Tα σχόλια της Ελισάβετ Σπανού και η παρέμβαση Αρναούτογλου στην Μπακοδήμου

Η Ελισάβετ Σπανού μίλησε για τον Αρναούτογλου, την Μποφίλιου, την Καινούργιου, τον Αλεξάνδρου και την εξομολόγηση της Άννας Μαρίας Βέλλη για το περιστατικό κακοποίησης της - Η αντίδραση και η παρέμβαση του Γρηγόρη οn air στα σχόλια της Μπακοδήμου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Ελισάβετ Σπανού παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή #GeiaSou, όπου μεταξύ άλλων έκανε μια μικρή αναφορά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελισάβετ Σπανού είπε: «Θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά μια ερώτηση που μου είχε κάνει ο κ. Αρναούτογλου. Ότι αν εσύ έβλεπες έναν τραγουδιστή που θαυμάζεις να δουλεύει σε ένα εστιατόριο, ποιος θα ένιωθες. Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα σκεφτεί αλλά δεν το θεωρώ κακό το να δουλεύει ένας άνθρωπος. Κακό θεωρώ το να μην δουλεύεις ένας άνθρωπος».

Ανάμεσα σε άλλα είπε: 

«Τάσσομαι πολύ υπέρ στο να λέμε ανοιχτά κάποια πράγματα πλέον γιατί αυτό είναι που δίνει δύναμη και στις υπόλοιπες να μιλάμε. Με ξένισε πάρα πολύ η λεπτομερής αναφορά στο περιστατικό. Πραγματικά νομίζω ότι δεν εξυπηρετεί σε κάτι παρά μόνο στη λαγνεία που μας έχει πιάσει όλους για δυσάρεστες καταστάσεις» σχολίασε η Ελισάβετ Σπανού για την εξομολόγηση της Άννας Μαρίας Βέλλη για το περιστατικό κακοποίησής της σε πρόσφατη ομιλία της.

Η Ελισάβετ Σπανού αναφέρθηκε και στην αμήχανη τηλεοπτική στιγμή που έζησε όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και την έβαλαν να καθίσει δίπλα στον πρώην σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Να ευχηθώ να πάνε όλα καλά και να φέρουν στον κόσμο το παιδάκι τους και να είναι ευτυχισμένοι όλοι μαζί και υγιείς. Ένιωσα απίστευτα αμήχανα. Ένιωσα δυσάρεστα και για τον Δημήτρη. Ήρθα σε δύσκολη θέση. Ήθελα να τον υπερασπιστώ γιατί καταλάβαινα ότι η θέση εκείνου ήταν πιο δύσκολη γιατί έχει και τη σχέση του» είπε.

«Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια ερώτηση που μου είχε κάνει ο κύριος Αρναούτογλου για το πως θα ένιωθα εγώ, αν έβλεπα κάποιον που θαυμάζω να δουλεύει σε ένα εστιατόριο. Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα σκεφτεί αλλά δε θεωρώ κακό να δουλεύει ένας άνθρωπος. Κακό θεωρώ να μη δουλεύει» είπε σε άλλο σημείο η Ελισάβετ Σπανού με αφορμή τα επικριτικά σχόλια που είχε δεχτεί στο παρελθόν για την απόφασή της να εργαστεί σε ένα εστιατίριο.

Για την απόφασή της να προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων είπε, «Έχω μιλήσει στον σύντροφό μου για την κατάψυξη ωαρίων που έχουμε κάνει. Το έκανα ξεκάθαρα για τον εαυτό μου, για να μπορέσω να ξε-αγχώσω τον εαυτό μου. Για να μπορέσω να δώσω τη δυνατότητα στον εαυτό μου ακόμα κι αν είναι αργά να κάνω ένα παιδί. Ήταν ένα δώρο στον εαυτό μου».

 

 

Στη συνέχεια, μεταξύ άλλων, η Μαρία Μπακοδήμου σχολίασε χαρακτηριστικά πως «μου έκανε εντύπωση ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της είπε ότι δεν θα έπρεπε να δουλεύει σε ένα μαγαζί γκαρσόνα γιατί κάποιος θα την έβλεπε και θα έλεγε «είσαι τραγουδίστρια». Όλο το Λος Άντζελες, γκαρσόνια είναι οι ηθοποιοί. Δυστυχώς υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι της σόουμπιζ που, όταν δεν έχουν δουλειά, δεν έχουν να ζήσουν. Οπότε θα πρέπει να βρουν και να κάνουν κάτι».

«Μου έχουν έρθει μηνύματα από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με αφορμή αυτά που ειπώθηκαν. Που είπε η Ελισάβετ ότι της είχε κάνει παρατήρηση, ή κάτι τέτοιο, όταν δούλευε σαν σερβιτόρα. «Μαρία μου, νομίζω ότι δεν έχετε καταλάβει τι ακριβώς ρώτησα γιατί Δεν είπα καθόλου υποτιμητικά ότι μπορεί να δουλέψει κάποιος τραγουδιστής σαν σερβιτόρος, ακριβώς το αντίθετο». Έχει δίκιο και την δέχομαι αυτή την εικόνα γιατί η αλήθεια είναι ότι και γω τον Γρηγόρη τον ξέρω πως είναι ένας άνθρωπος που ούτε τη δουλειά φοβάται ούτε και θα ντρεπόταν για την οποιαδήποτε δουλειά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου ευχαριστώντας τον που έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

  
  

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»