Η Μαρία Μπακοδήμου και η ομάδα της απαντούν στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Μαρία Μπακοδήμου: «Σε καλούν σε μια εκπομπή για να είσαι 2,5 ολόκληρες ώρες και το μόνο πράγμα που σκέφτεσαι είναι ένα story των 30 δευτερολέπτων; Τα 30 δευτερόλεπτα θα την τιμούσαν;» - Νέα απάντηση και από την Αφροδίτη Γραμμέλη: «Γιατί να ζητήσω συγγνώμη στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου; Μην τρελαθούμε»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο κακός χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες μετά την απόφαση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου να μην εμφανιστεί στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου επειδή… δεν είχε γίνει αντίστοιχο Post στα social media της εκπομπής.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

H Μαρία Μπακοδήμου και η ομάδα της, αναφέρθηκαν για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο θέμα δίνοντας τη δική τους απάντηση.

«Έχουμε σε αυτή την ενότητα ένα φλέγων ζήτημα… Από μας ξεκίνησε και μια εβδομάδα έγινε χαμός σε όλες τις εκπομπές κι εμείς δεν ανοίξαμε το στοματάκι μας» είπε η Μαρία Μπακοδήμου ενώ στη συνέχεια προβλήθηκε ένα βίντεο με όσα έγιναν μέσα στην εβδομάδα γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο η Μαρία Μπακοδήμου είπε, «Όποτε θες Ευρυδίκη μου, εγώ τον έχω καταλάβει τον ρόλο σου. Είπες να έρθεις, δεν ήρθες και ταυτόχρονα, αντί να παρουσιαστείς σε μια εκπομπή, εμφανίστηκες σε όλη την ελληνική τηλεόραση. Τα έκανες κουλουβάχατα. Όλοι μιλάνε για σένα» και συνέχισε, 

«Εμένα, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι, είναι μια εκπομπή της Φαίης που έπαιξε απόσπασμα αυτών που είπε η Ευρυδίκη για την Αφροδίτη, μπροστά στην Αφροδίτη. Και εμείς, το λογοκρίναμε, δεν το παίξαμε όλο. Εμείς, μια άλλη εκπομπή, προστατεύσαμε την Αφροδίτη. Παράλογο».

«Νομίζω ότι αν αυτό είχε πειράξει την Ευρυδίκη, το ποστ, θα μπορούσε να καλέσει και να ενημερώσει πριν» σχολίασε ο Ισίδωρος Φίκαρης ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Μαριλού Ρεπαπή λέγοντας,

«Συγγνώμη ρε παιδιά, σε καλούν σε μια εκπομπή για να είσαι 2,5 ολόκληρες ώρες και το μόνο πράγμα που σκέφτεσαι είναι ένα story των 30 δευτερολέπτων; Δηλαδή σε τιμούν με τα 30 δευτερόλεπτα ή με τις 2,5 ώρες παρουσίας που μέσα σε αυτές θα μπορούσες να πεις ό,τι θέλεις. Να πει και για τα επαγγελματικά της, και να σχολιάσει, και να μιλήσει για ό,τι σε ενδιαφέρει. Τα 30 δευτερόλεπτα θα σε τιμούσαν;»

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας δήλωσε πως αν το πρόβλημα είναι ο ίδιος – όπως είπε στις τελευταίες της δηλώσεις η Ευρυδίκη Παπαδοπούόυ επειδή έκανε repost το κείμενο της Αφροδίτης Γραμμέλη – τότε μπορεί να πάει στην εκπομπή και θα αποχωρήσει ο ίδιος.

 

  

 

Στην εκπομπή #OpenWeekend προβλήθηκαν κάποιες νέες δηλώσεις της Αφροδίτης Γραμμέλη η οποία είπε πως δεν μετανιώνει για τίποτα από όσα είπε και τόνισε πως δεν αισθάνεται καμία ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Πέρασα υπέροχα αυτή την εβδομάδα. Θυμήθηκα τον παλιό καλό εαυτό μου. Το έγραψα και δεν το παίρνω πίσω. Ό,τι έγραψα ισχύει. Δεν παίρνω ούτε μια λέξη πίσω. Σε ποιον να ζητήσω συγγνώμη; Στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου γιατί να ζητήσω συγγνώμη. Παιδιά μην τρελαθούμε. Θεωρώ ότι θα μπορούσε να πάει στην εκπομπή από τη στιγμή που θα την τιμούσαν με τη διαφήμιση της δουλειάς της και να πει, “παιδιά κάνατε ένα λάθος” και να απαντήσουν οι άνθρωποι. Αυτό δείχνει και μια ανωτερότητα καμιά φορά.

Τη σκαλέτα της κάθε εκπομπής δεν την αποφασίζει ένας συνεργάτης. Την συναποφασίζουν άλλοι άνθρωποι. Εγώ κάνω και την αυτοκριτική μου, κάνω και κριτική γενικότερα. Αυτό δε σημαίνει ότι όταν διαφωνούμε με κάτι σηκωνόμαστε και φεύγουμε από τη δουλειά μας. Αλίμονο αν συμφωνούμε όλοι με όλα. Εσάς σας αρέσει να σας προσπερνάει ένας άνθρωπος επειδή πήγε σε ένα ριάλιτι ή παίζει σε ένα σήριαλ και δε γυρίζει να σου πει μια καλημέρα, ή κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα;

Εμένα δε μου αρέσει να με υποτιμούν και δε θέλω σε αυτή τη δουλειά να τρέχω πίσω από τον καθένα και να τον παρακαλάω να του κάνω την τιμή να κάνει μια δήλωση. Έχουμε ξεφύγει…» είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Στη συνέχεια η Αφροδίτη Γραμμέλη πρόσθεσε, «Όταν ήρθα το πρωί στην εκπομπή, έμαθα ότι είχε γίνει ένα βίντεο με την Ευρυδίκη. Είχα ξαναερωτηθεί και δεν ήθελα να δώσω έκταση. Όταν ξαναρωτήθηκα λοιπόν, είπα ότι θα απαντήσω… Έχουμε τόσα προβλήματα τώρα και ασχολούμαστε με το…Δε διαβάσανε το κείμενο, είναι σαφές. Μίλησα για όλα τα ριάλιτι, όχι μόνο για το Survivor».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»