Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Αυτή είναι η νικήτρια του #TheBachelorGR! Οι φωτογραφίες με το κορίτσι στη Μάνη!

  14/11/2020 11:15
Αυτή είναι η νικήτρια του #TheBachelorGR! Οι φωτογραφίες με το κορίτσι στη Μάνη!

Αυτή είναι η νικήτρια του #TheBachelorGR! Οι φωτογραφίες με το κορίτσι στη Μάνη!

  14/11/2020 11:15
 

Υποσχέθηκε ότι θα βρεθεί με την εκλεκτή της καρδιάς του στην γενέτειρα πόλη του! Ο #TheBachelorGR με το κορίτσι που διάλεξε, στην Μάνη!

Και μάλιστα έχοντας ολοκληρωθεί τα γυρίσματα του Bachelor.

Μπορεί η πανδημία του κορωνοϊού να απασχολεί του πάντες, ωστόσο η τηλεοπτική σεζόν μέχρι στιγμής κυλά ομαλά, με τις περισσότερες παραγωγές να έχουν ήδη προχωρήσει τα γυρίσματα, προκειμένου να υπάρχει έτοιμο υλικό καθ΄όλη την περίοδο του Lockdown.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ο Alpha φέτος έφερε στην Ελλάδα το ριάλιτι Bachelor επιλέγοντας για πρωταγωνιστή στον 30χρονο Παναγιώτη Βασιλάκο. O υποψήφιος γαμπρός, επισκέπτεται καθημερινά το σπίτι με τις υποψήφιες νύφες, από τις οποίες όμως μία θα καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος και να κερδίσει τη μεγάλη θέση στην καρδιά του.

Μάλιστα τα γυρίσματα του ριάλιτι έχουν ολοκληρωθεί, με τα κορίτσια να βρίσκονται ήδη στα κανονικά τους σπίτια, δίπλα στους δικούς τους ανθρώπους. Όσο για εκείνη που τα κατάφερε, τα δημοσιεύματα θέλουν τον Παναγιώτη ανάμεσα στη Βίβιαν και τη Νικολέττα, κάτι που θα αποκαλυφθεί στο τέλος των επεισοδίων.

Ωστόσο η μεγάλη αποκάλυψη ήρθε μέσα από τα social media και την ρεπόρτερ του instagram, Soula Glamorous, η οποία παρουσίασε σε ένα απόσπασμα τον Παναγιώτη Βασιλάκο σε χαλαρή βόλτα με ένα από τα κορίτσια του Bachelor.

Ποια ήταν η τυχερή; Ο Παναγιώτης σε τρυφερή έξοδο με τη Νικολέττα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας