Η Βρισηίδα Ανδριώτου έκανε τις πρώτες δηλώσεις για την οικειοθελή αποχώρησή της

Βρισηίδα Ανδριώτου – #SurvivorGR All Star: Ο λόγος που αποχώρησε οικειοθελώς, τα προβλήματα στο σώμα και ο Σπύρος Μαρτίκας - Οι παίκτριες που χάρηκαν με την αποχώρησή της και το ενδεχόμενο να ξαναμπεί στο παιχνίδι

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Βρισηίδα Ανδριώτου έκανε τις πρώτες δηλώσεις στο #PrwinoMas και στον Χρήστο Λυσσέα, μετά την οικειοθελή αποχώρησή της. Το νεαρό μοντέλο δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, ενώ αναφέρθηκε και στον αγαπημένο της Σπύρο Μαρτίκα. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Το σώμα μου δεν άντεξε, γιατί δεν πρόλαβε να αναρρώσει από το προηγούμενο #SurvivorGR. Ούτε η ψυχική μου υγεία. Είμαι πολύ κουρασμένη από αυτό που πέρασα 5,5 μήνες. Η Στέλλα, η Σταυρούλα και ο Στάθης δεν είχαν μπει από την αρχή, όπως εγώ και δεν είχαν περάσει τα δύσκολα. Το παιχνίδι μου άφησε διάφορα  προβλήματα στο σώμα μου, στον αυχένα και στα γόνατα, και όλο το καλοκαίρι ήμουν σε ένα φυσικοθεραπευτήριο, και έκανα και χειροπρακτική» ανέφερε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Το να ξαναζήσω όλη αυτή την ταλαιπωρία, τη βροχή, την πείνα που φέτος είναι πολύ πιο δύσκολα, γιατί φέτος δεν έχουμε καθόλου προμήθειες. Ξυπνούσα με τα πόδια μουδιασμένα και έλεγα γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου; Έφυγα από το παιχνίδι και το πόδι μου με ενοχλεί περισσότερο από όταν ήμουν μέσα.

Δεν μπορώ να πάω ούτε στην τουαλέτα. Καλύτερα που έφυγα και τα παράτησα γιατί πιεζόμουν πολύ, η ζωή μου είναι έξω» πρόσθεσε στη συνέχεια η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία τόνισε πως ήδη ο Σπύρος Μαρτίκας της λείπει πάρα πολύ.

«Την απόφασή μου τη συζήτησα με τον Σπύρο, ότι δηλαδή θα τους πω να με ψηφίσουν για να φύγω. Πριν μπούμε, ήμουν άρρωστη. Είχα covid για μία εβδομάδα και άλλη μία ήμουν απλά άρρωστη με ίωση. Οπότε κουράστηκα πολύ. Για μένα το παιχνίδι ήταν σαν να πρόσθετα μία εβδομάδα στους προηγούμενους 5,5 που είχα κάτσει. Ο Σπύρος δεν ήξερε ότι θα ανακοινώσω αυτό το πράγμα στο συμβούλιο. Αν δεν με ρωτούσε ο Λιανός, δεν θα είχα αποχωρήσει. Το αποφάσισα εκείνη τη στιγμή» δήλωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

  

 

Οι παίκτριες που χάρηκαν με την αποχώρησή της και το ενδεχόμενο να ξαναμπεί στο παιχνίδι

«Οι παίκτες δεν περίμεναν να τα παρατήσω, γιατί ήξεραν πόσο δυνατή ήμουν πέρσι και πόσο δυνατή θα είμαι και φέτος και δεν ήθελαν καν να με ψηφίζουν και να με βγάλουν υποψήφια. Τους παρακάλεσα. Σίγουρα κάποιοι χάρηκαν. Δεν ήταν από τη δικιά μου, αλλά από την αντίθετη ομάδα. Κάποιες γυναίκες χάρηκαν.

Σίγουρα όχι η Ευρυδίκη, που ήρθε και με αγκάλιασε. Ούτε η Δαλάκα, γιατί με χαιρέτησε με ένα ύφος “πραγματικά, κρίμα που έφυγες”. Νομίζω κάποιες χάρηκαν που με ξεφορτώθηκαν, γιατί δεν ήταν εύκολο να με ξεφορτωθούν. Ξέρουν το κοινό που έχω έξω, ότι είμαι δυνατή παίκτρια και το story με τον Σπύρο. Και άντρες χάρηκαν, όχι μόνο γυναίκες»!

Θα την ξαναδούμε στο ριάλιτι;

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, τόνισε: «Αν μπορούσα να μπω μετά από κάποιους μήνες ή αν δεν έμπαινα από την αρχή θα το έκανα. Να είχα προετοιμάσει το σώμα μου, το μυαλό μου , ψυχολογικά θα ήμουν πιο δυνατή. Μπήκα στο πιο δύσκολο κομμάτι, που είναι οι πρώτες ημέρες».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!