Η αιχμηρή απάντηση του παραγωγού στον Σμαραγδή για τον Αγγελόπουλο

«Η συμμετοχή του Σμαραγδή είναι στα 4 εκ., το φιλμ το πάμε 15 εκ. Στα προαπαιτούμενα είναι να παίξει και ο Αγγελόπουλος» - Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δίνει εξηγήσεις και απαντά on camera στο θέμα που προέκυψε - Ο Παύλος Κοντογιαννίδης δίνει ξεκάθαρη απάντηση

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Δείτε όλα όσα είπε ο παραγωγός Θανάσης Ψιλόπουλος για Γιάννη Σμαραγδή και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες μέρες, καθώς ο Γιάννης Σμαραγδής και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχουν έρθει αντιμέτωποι σε μια κόντρα με φόντο την ταινία Καποδίστριας.  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Σήμερα, ο παραγωγός και casting director της Enorama Productions, Θανάσης Ψιλόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@star» για το συγκεκριμένο θέμα.

-Σήμερα ο Σμαραγδής είπε είπε ότι του είπες εσύ αν δεν πάρεις τον Αγγελόπουλο δεν θα γίνει η ταινία.

Εννοείται, υπάρχει γραπτό sms, κόκκινη γραμμή της Enorama, ότι θέλω εγώ κάνω, εγώ δεν βάζω τα λεφτά;

-Στην ουσία αποσύρθηκες, γιατί;  Γιατί ο κύριος Σμαραγδής…

Γιατί η Enorama εκπροσωπεί αυτή τη στιγμή αν μπεις στο προφίλ της Enorama, κάποιους ηθοποιούς από κάτω. Όπως είναι ο Αγγελόπουλος, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Anthea Murfet. Εγώ είμαι casting director. Ο casting director προτείνει όποιον θέλει από τη στιγμή που είναι συμπαραγωγός. Εγώ δεν το πληρώνω το φιλμ; Η συμμετοχή του κυρίου Σμαραγδή είναι στα 4 εκατομμύρια, το φιλμ το πάμε 15 εκ. Άρα κάποιος θα βάλει τα υπόλοιπα 11. Στα υπόλοιπα 11, στα προαπαιτούμενα μέσα είναι να παίξει και ο κύριος Αγγελόπουλος, και όχι μόνο αυτός, και άλλοι ηθοποιοί.

-Είχες επαφές μαζί του; Του τον είχες γνωρίσει τον Ντάνο; Γιατί λέει ότι τον είχε γνωρίσει πριν τρία χρόνια κι από εκεί και πέρα λέει δεν είχε γίνει καμία συζήτηση λέει για την ταινία.

Τα τρία χρόνια που είχε συναντηθεί με τον Ντάνο, το είχε αναφέρει ο κύριος Σμαραγδής να παίξει στην ταινία του, του το είχε πει πριν τρία χρόνια και τώρα σταδιακά ανάμεσα στο πρώτο και στο δεύτερο ραντεβού μας είχε κάποιες αρκετές συνομιλίες με τον κυρίο Αγγελόπουλο. Τώρα μέσα στον Οκτώβρη.

-Ο κύριος Σμαραγδής γνώριζε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα πάρει μέρος στην ταινία;

Είχε ενημερωθεί με γραπτό μήνυμα από μένα. Βεβαίως και το ήξερε. Στο φιλμ είναι ο Αλέξανδρος Υψηλάντης και ο Δημήτριος Υψηλάντης. Ο Γιώργος θα έπαιζε έναν από αυτούς τους δύο ρόλους. Δεν συκοφαντήσαμε κανέναν. Συκοφαντήσαμε τον κύριο Σμαραγδή πουθενά; Αυτή τη στιγμή ο μόνος χαμένος είναι η Enorama και ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο κύριος Σμαραγδής έχει βγει λάδι. Γιατί από το πουθενά ασχολείστε με τον Καποδίστρια. Εάν ο κύριος Σμαραγδής θέλει να το τραβήξουμε, εδώ είμαστε. Ας κάνουμε και μια άρση συνομιλίας και τελείωσε η ιστορία. Εγώ καθαρός είμαι και έχω και sms, ξεκάθαρος.

 

 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δίνει εξηγήσεις και απαντά στο θέμα που προέκυψε με τον Γιάννη Σμαραγδή

Το πρωί της Πέμπτης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος από τη Σκιάθο. Εκεί τον περίμεναν δημοσιογράφοι και κάμερες και ο ίδιος ζήτησε αρχικά λίγο χρόνο για να τοποθετηθεί για το θέμα.

«Έχω προβληματιστεί για πολλούς λόγους. Όταν βγήκα πριν από 5 χρόνια από το παιχνίδι… αποφάσισα να δοκιμάσω το επάγγελμα του ηθοποιού. Πρέπει να καταλάβετε ότι αυτή η απόφαση που πήρα τότε, ήταν μια απόφαση για τη ζωή μου. Προσπάθησα να είναι μια όσο το δυνατό συνειδητή επιλογή.

Χτύπησα την πόρτα του κ. Σμαραγδή γιατί είχαμε μια κοινή επαφή… Δεν είπαμε πολλά πράγματα, ούτε μου πρότεινε να είμαι ο Αλέξανδρος Υψηλάντης.

Εξεπλάγην χθες από τις δηλώσεις του γιατί το μεταξύ μας κλίμα ήταν πάρα πολύ καλό. Πρόσφατα, μου ζήτησε να αναιρέσω ένα δημοσίευμα που προέκυψε μέσα από ένα ρεπορτάζ. Εγώ δεν συμφώνησα γιατί δεν προκύπτει από εμένα. Του ζήτησα να δούμε πώς θα το διαχειριστούμε γιατί… εγώ δεν είχα πει κάτι γι’ αυτό. Ουδέποτε χρησιμοποίησα το όνομα του κ. Σμαραγδή, παρ’ όλο που είχαμε γνωριστεί.

Εγώ δεν έχω κάνει κάποια δήλωση για τον Καποδίστρια. Ο κος Σμαραγδής ήταν πολύ απαξιωτικός και προσβλητικός με τον τρόπο που μίλησε για μένα.

Δεν μου έχει προταθεί να είμαι ο Αλέξανδρος Υψηλάντης. Γνωρίζω πολύ καλά κ. Σμαραγδή την ιστορία. Θα προτιμούσα τη συμβουλή, παρά την κρίση. Έτσι νομίζω ότι κάνουν και οι δάσκαλοι. Ο κος Σμαραγδής με κάλεσε γιατί είχαμε καιρό να μιλήσουμε και ήταν και η σχέση μας τέτοια. Το τι ειπώθηκε στο ραντεβού και τι γράφτηκε στο δημοσίευμα, δεν είμαι υποχρεωμένος εγώ να τοποθετηθώ. Δεν μου έχει προταθεί κανένας ρόλος για τη συγκεκριμένη ταινία. Δεν ξέρω αν είχαν κάτι στο μυαλό τους οι εταιρείες παραγωγής, αλλά δεν έχω μιλήσει εγώ», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Αμέσως μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Γιάννης Σμαραγδής σε επικοινωνία του με το Πρωινό μας, απάντησε ως εξής: «Εγώ και η εταιρεία παραγωγής μου δεν έχουμε καμία σχέση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Έχω να τον δω τρία χρόνια».

 

 

Στον αέρα της εκπομπής #MegaΚαλημέρα βγήκε σήμερα ο Παύλος Κοντογιαννίδης, ο οποίος πρόκειται να παίξει στην ταινία Καποδίστριας. Ο γνωστός ηθοποιός δεν θέλησε να πάρει μέρος στο θέμα Σμαραγδής – Αγγελόπουλος, ενώ έκανε και μερικές αποκαλύψεις για την ταινία.

«Θα είμαι στην ταινία, αλλά ασχολείστε με τον Ντάνο. Ήρθα σήμερα να κάνω ρεπορτάζ για τον Ντάνο αν θα είναι στην ταινία;», είπε αρχικά με χιούμορ ο Παύλος Κοντογιαννίδης, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ δεν είμαι του παρασκηνίου, δεν με αφορά, δεν σχολιάζω τίποτα. Εγώ το μόνο που ξέρω είναι αυτά που μου λέει ο μεγάλος σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής».

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης αποκάλυψε στη συνέχεια: «Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος θα κάνει τον Μαυρομιχάλη και ο Παύλος Κοντογιαννίδης, που θα παίξει τον Λάζαρο Κουντουριώτη. Τον Καποδίστρια θα τον κάνει Άγγλος ηθοποιός».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Η #Rai διέρρευσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της Ιταλίας - 12αρι στο Ισραήλ
«Δράκουλες & Δεινόσαυροι» βγήκαν σεργιάνι στα κανάλια - Είχαν όλοι μια κακή κουβέντα για την Μαρίνα Σάττι
Viral oι γκριμάτσες και τα χασμουρητά της Μαρίνας Σάττι στη συνέντευξη Τύπου την ώρα που μιλούσε το Ισραήλ
Σε ποια θέση δείχνουν τα στοιχήματα, Μαρίνα Σάττι & Silia Kapsis στον Μεγαλο Τελικό της #Eurovision 2024
Η κατανομή των 10 φιναλίστ του Β’ Ημιτελικού στον Τελικό της #Eurovision 2024! Στο πρώτο μισό η Ελλάδα!
Η Ελλάδα στον Μεγάλο Τελικό της 68ης #Eurovision! Αυτές είναι οι δέκα χώρες που προκρίθηκαν!
Η Έλενα Παπαρίζου εντυπωσιάζει ξανά στην σκηνή της #Eurovision μέσα στην γενέτειρα της, Σουηδία
Η #SATTIsfaction «έριξε εξάρες» & αποθεώθηκε! Το πιο μεγάλο μονόπλανο ever στην #Eurovision! Put your hands up!
Let the show begin! Μαρίνα Σάττι και Έλενα Παπαρίζου στον Β' Ημιτελικό της #Eurovision! Καλή επιτυχία Ελλάδα!
Silia Kapsis: «Είχα πολλή ενέργεια, ήμουν χαρούμενη & είχα άγχος. Ήταν φανταστικό που άνοιξα τον διαγωνισμό»