Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Πυρ και μανία ο Λιάγκας - Τo on air μήνυμα στις εκπομπές των άλλων καναλιών

  30/09/2022 11:07
Πυρ και μανία ο Λιάγκας - Τo on air μήνυμα στις εκπομπές των άλλων καναλιών

Πυρ και μανία ο Λιάγκας - Τo on air μήνυμα στις εκπομπές των άλλων καναλιών

  30/09/2022 11:07

Ξεσπά ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν θα πάρουμε την άδεια από κανέναν για το πώς θα κάνουμε το ρεπορτάζ»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ξέσπασε στον «αέρα» του #Πρωινού ο Γιώργος Λιάγκας για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε ότι μαζί με τους συνεργάτες του δεν θα πάρουν την άδεια από κανέναν για να κάνουν ρεπορτάζ και τόνισε πως ποτέ δεν έχει μιλήσει αρνητικά για εκπομπή άλλου καναλιού.

«Δεν έχω μιλήσει ποτέ αρνητικά για εκπομπή άλλου καναλιού. Ποτέ! Είναι μέσα στο DNA μου, θεωρώ, το έχω πει πως σε αυτόν τον κήπο της τηλεόρασης, είναι κουτό να σφαζόμαστε ο ένας με τον άλλον. Είναι ηλίθιο. Ούτε έχω ψέξει ποτέ κανέναν για τον τρόπο που κάνει ρεπορτάζ! Ίσα ίσα του βγάζω το καπέλο και μπράβο του» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας. 

«Δεν θα πάρουμε την άδεια από κανέναν ως εκπομπή, κι εγώ μετά από 30 χρόνια δημοσιογραφίας, για το πώς θα κάνουμε το ρεπορτάζ. Επίσης, να σας πω ότι η άποψή μας για την υπόθεση της Πάτρας είναι διαμορφωμένη και διατυπωμένη με τον πιο κάθετο τρόπο από πέρσι. Έτσι; Όχι παιχνιδάκια λοιπόν! Έχουμε αποκλειστικό ρεπορτάζ και τον κ. Αλέξη Κούγια. Συγγνώμη που δεν σας πήραμε την άδεια για να του πάρουμε συνέντευξη…» πρόσθεσε ο παρουσιαστής εμφανώς εκνευρισμένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας