#SurvivorGR Spoiler: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο (11/01) & το φαβορί για αποχώρηση

#SurvivorGR All Star: «Θα μπορούσε να είναι σχέδιο Μαρτίκα η αποχώρηση Βρισηίδας» - Ράκος ο Μαρτίκας μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας – Ξεσπά σε λυγμούς: «Βρισηίδα μου ήθελα και εγώ να φύγω μαζί σου χθες, αλλά γνωρίζεις πάρα πολύ καλά ότι είμαι εδώ για να...»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

H οικειοθελής αποχώρηση της Βρισηίδας από το #SurvivorGR All Star, τρία 24ωρα μετά την έναρξή του ριάλιτι, άφησε άφωνους τους παίκτες. 

Ο Σπύρος γνώριζε για την κακή ψυχολογία της, όμως πίστευε ότι την είχε καθησυχάσει σε μία κουβέντα που είχαν οι δυο τους λίγες ώρες πριν.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Στο χθεσινό επεισόδιο, η Βρισηίδα όταν έφευγε, χαιρέτησε τελευταίο τον Σπύρο Μαρτίκα ο οποίος της έδωσε ένα τρυφερό φιλί στο μέτωπο με την όμορφη παίκτρια να του λέει πως τον αγαπάει και πως δεν θέλει να αργήσει να βγει.

Ο Σπύρος αποκάλυψε λίγο αργότερα πως ήταν σε μεγάλο δίλημμα και με τρεμάμενη φωνή τόνισε ότι ήθελε πολύ να την ακολουθήσει όμως είχε δεσμευτεί απέναντι σε κάποια πράγματα που είχε στο μυαλό του όταν ξεκινούσε αυτό το ταξίδι.

 

 

Μετά την αποχώρησή της, ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ράκος και ξεσπά σε λυγμούς.

«Βρισηίδα μου ήθελα και εγώ να φύγω μαζί σου χθες, αλλά γνωρίζεις πάρα πολύ καλά ότι είμαι εδώ για να παλέψω» λέει με δάκρυα στα μάτια ο Σπύρος Μαρτίκας.

Στο νέο επεισόδιο οι δυο ομάδες θα δώσουν μάχη για το έπαθλο, ενώ στο τέλος της βραδιάς ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει τον παίκτη που αποχωρεί.

Σε αυτό το σημείο να σας θυμίσουμε ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Περικλής Κονδυλάτος, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

 

 

Οι πρώην παίκτες του #SurvivorGR All Star, Γιώργος Ταλάντσεβ και η Ελισάβετ Σπανού βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή #ΚαλόΜεσημεράκι και σχολίασαν το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι.

Οι πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, όπως σημείωσαν, θεωρούν την ομάδα των Διάσημων πιο δυνατή και θεώρησαν δίκαιο ότι βγήκε προτεινόμενος, ο Περικλής Κονδυλάτος.

Στην ερώτηση του Νίκου Μουτσινά για το εάν υπάρχουν παίκτες που θα κινηθούν στρατηγικά, συμφώνησαν ότι όλοι θα κινηθούν κατά αυτό τον τρόπο.

Ωστόσο, ο παρουσιαστής σχολίασε και το spoiler για την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου και ρώτησε εάν αυτό θα μπορούσε να είναι στρατηγική του Σπύρου Μαρτίκα, ο Γιώργος Ταλάντσεβ, απάντησε: «Θα μπορούσε να το κάνει αυτό ο Σπύρος Μαρτίκας. Σκέφτεται στρατηγικά, υπάρχουν πολλά σχέδια “Μαρτίκα” αλλά αυτή είναι η ουσία, είναι ένα παιχνίδι. Αλλά δεν ξέρω εάν έχει πάει τόσο μακριά το θέμα».

Από την πλευρά της, η Ελισάβετ Σπανού ανέφερε ότι ο Περικλής Κονδυλάτος δεν θα φύγει από το παιχνίδι, γιατί είναι αυτός που δίνει το «ψωμάκι».

 

 

 

Η πρώτη εβδομάδα, το πρώτο σετ επεισοδίων στο #SurvivorGR All Star κλείνει με αποχώρηση. Και όχι μόνο. Διότι, στο μενού υπάρχει ένα αγώνισμα επάθλου και φυσικά μαζί του κι ένα Survivor Spoiler.

Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο που θα κάνει τη ζωή τους πιο εύκολη στην παραλία; Μπλε ή κόκκινοι;

Η κόκκινη ομάδα είναι αυτή που κερδίζει ξανά το έπαθλο. Θα φτάσει συνολικά στις τρεις νίκες και το σκορ στο 3-1.

Αυτός είναι το φαβορί για αποχώρηση

Σύμφωνα με το spoiler του Στέφανου Κωσταντινίδη στην #SuperΚατερίνα (που υπενθυμίζουμε ότι εχθές είπε λάθος πληροφορίες) από το παιχνίδι αποχωρεί ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος όμως το επιβεβαίωσε!

Ο Περικλής Κονδυλάτος ο οποίος ήταν και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, θα φύγει σήμερα, 11 Ιανουαρίου από τον Άγιο Δομίνικο και η εμπειρία του αυτή θα τελειώσει πολύ νωρίς.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων