λοτούμπας.

 

Την δική της Γραμμή Ζωής χάραξε στο Big Brother η Άννα Μαρία Ψυχαράκη η οποία μίλησε για την φτώχεια και την αρρώστια σαν παιδί ενώ αναφέρθηκε και στο πως εξελίχθηκε επαγγελματικά.

«Γεννήθηκα σε μία πολύ όμορφη οικογένεια, είμαι το τρίτο παιδί της οικογένειας και είχα αρκετά οικονομικά προβλήματα. Όταν ήμουν 2,5 χρονών ήπια χλωρίνη, νε πήγαν στο νοσοκομείο κι ο γιατρός τους είπε ότι είχα πάθει ειλεό. Στο νοσοκομείο εμφανίστηκε μία γυναίκα πολύ φτωχή που είπε στους γονείς μου να με τάξουν στον Άγιο Νικήτα. Τελικά έγινα καλά μετά την εγχείριση. Το 1985 γεννήθηκε ο τέταρτος αδερφός μου που ήταν τυφλός . Στο νοσοκομείο δεν τον πρόσεξαν πολύ οι γιατροί και κόλλησε μηνιγγίτιδα με αποτέλεσμα να μην περπατά και να μην μιλά.

Όταν ήμουν 8 ετών είχαμε μια περιπέτεια με συγγενείς μας και φύγαμε για να μην ξεσπάσει βεντέτα. Εκεί που πήγαμε με αποκαλούσαν «χωριάτα», δεχόμενη πολύ bullying. Στα 15 χτύπησε ξανά ο ειλεός, ήμουν στο νοσοκομείο ένα μήνα καλωδιωμένη. Ήμουν 40 κιλά αλλά επέζησα.

Το 2001 έφυγα στην Ιταλία για να σπουδάσω και το 2006 πήρα το πτυχίο μου μετά από πολλές δυσκολίες. Το 2009 υπήρχαν ξανά προβλήματα υγείας στην οικογένεια με τον πατέρα μου και τον αδερφό μου ενώ το 2010 άνοιξα το δικό μου γραφείο ως δικηγόρος. Στην αρχή όλα πήγαιναν καλά αλλά σταδιακά ο κόσμος δεν είχε χρήματα κι αναγκάστηκα να φύγω από εκεί που νοίκιαζα και να επιστρέψω στους γονείς μου. Έπεσα σε κατάθλιψη.

Έπειτα ήρθα στην Αθήνα και στράφηκα με την δημοσιογραφία γιατί θέλω να ασχοληθώ με τα κοινά.» ανέφερε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

 

Αθέατα πλάνα από το σπίτι του ΒΒ

 

Σε μια κουβέντα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο τα είπε όλα ο Δημήτρης Πυργίδης.

Αναφέρθηκε στη θέση του μέσα στο ριάλιτι ενώ αποκάλυψε και τις σχέσεις του με την Άννα Μαρία.

«Προσπαθώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους να δώσω κάτι θετικό. Ακούγοντας μερικές φορές συζητήσεις που πάνε προς την ένταση και την ίντριγκα… τύπου πολύ ψέμα, θέατρο και υποκρισία, λέω...

Πάμε με αλήθειες, το διακωμωδώ αλλά πίσω από αυτό υπάρχει αλήθεια», είπε ενώ μίλησε για τη σχέση του με την Άννα Μαρία.

«Σκέφτηκα μήπως δεν πρέπει να κάνω και τόσο χαβαλέ μαζί της γιατί τη μια μέρα ήμασταν καλά και μετά όχι. Είπα, δεν γίνεται να κάνω πλάκα σε έναν άνθρωπο που μπορεί να μην νιώθει καλά, δεν τρώει… αυτή ήταν η αλήθεια μου».

 

Στο δωμάτιο επικοινωνίας με τον Χρήστο Μακρίδη

 

Στο δωμάτιο επικοινωνίας με την Ραμόνα 

 

Στα άκρα η Σοφία. Τα «έβαλε» μέχρι και με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. 

Αφορμή στάθηκε μια ατάκα της Σοφίας για τον Δημήτρη Πυργίδη.

Την ατάκα της «αν με ψηφίζει ο Πυργίδης θα τον ξεφτιλίσω στη Θεσσαλονίκη», μετέφερε η Ραμόνα στον Πυργίδη, με τον ίδιος να της ζητάει το λόγο.

Η Σοφία εκείνη τη στιγμή του είπε πως δεν είπε αυτό αλλά την ατάκα «θα ξεφτιλιστεί». Στο βίντεο που είδαμε στο live όμως διαπιστώσαμε πως η Σοφία όντως είπε την πρώτη φράση, εκείνη που μετέφερε στον παίκτη η Ραμόνα.

Όταν κλήθηκε να το εξηγήσει αυτό τη βραδιά του Live, αρπάχτηκε μέχρι και με τον Μικρούτσικο.

 

Ζήτησε να χαιρετήσει μόνο έναν συμπαίκτη!

Ίσως η πιο σημαντική αποχώρηση αφού ο παίκτης που από απόψε μένει εκτός ριάλιτι, διαμορφώνει την τελική δεκάδα.

Εκτός Big Brother βρίσκεται ο Χρήστος Μακρίδης. Ο ίδιος πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και αποχώρησε από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Η Άννα Μαρία κι η Ραμόνα Μοροσάνου κατάφεραν να παραμείνουν στο σπίτι του Big Brother για άλλη μια εβδομάδα.

 

Ο ίδιος ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του και τους είπε ότι χάρηκε που τους γνώρισε. Μάλιστα φαινόταν ότι βιάζεται να φύγει και του είχαν λείψει δικοί του. Στο πλατό δήλωσε: «Μάλλον ήταν η κατάλληλη ώρα να φύγω και το κακό timing. Εγώ κι ο Δημήτρης Πυργίδης είμαστε ευθείς χαρακτήρες. Χαίρομαι που θα πάω την Τρίτη να δω την γυναίκα μου και την κόρη μου. Η ζωή είναι έξω, δεν μπήκα εγώ για να είμαι στα social media και να γίνω τηλεοπτικός. Έκανα απλά την τρέλα μου.»

Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Μακρίδη μετά την αποχώρησή
 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!